Regisztrálj most és szerezz 12%-os kedvezményt minden Amway termékre és takaríts meg 1500 Ft-ot első rendelésed értékéből!*
*Kedvezmény a regisztrált vásárlók első rendelésére, legalább 16 999 Ft értékű rendelés esetén, regisztráció után 5 napon belül, 2021.12.01-2022.02.28. között.

HUF 4 000,00
(További árak)
Mennyiség:

  Ez az egyszerűen használható, illatosított előmosó kezelés eltávolítja az olyan foltokat, amelyeket például a vaj, olaj vagy szószok okoznak. Egyetlen gyors permetezés szinte csodát művel minden mosható, színtartó anyagon, és kifejezetten alkalmas a szennyeződések eltávolításához a gallérokról és kézelőkről.

  • Az SA8™ PreWash Előmosó spray oldó- és felületaktív anyagok egyedi kombinációját tartalmazza, amely dörzsölés és áztatás nélkül eltávolítja a zsíros foltokat.
  • A szórófejes spray egyszerűen és pontosan használható.
  • Kellemes citrusillatú.
  • Az SA8™ PreWash Előmosó spray nem tartalmaz halogénezett szénhidrogén tartalmú gázokat.
  • Egyetlen 400 ml-es flakon körülbelül 80 ing gallérjának és kézelőjének a kezelésére elegendő.

  Az összetevők megtekintéséhez kattintson ide.

  Összetevő neve CAS szám Általános megnevezés
  Linear Alkyl Benzene 67774-74-7 Oldószer
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Nemionos felületaktív anyag
  Isobutane 75-28-5 Felhajtógáz
  Propane 74-98-6 Felhajtógáz
  Propylene Glycol 57-55-6 Oldószer
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Illat

  Az SA8™ PreWash Előmosó spray minden mosható, színtartó anyagon használható, beleértve a formatartó és pliszírozott anyagokat.

  • Tartsa a flakont függőlegesen, 15 cm-re az anyagtól.
  • Permetezze közvetlenül a foltra.
  • Mossa ki a ruhát a szokásos módon.

  A legjobb eredmény elérése érdekében gyorsan kezelje le a szennyeződéseket. A makacs foltok esetében egy második kezelésre is szükség lehet.


  Ügyeljen a következőkre:

  • Ne permetezze festett felület, mosó- vagy szárítógép fölött.

  VESZÉLY. Súlyos szemirritációt okoz. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Az edényben túlnyomás uralkodik: Hő hatására megrepedhet. Ne lyukassza ki vagy égesseel, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percenkeresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Gyermekektől elzárva tartandó.