60 700,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  Mennyiség:

   A Nutrilite Tisztítókúra Program1 elengedhetetlen eleme egy válogatott termékcsomag1 a Nutrilite-tól, a világ első számú vitamin és étrendkiegészítő-márkájától2, most 10% kedvezménnyel.

   1 A Nutrilite Máriatövis étrend-kiegészítővel, mivel a máriatövis támogatja a szervezet öntisztulását. A Nutrilite Tisztítókúra Program egy 21 napos, átfogó egészségeséletmód-program, amely útmutatást nyújt a táplálkozással, a testmozgással, a folyadékbevitellel és a pozitív gondolkodással kapcsolatban.
   2 Forrás: Euromonitor International Ltd. Vitaminok és étrend-kiegészítők, Word GBN, kiskereskedelmi forgalom, %-os lebontás, 2022-es adatok, a 2022 áprilisa és augusztusa között elvégzett fogyasztói kutatás alapján.

    

   Előnyök és hatások

   Nutrilite Tisztítókúra Program Termékcsomag a következőket tartalmazza:

   • Nutrilite Máriatövis1,
   • Nutrilite Balance Within
   • Nutrilite Rostpor
   • Nutrilite Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék.

   A csomag elengedhetetlen része a Nutrilite Tisztítókúra Programnak2, amely a jóllét kulcsfontosságú elemein – a táplálkozás, a folyadékbevitel, a testmozgás, a pozitív gondolkodás és a közösségi részvétel – alapul, valamint részletes útmutatást ad és különböző eszközökkel és tartalmakkal támogat az út során.

   A 21 napos program célja, hogy támogatást nyújtson a következőkben:

   • A test természetes tisztító funkciójának megerősítése1
   • Az emésztőrendszer egészségének támogatása3 és jó közérzet kialakítása4
   • A külső megjelenés javítása5
   • Az immunrendszer támogatása6
   • Az egészséges és aktív életmód fenntartása

   Mindemellett a program segít:

   • Leküzdeni a kihívásokat és a stresszt
   • Javítani az alvás minőségén
   • Egészséges szokásokat kialakítani

   1 A máriatövis támogatja a szervezet öntisztulását.
   2 A Nutrilite Máriatövis étrend-kiegészítővel, mivel a máriatövis támogatja a szervezet öntisztulását.
   3 A máriatövis elősegíti az emésztést.
   4 A B6-vitamin és folsav (B9-vitamin) hozzájárul a normál szellemi működéshez.
   5 Fizikai és mentális gyakorlatok révén.
   6 A B6-vitamin és a folsav (B9-vitamin) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

   Érvek a termék mellett

   Mindannyian egészségesebb és boldogabb életet szeretnénk élni.  Ez gyakran nehézségekbe ütközhet az általunk fogyasztott ételek típusa, a környezeti hatások és az alkoholfogyasztás miatt, melyek mind plusz terhet helyeznek a májunkra és azokra a szerveinkre, amelyek állandóan a testünk tisztításán dolgoznak.

   A Nutrilite Tisztítókúra Programot1 úgy fejlesztettük ki, hogy segítsen megerősíteni a test természetes tisztító folyamatait1, amely révén extra támogatást nyújt a szervezet számára, hogy az fenn tudja tartani a természetes tisztító folyamatok működését.1

   Nagyon fogod szeretni a programot, ugyanis:

   • A Nutrilite táplálkozási szakértőjével, dr. Francesco Avaldival közösen fejlesztettük ki, aki diplomáját vegetáriánus táplálkozásból szerezte, és a sporttáplálkozás szakértőjeként a legjobb európai futballcsapatokkal és olimpikonokkal dolgozik együtt.
   • Az Amway Xperience mobilalkalmazás és a program kézikönyvének vonatkozó, Destination Wellbeing részeiben5 hozzáférést ad számos hasznos eszközhöz és tartalomhoz, amelyekben táplálkozási útmutatókat, nagyszerű recepteket és aktív életmóddal kapcsolatos tippeket találsz, valamint motiváló támogatást kapsz és lehetőséged nyílik rá, hogy megoszd a jóllét felé vezető utadat egy hozzád hasonló emberekből álló közösséggel.
   • Könnyen követhető, egyszerű lépésekből áll és kellő rugalmasságot biztosít.
   • A program célja, hogy segítsen egészséges és aktív maradni2, javítsa a külső megjelenésed3 és jó közérzetet eredményezzen4.
   • Könnyen nyomon követheted a haladásod és motivált maradhatsz az Amway Xperience mobilalkalmazás bárhonnan és bármikor elérhető Destination Wellbeing digitális eszközével5, ahol nagyszerű recepteket és aktív életmóddal kapcsolatos tippeket találsz, valamint motiváló támogatást és segítséget kapsz az Amway Üzleti Vállalkozódtól.
   • A Nutrilite Tisztítókúra Program Termékcsomag most 10% kedvezménnyel lehet a tiéd (ahhoz viszonyítva, ha egyenként vásárolnád meg a termékeket).

   További információk LINK MEGNYITÁSA

   1 A Nutrilite Máriatövis étrend-kiegészítővel, mivel a máriatövis támogatja a szervezet öntisztulását.  A Nutrilite Tisztítókúra Program egy 21 napos, átfogó egészségeséletmód-program, amely útmutatást nyújt a táplálkozással, a testmozgással, a folyadékbevitellel és a pozitív gondolkodással kapcsolatban.
   2 Testmozgás révén.
   3 Fizikai és mentális gyakorlatok révén.
   4 Mentális gyakorlatok, valamint a B6-vitamin és a folsav (B9-vitamin) révén, amelyek hozzájárulnak a normál szellemi működéshez.
   5 A Destination Wellbeing eszköz 2023 januárjától lesz elérhető az Amway Xperience mobilalkalmazásban.

   Érdekességek

   • Nutrilite a világ első számú vitamin és étrendkiegészítő-márkája1, valamint a világ első számú fehérjekiegészítő márkája.2
   • A Nutrilite Tisztítókúra Program tudományos megközelítésmódokon alapul, valamint a Nutrilite táplálkozási szakértőjével, dr. Francesco Avaldival közösen fejlesztettük ki, aki diplomáját vegetáriánus táplálkozásból szerezte, és a sporttáplálkozás szakértőjeként a legjobb európai futballcsapatokkal és olimpikonokkal dolgozik együtt.
   • „Leghősiesebb” szervünk, a máj a vér szűrésével és tisztításával gondoskodik rólunk. A Nutrilite Máriatövis máriatövis kivonatot tartalmaz, amely támogatja a máj egészségét, hozzájárul a máj védelméhez és segít fenntartani annak normál működését.
   • A Nutrilite Balance Within 6 milliárd tejsavképző baktériumot tartalmaz két különböző, tudományosan dokumentált baktériumtörzsből, valamint B6-vitamint és B9-vitamint (folsavat).
   • A Nutrilite Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék három különböző növényi fehérjeforrásból biztosítja a proteint, és nem tartalmaz sem ízfokozókat, sem színezőanyagokat.
   • A Nutrilite Rostpor három természetes növényi forrásból származó élelmi rost különleges keveréke.

   1 Forrás: Euromonitor International Ltd. Vitaminok és étrend-kiegészítők, Word GBN, kiskereskedelmi forgalom, %-os lebontás, 2022-es adatok, a 2022 áprilisa és augusztusa között elvégzett fogyasztói kutatás alapján.
   2 Forrás: Euromonitor International Ltd. Vitaminok és étrend-kiegészítők, Word GBN, kiskereskedelmi forgalom, %-os lebontás, 2022-es adatok, a 2022 áprilisa és augusztusa között elvégzett fogyasztói kutatás alapján.

   Főbb tulajdonságok

   A Nutrilite Tisztítókúra Program a Nutrilite Destination Wellbeing része, amely egy átfogó egészségeséletmód-kezdeményezés, és különböző programokat, megoldásokat, termékcsomagokat tartalmaz, hogy megfeleljen a különböző jólléti és táplálkozási igényeidnek, valamint hozzásegítsen egy boldogabb és egészségesebb élethez.

   A test tisztításának holisztikus megközelítése érdekében a Nutrilite Tisztítókúra Program a jóllét kulcsfontosságú elemein alapul, ezek a táplálkozás, a folyadékbevitel, a testmozgás, a pozitív gondolkodás és a közösségi részvétel.

   A Nutrilite Tisztítókúra Programhoz számos segédanyag is tartozik, amelyek bármikor és bárhonnan elérhetők az Amway Xperience mobilalkalmazás Destination Wellbeing részében. Az alkalmazásban találsz recepteket, hasznos tippeket és eszközöket, valamint motiváló tartalmakat, hogy nyomon követhesd a haladásodat a program során.

   Használat

   Az átfogó, 21 napos Tisztítókúra Program alapköve a Nutrilite Tisztítókúra Program Termékcsomag. Amint megkapod a Nutrilite Tisztítókúra Program Termékcsomagod, kövesd a következő lépéseket:

   • Töltsd le az ingyenes Amway™ Xperience alkalmazást1 a Google Play vagy az Apple App Store alkalmazásáruházakból. Ehhez írd be a keresőbe az „Amway Xperience” kulcsszót vagy szkenneld be az Üdvözlő szórólapon lévő QR-kódot.
   • Keresd meg a Destination Wellbeing eszközt az Amway™ Xperience alkalmazásban.
   • Döntsd el, hogy mikor fogod elkezdeni a programot, és ezt oszd meg a barátaiddal, családtagjaiddal és munkatársaiddal is, hogy támogathassanak vagy együtt tehessétek meg az utat.
   • Tervezd meg a napirended a program kézikönyve vagy a mobilalkalmazás segítségével.1

   Használd a Nutrilite termékeket az utasításoknak megfelelően és építsd be őket a napi étrendedbe a segédeszközök és a program kézikönyvének „Napi mintaétrend és étrend-kiegészítők” című részében leírt ajánlások alapján.

   Nézd meg a Nutrilite Tisztítókúra Program oldalát2, ahol találsz egy videót, amely részletesen ismerteti a programot.

   A program csak felnőttek számára készült.

   A máriatövis terhesség és szoptatás alatt nem szedhető. Ha bármilyen máj- és epebetegségben szenvedsz, illetve elzáródott epevezeték/epekő esetén a Nutrilite Máriatövis használata nem javasolt. Amennyiben bármilyen gyógyszert szedsz, kérd ki az orvosod tanácsát.

   1 A Destination Wellbeing eszköz 2023 januárjától lesz elérhető az Amway Xperience mobilalkalmazásban.
   2 A Nutrilite Tisztítókúra Program oldal 2023 januárjától lesz elérhető.