7 900,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  A Nutrilite™ D-vitamin hozzájárul az izmok, csontok és fogak egészségének megőrzéséhez, valamint az immunrendszer normális működéséhez és a jó általános egészség fenntartásához. 

  Kiemelkedő tulajdonságai:

  Szakértők szerint a D-vitamin kiemelkedően fontos szerepet tölt be általános egészségünkben és jó közérzetünkben. Ez a vitamin hozzájárul a jó egészség számos tényezőjéhez. Szervezetünk akkor állít elő D-vitamint, amikor bőrünk napfénnyel érintkezik, ugyanakkor sokan a napunk nagy részét mesterséges megvilágítású helyen töltünk, és bár a napsütés fontos a bőr egészségéhez, olykor nehéz megoldani, hogy megfelelő mennyiségben érjen bennünket az UV sugárzás. Emellett az étrendünkkel sem könnyű biztosítani a szükséges D-vitamin mennyiséget, mivel csak nagyon kevés ételféleségben található meg, habár a zsíros halak, például a lazac és a makréla bőséges mennyiségben tartalmazzák. Számít az is, hol élünk, mert az északi féltekén az UV-sugárzással való érintkezés nagyobb nehézséget jelent, mint délebbre, emiatt az európaiak több mint 40%-ának szervezetéből hiányzik ez az értékes vitamin*.

  A Nutrilite™ D-vitamin közel hozza a napfény erejét. Ez a 15 µg (600 NE)** napi adag természetes eredetű D-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő hozzájárul a csontok és fogak egészségéhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a normális izomműködéshez. A természetes D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában is, ezért különösen fontos a jó általános egészség szempontjából. Ennél egyszerűbb megoldást nem is tudunk a megfelelő D-vitamin szint fenntartásához.

   

  Fontos tudnivalók:

  • A Nutrilite™ D-vitamin étrend-kiegészítő 15 µg (600 NE)** napi adag természetes forrásokból származó D-vitamint biztosít a jó általános egészség megőrzéséhez. Ez az étrend-kiegészítő NutriCert™ tanúsítással rendelkező partnerintézmény által tenyésztett élesztőből származó, magas koncentrációjú D-vitamint tartalmaz.
  • Kényelmesen bevehető, elég naponta egyetlen, könnyen lenyelhető  tablettát bevenni.
  • A Nutrilite™ D-vitamin mesterséges színezékeket, aromákat vagy hozzáadott tartósítószereket nem tartalmaz.
  • A D-vitamin segít fenntartani a csontok és a fogak egészségét, és hozzájárul a kalcium és a foszfor hasznosításához.
  • A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és segít fenntartani a normális izomműködést.
  • A D-vitamin közismert szerepet játszik a szervezet sejtosztódás folyamatában is, ezért különösen fontos a jó általános egészség szempontjából.  
  • Alkalmas vegetáriánusok számára.


  * Egy európai uniós finanszírozású, átfogó tanulmány megállapította, hogy kortól, nemzetiségtől és földrajzi szélességtől függetlenül az európai népesség 40,4%-ánál kimutatható a D-vitaminhiány. Forrás: Cashman KD, Dowling KG, et al. Vitamin D deficiency in Europe: pandemic? (D-vitamin-elégtelenség Európában: pandémia?) Am J Clin Nutr (2016) 103(4):1033–44.10.3945/ajcn.115.120873.

  ** A napi beviteli referenciaérték 300%-a felnőttek számára.

  Főbb tulajdonságok

  A Nutrilite™ D-vitamin 15 µg (600 NE)* kiegészítő D-vitamin-dózist biztosít egészsége támogatása érdekében.

  Bármilyen étrendbe vagy napirendbe könnyedén beilleszthető – naponta mindössze egyetlen apró, könnyen lenyelhető tablettát kell bevenni.

  A NutriliteTM D-vitamin tenyésztett élesztővel készült, amely rendkívül magas koncentrációjú D-vitamin-forrás.

  A Nutrilite™ D-vitamin nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, illetve hozzáadott tartósítószert.

  Használat

  Naponta 1 tabletta, étkezés közben vagy az étkezéstől függetlenül.

  • Kisgyermekek elől zárjuk el!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot.
  • Ne lépd túl a javasolt adagolást. Szorosan zárd le a dobozt!
  • Száraz, hűvös helyen tárold.
  • A változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód alapvető fontosságú.

  Összetevők

  ÖSSZETEVŐK: maltodextrin, stabilizátorok (mikrokristályos cellulóz, térhálós nátrium-karboxi-metilcellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz), D-vitamin-tartalmú élesztő (3%), módosított keményítő, csomósodásgátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak), szacharóz, antioxidánsok (nátrium-aszkorbát, alfa-tokoferol), nedvesítőszer (glicerin), közepes láncú trigliceridek, kolekalciferol, fényezőanyag (karnaubaviasz).

  Átlagos tápérték

  ÁTLAGOS TARTALOM

  NAPI ADAG (1 TABLETTA)

  % NRV****

  D-vitamin

  15 μg

  300

   

  **** Táplálkozási referenciaérték %-a felnőttek számára