1 950,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  Ha csíkmentes, ragyogó üvegfelületeket és ablakokat szeretne, válassza a friss illatú, verhetetlen tisztítóerejű világoskék L.O.C.™ Üvegtisztítót. Gyönyörűen tisztítja a tükröket, TV-képernyőket, sőt még a számítógépek képernyőit is (ha üvegből készültek). Ha az L.O.C.™ Törlőkendőkkel használja, még ennél is többre képes.

  Gyermekektől távol tartandó. Szembe nem kerülhet. Ha a termék szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni. Nem szabad lenyelni. A termék lenyelése esetén orvoshoz kell fordulni.

  • Az L.O.C.™ Üvegtisztító áthatol a makacs szennyeződéseken és lerakódásokon.
  • Nem tartalmaz foszfátokat, erős hatású savakat és lúgokat, valamint klór-tartalmú fehérítőt.
  • A friss citrusillat eszenciális olajakat tartalmaz.
  • Növényi eredetű tisztítóanyagot tartalmaz.
  • Gazdaságos – 500 ml termékből négyszer töltheti meg a permetszóró flakont, vagy 2 liter használatra kész terméket nyerhet.

  Összetevő neve CAS szám Általános megnevezés
  Water 7732-18-5 Víz
  Methoxyisopropanol 107-98-2 Oldószer
  Propylene Glycol Butyl Ether 5131-66-8 Oldószer
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionos felületaktív anyag
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfoter felületaktív anyag
  Tetrasodium Glutamate Diacetate 51981-21-6 Biológiai úton lebomló kelátképző anyag
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Illat
  Blue colorant proprietary Színezék

  Az L.O.C.™ Üvegtisztító minden üveg- és fényes felületre megfelel, így ablakok (külső és belső felének), tükrök, szélvédő, (üvegből készült) számítógépképenyők és TV-készülékek, síkképernyős plazmatévék tisztításához is.

  • Az AMWAY™ Permetszóró flakonba töltsön 375 ml vizet a 3:1 vonalig, majd töltse fel az Üvegtisztítóval az 500 ml-es vonalig.
  • Permetezze a felületre, és törölje szárazra – öblíteni nem szükséges.

  Miután az Amway Home Üvegtisztítót higította az Amway Home permetező palackban, használja fel 30 napon belül vagy dobja ki a folyadékot. Mindig ürítse ki és alaposan öblítse el a pazlackot és a permetezőt az újratöltés előtt.

  Gyermekektől távol tartandó. Szembe nem kerülhet. Ha a termék szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni. Nem szabad lenyelni. A termék lenyelése esetén orvoshoz kell fordulni.