50 500,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  A Nutrilite™ nagy sebességű elektromos turmixgéppel könnyedén, gyorsan és kényelmesen készíthetsz tápláló smoothie-kat, turmixokat és mártogatósokat.

   

  Előnyök és hatások

  • A rozsdamentes acélból készült háznak és az energiahatékony*, akár 28 000 fordulat/perc sebességet is elérő motornak köszönhetően konyhád egy stílusos, nagy teljesítményű eszközzel gazdagodik.
  • A gravírozott mérőskálával ellátott, 1,8 literes üvegedény megakadályozza, hogy vegyszerek vagy mikroműanyagok szivárogjanak az ételeidbe.
  • A 3 előre beállított program (jégzúzás, smoothie, időközös), a pulzálás funkció és a fokozatmentes sebességszabályozás révén minden turmixolási igényednek megfelel.
  • Lehetővé teszi több hozzávaló – többek között a Nutrilite™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék és a Nutrilite™ Rostpor – összeturmixolását, így ínycsiklandó smoothie-kat és egészséges ételeket, például hummuszt is készíthetsz.
  • A robusztus, könnyű, egyszerűen tisztán tartható és hordozható, Tritan anyagból készült Blend & Go turmixpohárral az aktív, mozgalmas életstílust is támogatja.

  *A turmixgép és a benne található motor kikapcsolt és készenléti üzemmódot biztosít, amelyek nem lépik túl a „környezetbarát kialakításról” szóló 209/125/EK irányelvben foglalt alkalmazandó energiafogyasztási követelményeket.

  Érvek a termék mellett

  A Nutrilite™ nagy sebességű elektromos turmixgép egy stílusos, nagy teljesítményű konyhai eszköz, amely támogatást nyújt az egészséges táplálkozással kapcsolatos célkitűzéseid elérésében.

  A turmixgép egy nagy teljesítményű, 1200 W-os motorral rendelkezik, amely akár 28 000 fordulat/perc sebességű turmixolást tesz lehetővé. A három előre beállított program (jégzúzás, smoothie vagy időközös) mellett pulzálás funkció és fokozatmentes sebességszabályozás biztosítja a kényelmes használatot.

  A 4 pengével ellátott rozsdamentes acél késkészletet és ivófedelet is magában foglaló, saját turmixoló alapzattal rendelkező könnyű, hordozható Blend & Go turmixpohár pedig nagyszerű támogatást biztosít egy aktív, mozgalmas életstílus kialakításához.

  A Nutrilite™ nagy sebességű elektromos turmixgép kizárólag a Nutrilite™ forgalmazásában kapható.

  Érdekességek

  • 3 előre beállított program (jégzúzás, smoothie, időközös), valamint pulzálás funkció és fokozatmentes sebességszabályozás.
  • A rozsdamentes acél késkészlet és az alapzat kivételével az alkatrészek mosogatógépben is moshatók.
  • Akár 28 000 fordulat/perces sebesség az 1200 W-os motornak köszönhetően.

  Főbb tulajdonságok

  Csúcsminőségű anyagok és alkatrészek: Az élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél pengék kiváló turmixolási eredményt biztosítanak, míg a strapabíró üvegedény megakadályozza, hogy vegyszerek és mikroműanyagok szivárogjanak az ételbe. A csúszásgátló lábazat és az öntisztító funkciók biztonságos és egyszerű használatot garantálnak.

  A nagy teljesítményű motor, a 8 pengés késkészlet és a funkciók (többek között jégzúzás, smoothie és időközös programok) széles választékának köszönhetően a turmixgép számtalan különböző hozzávalóhoz és recepthez, például smoothie-k, turmixok, mártogatósok, szószok, levesek és pürék elkészítéséhez is használható.

  A BPA-mentes Tritan anyagból készült Blend & Go turmixpohár könnyű, strapabíró és hordozható, emellett saját turmixoló alapzattal és egy 4 pengés késkészlettel is rendelkezik, így a tápláló és ínycsiklandó smoothie-kat könnyedén beillesztheted aktív, mozgalmas életstílusodba.

  Használatuk

  • Az első használat előtt figyelmesen olvasd el az útmutatót, és használat közben tartsd be a benne foglalt utasításokat.
  • Ahhoz, hogy az eszköz segítségével eltávolítsd a késkészletet az edényből, némi erőkifejtés szükséges. A Nutrilite™ nagy sebességű elektromos turmixgép teljesítményéből adódóan rendkívül fontos, hogy az esetleges szivárgás elkerülése érdekében a késkészlet szorosan illeszkedjen az üvegedénybe. Tisztítás után/használat előtt győződj meg arról, hogy a késkészlet szorosan illeszkedik-e.
  • Az üvegedény könnyedén illeszkedik a turmixgép alapzatába, nem szükséges elforgatni – ergonomikus kialakításának köszönhetően bal- és jobbkezesek is egyszerűen használhatják.
  • A Blend & Go turmixpohár könnyedén illeszkedik a turmixgép alapzatába, nem szükséges elforgatni. Turmixolás közben óvatosan nyomd lefelé.
  • A rozsdamentes acél késkészlet és az alapzat kivételével az alkatrészek mosogatógépben is moshatók.

  Műszaki adatok

  Tömeg:

  • Nutrilite nagy sebességű elektromos turmixgép alapzat + üvegedény:  kb. 3,9 kg
  • Blend & Go turmixpohár: kb. 0,3 kg
  • Késnyitó eszköz: 40 g

  Méretek:

  • Nutrilite™ nagy sebességű elektromos turmixgép üvegedénnyel: 20 (H) x 17,5 (Sz) x 43,4 (M) cm
  • Blend & Go turmixpohár: 24,5 (M) x 7 (Sz) cm

  A turmixgép és a Blend & Go turmixpohár késkészletei rozsdamentes acélból készültek (SUS420 élelmiszer-besorolás)

  Zajszint:
  Maximális sebesség mellett a zajszint alacsonyabb mint 90 dB. A terméktől 1 méteres távolságra a háttérzaj szintje alacsonyabb mint 65 dB.

  Űrtartalom:
  Turmixedény: 1,8 liter
  Blend & Go turmixpohár: 0,6 liter

  A tápkábel hossza kb. 1 méter.