17 500,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  A Nutrilite™ Echinacea étrend-kiegészítő egy növényi alapú étrend-kiegészítő, mely háromféle echinaceát tartalmaz az immunrendszer normál működésének támogatására.  

  Kiemelkedő tulajdonságai:

  Mindannyian szeretnénk jól és egészségesen érezni magunkat, és ennek egyik legjobb módja az immunrendszer támogatása, valamint a szervezet saját védekező képességének megerősítése. Ez különösen így van télen, amikor a hideg időszakban gyakoriak a megfázások.

  A Nutrilite™ Echinacea étrend-kiegészítő egyszerű és kényelmes lehetőséget kínál az immunitás megerősítésére. Étrend-kiegészítőnk háromféle echinacea keverékét tartalmazza, melyek a Washington állambeli Trout Lake farmunkról származnak, amely távol esik a nagyvárosok szennyeződésétől, és ideális feltételeket biztosít a növények növekedéséhez. A purpurea Echinacea leveleit, gyökereit és felszín feletti részeit, valamint az Echinacea angustifolia gyökerét tartalmazó Nutrilite™ Echinacea étrend-kiegészítő kitűnő megoldást nyújt az immunrendszer támogatására.
   

  Fontos tudnivalók:

  • Háromféle echinaceát tartalmaz, melyek a Trout Lake farmról származnak: a purpurea Echinacea leveleit, gyökerét és felszín feletti részeit, és az Echinacea angustifolia gyökerét tartalmazza.
  • Az echinacea elősegíti az immunrendszer normál működését, és szerepet tölt be a szervezet védekezőképességének megerősítésében.
  • Ez az étrend-kiegészítő mesterséges színezékeket, aromákat vagy hozzáadott tartósítószereket nem tartalmaz..
  • Alkalmas vegetáriánusok számára.
  • A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

  Használata:

  • Vegyél be napi három tablettát igény szerint.


  Figyelem!

  3 év alatti kisgyermekek elől zárjuk el. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépd túl a javasolt napi adagolást. Szorosan zárd le a dobozt. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

   
   ÁTLAGOS TARTALOM   NAPI ADAG (3 TABLETTA) 
  Echinacea kivonat 348 mg
  Citrus koncentrátumok 99 mg
  Kiknek ajánljuk?
  • Azoknak, akik fogékonyak a gyógynövénytartalmú étrend-kiegészítők iránt.
  • Azoknak, akik fenntartható növénytermesztési módszerekkel előállított echinaceát szeretnének fogyasztani.

  Javasolt adagolás

  Napi 3 tabletta igény szerint. Folyamatos napi használata két egymást követő hétnél tovább nem ajánlott.

  Figyelem!

  12 év alatti gyermekek, illetve terhesség, szoptatás vagy betegség fennállása esetén szedését beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermekek elől zárjuk el. Keresztes virágúakra érzékenyeknek, autoimmun betegségben szenvedőknek, továbbá immundepresszáns szereket szedőknek nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépd túl a javasolt adagolást. Szorosan zárd le a dobozt. Száraz, hűvös helyen tárold.

  A változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód, alapvető fontosságú.