ARTISTRY Creme LuXury

Mindazok számára, akik jártasak a bőrápolásban, a Creme LuXury a tudomány és a természet legmagasabb szintű vegyítését képviseli. Forradalmi CellEffect komlexumunk a bőröregedés legújabb elméleteit használja fel, hozzásegítve a bőrt, hogy úgy működjön, mintha akár 15 évvel fiatalabb volna. Olivier Van Doorne sztárdesigner nívós csomagolása megkoronázza az élményt, felállítva a korszerű bőrápolás új színvonalát.

image/png;;;The new standard.png

Új mérce a luxus bőrápolásban

A bőr átváltozása a legmagasabb szinten: Creme LuXury a bőrápolás szakértőinek. Ez a készítmény a tudomány és a technológia legfejlettebb eredményeit kínálja az öregedő bőr kezelésére: ilyen például a forradalmi CellEffect hatóanyag-együttes, amely a bőr öregedéséről alkotott legújabb elméletek alapján a bőr öregedésének belső és külső jeleit egyaránt kezeli. A különbség jól látható: kiemelkedő hidratáltság, nagyobb rugalmasság, határozottan simább bőr, és kevesebb ránc. A Creme LuXury rendszeres használat mellett a bőr a maximum 15 évvel fiatalabb bőrre jellemző módon működhet.

A Creme LuXury nem pusztán a tudomány és a természet ötvözete, mint a többi ARTISTRY termék – ez a készítmény minden szinten a luxust testesíti meg, hiszen nyugtatólag hat az érzékeinkre és esztétikai érzékünkre. Csábítóan selymes felületét és az Olivier Van Doorne művészeti igazgató által tervezett fényűző csomagolását látva első pillantásra tudni fogja, ez a termék minden szinten felülmúlja a várakozásait. Ám végső soron itt is az eredmények számítanak. Vagyis az, hogy Ön fiatalosabb megjelenésű legyen.

Tapasztalja meg a tökéletes átváltozást!

image/png;;;Advanced research for a new standar.png

Fejlett kutatás egy új mérce felállításához

A Creme LuXury természetesen a legújabb technológiai és tudományos eredményekre épül, ám ez nem minden: több mint egy évszázadnyi kollektív kutatás eredményeit hasznosítottuk annak érdekében, hogy elkészítsük ezt az áttörést jelentő terméket, amely nagyszerűen megtestesíti a valódi szakértelmet. A Creme LuXury fantasztikus hatásait, például a rugalmasabb és simább bőrt a forradalmi CellEffect hatóanyag-összetétel biztosítja. A CellEffect szabadalmi bejegyzés alatt álló összetevői között megtalálható a Cardiolipin, amely pótolja és helyreállítja a létfontosságú lipideket; az L-karnozin energetizálja a bőrt; a spenót-kivonat megvédi a bőrt az oxidatív stressztől, a roxiszómák pedig olyan enzimet tartalmaznak, amely elősegíti a károsodott bőr látható regenerálódását. Az öregedés elleni harc új korszakába lépett - vegyen részt Ön is az öregedés látható jelei elleni forradalomban!

image/jpeg;;;lx_techn.jpg

ARTISTRY Creme LuXury

  • Az első termék az iparágban, amely tartalmazza a bőrsejtjeinkhez hasonló Cardiolipin összetevőt.
  • Az első ARTISTRY termék, amely az öregedés belső és külső jegyeit egyaránt kezeli.
  • Klinikai tesztek igazolták, hogy segít a bőrnek abban, hogy maximum 15 évvel fiatalosabb bőrre jellemző módon működjön.
  • A szabadalmi bejegyzés alatt álló Nutrilite™ spenót koncentrátumot tartalmazza, amely fokozza a bőr természetes képességét a korábbi károsodások helyreállítására.
  • Szabadalmi bejegyzés alatt álló összetevői között megtalálható a Cardiolipin, amely felveszi a harcot az öregedés látható jeleivel szemben.