HUF 29 100,00
(További árak)
Mennyiség:

  Az este bevett Beauty Supplement étrend-kiegészítő tökéletesen kiegészíti a napi bőrápolási rutint, hiszen alvás közben táplálja és óvja bőrödet. A Beauty Supplement étrend-kiegészítő olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek megóvják a sejteket az oxidatív stressztől és elősegítik a bőr normál működését, ezáltal javítják a bőr megjelenését és érzetét. A két vezető márka (ArtistryTM és NutriliteTM) tapasztalatai alapján kifejlesztett Truvivity by NutriliteTM  hatékony és valóban átfogó bőrápolási megoldást kínál, ezáltal lehetővé teszi a minden eddiginél ragyogóbb, egészséges bőr elérését.

  Alkalmas vegetáriánusok számára.

  A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

  • Megtalálható benne a speciális, szabadalmaztatott PhytoCeramide Complex hatóanyag-együttes*, amely természetes, gluténmentes búza ceramidokat tartalmaz.
  • A termék a szabadalmaztatott PhytoInfuseTM** Complex hatóanyag-együttest** is tartalmazza, amely növényi kivonatokból készült.
  • C-vitamint tartalmaz, amely segíti a kollagén termelődését és a bőr normál működését.
  • A tabletta formájú termék praktikus, havi kiszerelésben kapható.
  • A napi 2 tablettát (1 levél tartalmát) este, lefekvés előtt kell bevenni.

   

  * A PhytoCeramide Complex hatóanyag-együttes az EPI France szabadalma Cermosides™ néven.

  - Szabadalom száma: 2,779,646 Franciaország

  ** A PhytoInfuse™ Complex hatóanyag-együttes a Truvivity BY Nutrilite termékekben alkalmazott, szabadalmaztatott hatóanyag-együttes,

  szabadalom száma: 7,348,034B2 Egyesült Államok

  • A Beauty Supplement étrend-kiegészítő erősíti a szervezet regeneratív alvási ciklusának előnyös hatásait - alvás közben fejti ki hatását.
  • A cink és a C-vitamin megóvja a sejteket a környezeti tényezők, például az ózon, a szennyezés, a napsugárzás vagy a zaklatott életmód által okozott oxidatív stressztől.
  • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, így a bőr  megőrzi a hialuronsavat és a vizet, ezáltal feszes, ruganyos megjelenésű lesz.

  TARTALOM

  NAPI ADAG (2 tabletta)

  % NRV*

  A-vitamin

  150 µg

  19%

  C-vitamin

  100 mg

  125%

  Cink

  8 mg

  80%

  * NRV: Táplálkozási beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára.

   

  Maltodextrin, stabilizátorok (mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboximetilcellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz, polidextróz), kínai farkasbogyó  kivonat (Lycium barbarum L., 15,5%),

  L-aszkorbinsav, csipkebogyó kivonat (Rosa canina L., 10,8%), szőlőmag kivonat (Vitis vinifera L., 10,1%), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak, szilícium-dioxid), búzaceramid kivonat (Triticum aestivum, 3,1%), cink-oxid, színezék (titánium-dioxid), retinil-acetát, fényezőanyag (karnauba viasz).

  Napi 2 tabletta (1 levél). A tablettákat este vedd be.

  Férfiak és nők is fogyaszthatják.

   

  Figyelem!

  Gyermekek elől zárjuk el! • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos

  és kiegyensúlyozott étrendet • Ne lépd túl a javasolt adagolást • Hűvös,

  száraz helyen tárold. • 3 év alatti gyermekeknek nem adható.