55 100,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  Mennyiség:

   Indulj el az álomszerű bőr felé vezető úton ezzel az egész testet szolgáló, tisztító, tápláló és kényeztető esti bőrápolási rutinnal.

    

   Előnyök és hatások

   Az Artistry™ Beauty Sleep Solution kollekció kifejezetten az arcbőr kényeztetésére, a bőr táplálására és a sejtmegújulás támogatására szolgáló Artistry™ és g&h™ termékeket tartalmaz, melyek alvás közben fejtik ki hatásukat.

   • Az Artistry Skin Nutrition™ Micellás sminklemosó és arctisztító megtisztítja bőrödet a nap során rárakódó szennyeződésektől, például a portól és a sminkmaradványoktól, ezáltal megszűnik a pórusok eltömődése, és a bőr készen áll a többi termék összetevőinek befogadására.
     
   • Az Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai Maszk akár nyolc órán át nyugtatja a bőrt, erősíti a bőr nedvességgátját, és NutriCert™-tanúsítású partner farmokon termesztett levendulát és bergamottot tartalmazó esszenciális olajokból készült illatával kellemes élményt nyújt.
     
   • A g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Testápoló bambuszvíz hatóanyaggal, olívaolajból származó ceramiddal és Nutrilite™ eredetű fehér chia mag olajjal táplálja a bőrt és támogatja a bőr nedvességgátját.
     
   • A g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Lábkrém sűrű, de nem zsíros állagával táplálja és puhítja a száraz talpat, és segít helyreállítani és megvédeni a bőr nedvességgátját.
     
   • A g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Kézkrém bambuszvíz hatóanyag, olívaolajból származó ceramid, fehér chia olaj és shea vajat tartalmával táplálja és nyugtatja a kézfej száraz bőrét.
     
   • LIMITÁLT IDEIG ELÉRHETŐ AJÁNDÉK* Az Artistry™ Éjszakai selyemmaszk hozzájárul az alvásminőség javításához, és segít megelőzni a ráncok kialakulását. A 22 momme 100% eperfa selyemből készült puha és lélegző anyag kényeztető élménnyel egészíti ki az esti szépségápolási rutint. A készlet erejéig kapható.

   Az Artistry™ Beauty Sleep Solution a következő termékeket tartalmazza:

   1 x Artistry Skin Nutrition™ Micellás sminklemosó + arctisztító (200 ml)
   1 x Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai Maszk (80 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Testápoló (400 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Lábkrém (100 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Kézkrém (75 ml)
   1 x Artistry™ Éjszakai selyemmaszk – AJÁNDÉK*

   *AJÁNDÉK. Csak az Artistry™ Beauty Sleep Solution részeként kapható a készlet erejéig. A termék külön nem vásárolható meg. 

   Érvek a termék mellett

   Támogasd bőröd éjszakai regenerálódását gondosan válogatott arc- és testápoló termékekkel, és élvezd az esti kényeztetés kellemes hatását.

   A modern élet során jelentkező stressz és feszültség káros hatással lehet bőrünk megjelenésére: a bőr fakó és fáradt hatású lesz. Az éjszaka fontos időszak a bőr egészsége és megjelenése szempontjából, mert alvás közben a bőrünk az ébrenléti állapothoz képest 3-szor gyorsabban regenerálódik.

   Az Artistry™ Beauty Sleep Solution segít támogatni arcbőrödet és a tested teljes bőrfelületét, miközben biztos lehetsz benne, hogy a vegán, bőrgyógyászatilag és allergológiailag tesztelt, káros hatóanyagoktól mentes termékek használatával élvezheted a természetes összetevők és a tiszta összetétel előnyeit.

   Alapozd meg alvás közben az egészséges szépséget.

   Érdekességek

   Tiszta összetétel
   Az Artistry™ és g&h™ termékek összetételét az Artistry Clean előírásoknak és a g&h Personal Care Clean szabványoknak megfelelően alkottuk meg: ezek a szigorú irányelvek biztosítják a termékek tisztaságát, biztonságosságát és hatékonyságát. Vagyis:

   • A The Vegan Society által regisztrált termék.
   • Ásványi olajat, parabéneket, ftalátokat nem tartalmaznak.
   • Állati eredetű összetevőket nem tartalmaznak, kifejlesztésük állatkísérletek nélkül történt.

   Növényi összetevők
   Az Artistry™ Beauty Sleep Solution összes bőrápoló és testápoló termékében található egy vagy több olyan fitotápanyag, mely saját Nutrilite™ farmunkról vagy valamelyik NutriCert™ tanúsítással rendelkező partner farmunkról származik. Ez a csúcsminőség mellett magtól a bőrig, illetve magtól az étrend-kiegészítőig terjedő nyomon követhetőséget biztosít.

   Megbízható márkák
   A Beauty Sleep Solution ideálisan ötvözi az Artistry™ márka kiterjedt bőrtudományi ismereteit a Nutrilite™ farmokról származó, fenntarthatóan termelt összetevők használatával. A Nutrilite™ a világ első számú vitamin és étrend-kiegészítő márkája**. A kollekcióban emellett az értékes összetevőket tartalmazó g&h™ termékek is megtalálhatók.

   Kifejezetten neked terveztük, a közösségünk segítségével
   Az Artistry™ Holistic Beauty Solution megoldást olyan Amway Üzleti Vállalkozók bevonásával alkottuk meg, akik ismerik a különböző korcsoportú és bőrtípusú nők bőrápolási és szépségápolási szükségleteit, és segíteni tudnak az igények kielégítésében.

   **Forrás: http://gdretail.net/amway-claims/

   Használata

   Az Artistry™ Beauty Sleep Solution termékei együttesen alkotnak egy esti szépségápolási rutint. A kollekciót szabadon kombinálhatod kedvenc Artistry™ vagy g&h™ termékeiddel, így például tisztítókkal, tonikokkal, szérumokkal és hidratálókkal.

   Kérjük, tanulmányozd az egyes termékekhez kapcsolódó használati útmutatókat.

   *AJÁNDÉK. Csak az Artistry™ Beauty Sleep Solution részeként kapható a készlet erejéig. A termék külön nem vásárolható meg. 

   Összetevők

   Növényi összetevők
   Az Artistry™ Beauty Sleep Solution összes bőrápolási és testápolási termékekében található egy vagy több olyan fitotápanyag, mely saját Nutrilite™ farmunkról vagy valamelyik NutriCert™ tanúsítással rendelkező partner farmunkról származik.

   • Fehér chia mag
    Mélyen a bőr felszíne alatt fejti ki kedvező hatását, és segít láthatóan táplálni és megóvni a bőr egészséges szépségét. Ezt a fehér chiát tanúsított organikus Nutrilite™ farmon és partnerfarmon termesztik, így a páratlan, „magtól a bőrig” terjedő nyomonkövethetőség biztosított.
    Megtalálható a következő termékekben: Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszk és Artistry Skin Nutrition™ Micellás sminklemosó és arctisztító
   • Fermentált tigrisfűkivonat
    Ez a virágzó növényből származó fitotápanyag segít nyugtatni és hidratálni a bőrt. A fermentált formátumnak köszönhetően hétszer hatékonyabb hidratáló hatással és kétszer intenzívebb bőrnyugtató hatással rendelkezik a nem fermentált tigrisfűhöz képest.
    Megtalálható a következő termékekben: Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszk
     
   • Növényi hatóanyag-együttes
    Az Éjszakai maszk hétféle összetevőt (rozmaring, kamilla, csukóka, japán keserűfű, tigrisfű, édesgyökér és tea) tartalmazó növényi hatóanyag-együttese megerősíti a bőr nedvességgátját, ezáltal segít nyugtatni a bőrt, és energikusabb megjelenést ad a bőrnek.
    Megtalálható a következő termékekben: Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszk
     
   • Tan hua virág
    Más néven Aqualuna vagy éjkirálynő kaktusz virág. Két szinten fejti ki hidratáló hatását: a bőr védőgátján és a felhámban. Segít javítani a bőr nedvességgátjának működését és fenntartani a folyadékegyensúlyt a jobb állapotú, egészséges megjelenésű bőr érdekében.
    Megtalálható a következő termékekben: Artistry Skin Nutrition™ Éjszakai maszk
     
   • Bambuszvíz hatóanyag
    Növényi alapú víz, mely bambuszból és növényi eredetű glicerinből készült, és segít a bőr hidratálásában.
    Megtalálható a következő termékekben: g&h™ Nourish Testápoló, g&h™ Nourish Lábkrém és g&h™ Nourish Kézkrém
     
   • Olívaolajból származó ceramid
    Különleges lipid, mely segít fenntartani a bőr nedvességgátját.
    Megtalálható a következő termékekben: g&h™ Nourish Testápoló, g&h™ Nourish Lábkrém és g&h™ Nourish Kézkrém

   Ezek az összetevők a tudományosan kifejlesztett hatóanyag-együttesek részeként a tudomány és a természet legjavát nyújtják a bőr számára.

   Az egyes termékek összetevőinek részletes felsorolását lásd a termékoldalakon: