63 300,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  A Nutrilite Tisztítókúra Program1 elengedhetetlen eleme egy válogatott termékcsomag1 a Nutrilite-tól, a világ első számú vitamin és étrendkiegészítő-márkájától2, most 10% kedvezménnyel.

  1 A Nutrilite Máriatövis étrend-kiegészítővel, mivel a máriatövis támogatja a szervezet öntisztulását. A Nutrilite Tisztítókúra Program egy 21 napos, átfogó egészségeséletmód-program, amely útmutatást nyújt a táplálkozással, a testmozgással, a folyadékbevitellel és a pozitív gondolkodással kapcsolatban.
  2 Forrás: Euromonitor International Ltd. Vitaminok és étrend-kiegészítők, Word GBN, kiskereskedelmi forgalom, %-os lebontás, 2022-es adatok, a 2022 áprilisa és augusztusa között elvégzett fogyasztói kutatás alapján.

   

  Előnyök és hatások

  Nutrilite Tisztítókúra Program Termékcsomag a következőket tartalmazza:

  • Nutrilite Máriatövis1,
  • Nutrilite Balance Within
  • Nutrilite Rostpor
  • Nutrilite Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék
  • Üdvözlő szórólap a program részleteivel.

  A csomag elengedhetetlen része a Nutrilite Tisztítókúra Programnak2, amely a jóllét kulcsfontosságú elemein – a táplálkozás, a folyadékbevitel, a testmozgás, a pozitív gondolkodás és a közösségi részvétel – alapul, valamint részletes útmutatást ad és különböző eszközökkel és tartalmakkal támogat az út során.

  A 21 napos program célja, hogy támogatást nyújtson a következőkben:

  • A test természetes tisztító funkciójának megerősítése1
  • Az emésztőrendszer egészségének támogatása3 és jó közérzet kialakítása4
  • A külső megjelenés javítása5
  • Az immunrendszer támogatása6
  • Az egészséges és aktív életmód fenntartása

  Mindemellett a program segít:

  • Leküzdeni a kihívásokat és a stresszt
  • Javítani az alvás minőségén
  • Egészséges szokásokat kialakítani

  1 A máriatövis támogatja a szervezet öntisztulását.
  2 A Nutrilite Máriatövis étrend-kiegészítővel, mivel a máriatövis támogatja a szervezet öntisztulását.
  3 A máriatövis elősegíti az emésztést.
  4 A B6-vitamin és folsav (B9-vitamin) hozzájárul a normál szellemi működéshez.
  5 Fizikai és mentális gyakorlatok révén.
  6 A B6-vitamin és a folsav (B9-vitamin) hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

  Érvek a termék mellett

  Mindannyian egészségesebb és boldogabb életet szeretnénk élni.  Ez gyakran nehézségekbe ütközhet az általunk fogyasztott ételek típusa, a környezeti hatások és az alkoholfogyasztás miatt, melyek mind plusz terhet helyeznek a májunkra és azokra a szerveinkre, amelyek állandóan a testünk tisztításán dolgoznak.

  A Nutrilite Tisztítókúra Programot1 úgy fejlesztettük ki, hogy segítsen megerősíteni a test természetes tisztító folyamatait1, amely révén extra támogatást nyújt a szervezet számára, hogy az fenn tudja tartani a természetes tisztító folyamatok működését.1

  Nagyon fogod szeretni a programot, ugyanis:

  • A Nutrilite táplálkozási szakértőjével, dr. Francesco Avaldival közösen fejlesztettük ki, aki diplomáját vegetáriánus táplálkozásból szerezte, és a sporttáplálkozás szakértőjeként a legjobb európai futballcsapatokkal és olimpikonokkal dolgozik együtt.
  • Az Amway Xperience mobilalkalmazás és a program kézikönyvének vonatkozó, Úticél: Jóllét részeiben5 hozzáférést ad számos hasznos eszközhöz és tartalomhoz, amelyekben táplálkozási útmutatókat, nagyszerű recepteket és aktív életmóddal kapcsolatos tippeket találsz, valamint motiváló támogatást kapsz és lehetőséged nyílik rá, hogy megoszd a jóllét felé vezető utadat egy hozzád hasonló emberekből álló közösséggel.
  • Könnyen követhető, egyszerű lépésekből áll és kellő rugalmasságot biztosít.
  • A program célja, hogy segítsen egészséges és aktív maradni2, javítsa a külső megjelenésed3 és jó közérzetet eredményezzen4.
  • Könnyen nyomon követheted a haladásod és motivált maradhatsz az Amway Xperience mobilalkalmazás bárhonnan és bármikor elérhető Úticél: Jóllét digitális eszközével5, ahol nagyszerű recepteket és aktív életmóddal kapcsolatos tippeket találsz, valamint motiváló támogatást és segítséget kapsz az Amway Üzleti Vállalkozódtól.
  • A Termékcsomag megnyerő külseje igazán örömtelivé teszi a kicsomagolás pillanatát, sőt, akár ajándékba is adhatod. Találsz benne egy szórólapot is, amely segítséget nyújt a kezdésben.
  • A Nutrilite Tisztítókúra Program Termékcsomag most 10% kedvezménnyel lehet a tiéd (ahhoz viszonyítva, ha egyenként vásárolnád meg a termékeket).

  További információk LINK MEGNYITÁSA

  1 A Nutrilite Máriatövis étrend-kiegészítővel, mivel a máriatövis támogatja a szervezet öntisztulását.  A Nutrilite Tisztítókúra Program egy 21 napos, átfogó egészségeséletmód-program, amely útmutatást nyújt a táplálkozással, a testmozgással, a folyadékbevitellel és a pozitív gondolkodással kapcsolatban.
  2 Testmozgás révén.
  3 Fizikai és mentális gyakorlatok révén.
  4 Mentális gyakorlatok, valamint a B6-vitamin és a folsav (B9-vitamin) révén, amelyek hozzájárulnak a normál szellemi működéshez.
  5 Az Úticél: Jóllét eszköz 2023 januárjától lesz elérhető az Amway Xperience mobilalkalmazásban.

  Érdekességek

  • Nutrilite a világ első számú vitamin és étrendkiegészítő-márkája1, valamint a világ első számú fehérjekiegészítő márkája.2
  • A Nutrilite Tisztítókúra Program tudományos megközelítésmódokon alapul, valamint a Nutrilite táplálkozási szakértőjével, dr. Francesco Avaldival közösen fejlesztettük ki, aki diplomáját vegetáriánus táplálkozásból szerezte, és a sporttáplálkozás szakértőjeként a legjobb európai futballcsapatokkal és olimpikonokkal dolgozik együtt.
  • „Leghősiesebb” szervünk, a máj a vér szűrésével és tisztításával gondoskodik rólunk. A Nutrilite Máriatövis máriatövis kivonatot tartalmaz, amely támogatja a máj egészségét, hozzájárul a máj védelméhez és segít fenntartani annak normál működését.
  • A Nutrilite Balance Within 6 milliárd tejsavképző baktériumot tartalmaz két különböző, tudományosan dokumentált baktériumtörzsből, valamint B6-vitamint és B9-vitamint (folsavat).
  • A Nutrilite Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék három különböző növényi fehérjeforrásból biztosítja a proteint, és nem tartalmaz sem ízfokozókat, sem színezőanyagokat.
  • A Nutrilite Rostpor három természetes növényi forrásból származó élelmi rost különleges keveréke.

  1 Forrás: Euromonitor International Ltd. Vitaminok és étrend-kiegészítők, Word GBN, kiskereskedelmi forgalom, %-os lebontás, 2022-es adatok, a 2022 áprilisa és augusztusa között elvégzett fogyasztói kutatás alapján.
  2 Forrás: Euromonitor International Ltd. Vitaminok és étrend-kiegészítők, Word GBN, kiskereskedelmi forgalom, %-os lebontás, 2022-es adatok, a 2022 áprilisa és augusztusa között elvégzett fogyasztói kutatás alapján.

  Főbb tulajdonságok

  A Nutrilite Tisztítókúra Program a Nutrilite Úticél: Jóllét része, amely egy átfogó egészségeséletmód-kezdeményezés, és különböző programokat, megoldásokat, termékcsomagokat tartalmaz, hogy megfeleljen a különböző jólléti és táplálkozási igényeidnek, valamint hozzásegítsen egy boldogabb és egészségesebb élethez.

  A test tisztításának holisztikus megközelítése érdekében a Nutrilite Tisztítókúra Program a jóllét kulcsfontosságú elemein alapul, ezek a táplálkozás, a folyadékbevitel, a testmozgás, a pozitív gondolkodás és a közösségi részvétel.

  A Nutrilite Tisztítókúra Programhoz számos segédanyag is tartozik, amelyek bármikor és bárhonnan elérhetők az Amway Xperience mobilalkalmazás Úticél: Jóllét részében. Az alkalmazásban találsz recepteket, hasznos tippeket és eszközöket, valamint motiváló tartalmakat, hogy nyomon követhesd a haladásodat a program során.

  Használat

  Az átfogó, 21 napos Tisztítókúra Program alapköve a Nutrilite Tisztítókúra Program Termékcsomag. Amint megkapod a Nutrilite Tisztítókúra Program Termékcsomagod, kövesd a következő lépéseket:

  • Töltsd le az ingyenes Amway™ Xperience alkalmazást1 a Google Play vagy az Apple App Store alkalmazásáruházakból. Ehhez írd be a keresőbe az „Amway Xperience” kulcsszót vagy szkenneld be az Üdvözlő szórólapon lévő QR-kódot.
  • Keresd meg az „Úticél: Jóllét” eszközt az Amway™ Xperience alkalmazásban.
  • Döntsd el, hogy mikor fogod elkezdeni a programot, és ezt oszd meg a barátaiddal, családtagjaiddal és munkatársaiddal is, hogy támogathassanak vagy együtt tehessétek meg az utat.
  • Tervezd meg a napirended a program kézikönyve vagy a mobilalkalmazás segítségével.1

  Használd a Nutrilite termékeket az utasításoknak megfelelően és építsd be őket a napi étrendedbe a segédeszközök és a program kézikönyvének „Napi mintaétrend és étrend-kiegészítők” című részében leírt ajánlások alapján.

  Nézd meg a Nutrilite Tisztítókúra Program oldalát2, ahol találsz egy videót, amely részletesen ismerteti a programot.

  A program csak felnőttek számára készült.

  A máriatövis terhesség és szoptatás alatt nem szedhető. Ha bármilyen máj- és epebetegségben szenvedsz, illetve elzáródott epevezeték/epekő esetén a Nutrilite Máriatövis használata nem javasolt. Amennyiben bármilyen gyógyszert szedsz, kérd ki az orvosod tanácsát.

  1 Az Úticél: Jóllét eszköz 2023 januárjától lesz elérhető az Amway Xperience mobilalkalmazásban.
  2 A Nutrilite Tisztítókúra Program oldal 2023 januárjától lesz elérhető.