8 000,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  Az AMWAY™ Mineral Sticks Cinktartalmú étrend-kiegészítő egyszerű és praktikus lehetőséget kínál ennek az immunrendszert erősítő tápanyagnak a pótlására. 

  Kiemelkedő tulajdonságai:

  Rohanó életet élünk és az időnk drága, ezért fontos, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben be tudjuk illeszteni napunkba az immunitás erősítésére szolgáló lépéseket. Az immunrendszert támogató cink pótlása mostantól minden eddiginél egyszerűbben és kényelmesebben megoldható.

  Az AMWAY™ Mineral Sticks Cinktartalmú étrend-kiegészítő ideális társ a rohanó hétköznapokban. Egy tasak 10 mg cinket tartalmaz (NRV 100%-a), így biztos lehetsz benne, hogy minden nap hozzájutsz a megfelelő mennyiséghez ebből a nélkülözhetetlen ásványi anyagból. Csak öntsd a tasak tartalmát a szádba, és hagyd a narancs és citrom ízesítésű cinkgranulátumot feloldódni. Mivel nagyon finom, nem is kell vízzel leöblíteni, ezért a tasakok útközben is elfogyaszthatók.
   

  Fontos tudnivalók:

  • Ez a gyakran figyelmen kívül hagyott ásványi anyag segíti az immunrendszer támogatását. A cink emellett hozzájárul a bőr, a haj és a körmök egészségéhez.
  • Az előre kimért, praktikus tasakok 10 mg cinket tartalmaznak, mely a napi ajánlott beviteli mennyiség 100%-a. A tasakok tartalma napközben bármikor elfogyasztható. Ne lépd túl a napi egy tasakot.
  • Gyors és praktikus: a cinkgranulátom közvetlenül a szádban feloldódik. Nem is kell vízzel leöblíteni.
  • Frissítő citrus íz narancs és citrom aromával.
  • Alkalmas vegetáriánusok számára.
  • A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.
   
  ÁTLAGOS TARTALOM NAPI ADAG (1 tasakban) NRV*
  Cink 10 mg 100 %

  * Táplálkozási beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára

  Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak, akik szeretnék támogatni immunrendszerüket.
  • Azoknak, akik számára fontos bőrük egészsége.
  • Hatékony étrend-kiegészítő nagy igénybevételnek kitett, elfoglalt embereknek.

  Javasolt adagolás

  Naponta egy Cink ásványianyag-tartalmú tasakot vegyél be! A tasak tartalmát bármikor beveheted.

  Figyelem!

  Kisgyermekek elől zárjuk el. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépd túl a javasolt adagolást. Száraz helyen, +4 és +25 °C között tárold. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású. A tasakok külön nem megvásárolhatók. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód alapvető fontosságú.