16 900,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  Kétféle B-vitamint és két tejsavképző baktériumtörzset tartalmazó étrend-kiegészítő.
   

  Előnyök és hatások

  A Nutrilite™ Balance Within™ B6 vitamin és B9 vitamin (folsav) tartalmának köszönhetően plusz támogatást nyújt az immunrendszernek** a jó közérzet érdekében.

  • Támogatja az immunrendszered. A B6-vitamin és a B9-vitamin (folsav) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Támogatja a jó közérzet fenntartását. A B6-vitamint és a B9-vitamint (folsav) gyakran nevezik hangulatjavító vitaminoknak, hiszen hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez.
  • Hatmilliárd egységnyi tudományosan jól dokumentált tejsavképző baktériumot tartalmaz.
  • Egyszerűen beillesztheted a napirendedbe, a gyorsan oldódó, kellemes ízű port ugyanis közvetlenül a nyelvre helyezheted, így bárhol, bármikor beveheted.
  • Hozzájárul az egészség megőrzéséhez, hiszen a B6 vitamin és B9 vitamin (folsav) plusz támogatást nyújt az immunrendszernek**, így jól kiegészíti az egészséges étkezésre, alvásra és testmozgásra irányuló célkitűzéseinket.
  • Segít betartani az egészséget támogató étrendet, így megkönnyíti az egészséges életmódra való odafigyelést.
    

  **A B6-vitamin és a B9-vitamin (folsav) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez

  Érvek a termék mellett

  A Nutrilite™ Balance Within™ étrend-kiegészítő  2-féleB-vitamint tartalmaz, így hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a jó közérzet fenntartásához*. Emellett minden tasak 6 milliárd egységet tartalmaz két tudományosan jól dokumentált tejsavképző baktériumtörzsből. A gyorsan oldódó, a csipetnyi vaníliának köszönhetően kellemes ízű por közvetlenül a nyelvre helyezhető, és egyadagos, tasakos kiszerelésben kapható, így a Nutrilite™ Balance Within™ kényelmesen, minden étrendbe és életmódba egyszerűen beilleszthető. Nagyszerű megoldás az egészséges életmód támogatására.

  *A B6-vitamin és a folsav (B9) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és az idegrendszeri folyamatok megfelelő működéséhez.
   

  Érdekességek

  • Az immunrendszer 70%-a a bélben található (az immunológiailag aktív sejtek megközelítőleg 70%-a a bélnyálkahártyán található). 
  • A Nutrilite a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája*, amely több mint 80 éve ötvözi a természetet a tudománnyal, hogy hozzásegítse az embereket az egészségesebb élethez. 

  * Forrás: Euromonitor International Limited; Vitamin és étrend-kiegészítő kategória, 2020. évi értékesítési adatok alapján.

  Főbb tulajdonságok

  A B6-vitamin és a B9-vitamin (folsav) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Ez a két B-vitamin hozzájárul továbbá az idegrendszeri folyamatok megfelelő működéséhez (ezért nevezik őket "hangulatjavító vitaminoknak" is). A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. 

  A Balance Within minden adagja 6 milliárd tejsavképző baktériumot tartalmaz. A termék két tejsavképző baktériumtörzset tartalmaz, ezek a Lactobacillus acidophilus (NCFM) és a Bifidobacterium lactis (HN019) – mindkettő alapos tudományos dokumentációval rendelkezik. 

  Élő baktériumok A két törzs rendkívül jól bírja a savas közeget, így biztos lehet benne, hogy az adagonkénti 6 milliárd tejsavképző baktérium nagy többsége élve érkezik meg a bélrendszerbe. 

  Kényelmesen alkalmazható – a gyorsan oldódó, kellemes ízű por egyadagos tasakos kiszerelésben kapható, és bevehető önmagában, étellel vagy itallal, emellett bárhol, bármikor alkalmazható és nem igényel hűtést. 

   

  Használat

  A Nutrilite™ Balance Within™ bármilyen életmódba beilleszthető.
  Ez a kellemes ízű, gyorsan oldódó por kényelmesen, praktikusan alkalmazható. Bárhol, bármikor. 

  • Nyisd fel a tasakot, és óvatosan öntsd a port a nyelvedre, majd várd meg, míg feloldódik. 
  • Esetleg keverd bele egy hideg vagy szobahőmérsékletű italba (pl. gyümölcslé vagy víz).
  • Esetleg fogyaszd smoothie-val, shake-kel, a reggeli müzlivel vagy gabonapehellyel. 
  • Vidd magaddal bárhová, és fogyaszd bármikor!
  • Hűtést nem igényel. 
    

  Összetevők

  Tömegnövelő szer (izomalt), Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™, Lactobacillus acidophilus NCFM™1, csomósodást gátló anyag ( szilícium-dioxid), piridoxin hidroklorid, pteroilmonoglutaminsav, vaníliaaroma (tejet tartalmaz).

  JAVASOLT ALKALMAZÁS: Naponta egy tasak

  ÁTLAGOS TARTALOM

  / NAP (1 tasak)

  %NRV*

  B6-vitamin 

  1,4 mg 100

  Folsav (B9-vitamin 

  200 mg 100

  Tejsavképző baktérium / Tejsavképző baktérium:

  Bifidobacterium animalis subsp. lactis  HN019™ - 5 × 109 cfu*** / cfu***

  Lactobacillus acidophilus NCFM™ - 1 × 109 cfu*** / cfu***

  * Táplálkozási referenciaérték %-a felnőttek számára
  *** kolóniaképző egység / kolóniaképző egység