15 000,00HUF
(További árak)
Mennyiség:

  A Nutrilite™ Omega-3 komplex étrend-kiegészítő minőségi omega-3 zsírsavakat tartalmaz, melyek hozzájárulnak a normál szívműködéshez.*   

  Kiemelkedő tulajdonságai:

  Az omega-3 zsírsavak olyan szerepet töltenek be a szervezetben, mint a lánc a kerékpárnál: hozzájárulnak a normál szívműködéshez. Ezeket a zsírsavakat „esszenciálisnak” nevezzük, mert a szervezetünk nem képes az előállításukra, az étrenddel kell bevinnünk őket. Hetente egy-két adag halat tartalmazó, kiegyensúlyozott étrend lenne az ideális erre, de tudjuk, hogy ez nem mindig megvalósítható.

  Annak ellenére, hogy szervezetünk nem képes előállítani az esszenciális omega-3 zsírsavakat, nagyon fontos szerepet töltenek be a szívműködésben, valamint az általános egészség fenntartásában. Az omega-3 zsírsavakat tartalmazó Nutrilite™ Omega-3 komplex étrend-kiegészítőben EPA (eikoza-pentaénsav) és DHA (dokoza-hexaénsav) található. E kettő együttesen biztosítja az étrendből hiányzó zsírsavakat.
   

  Fontos tudnivalók:

  • A Nutrilite™ Omega-3 komplex étrend-kiegészítő Nutricert™ tanúsítvánnyal rendelkező beszállítónktól származó omega-3 olajok keverékét tartalmazza. A tiszta, norvég vizekből származó lazac mellett az Atlanti- és Csendes- Óceánból származó szardella, makréla és szardínia is megtalálható benne.
  • A szardella, makréla és szardínia a tápláléklánc alsóbb szintjén található, ezért magasabb koncentrációban tartalmaznak omega-3 zsírsavakat.
  • Egy kapszula körülbelül ugyanannyi omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint 28 g lazac, tonhal vagy szardínia.
  • EPA (eikoza-pentaénsav) és DHA (dokoza-hexaénsav) tartalmú omega-3 hatóanyag-együttese hozzájárul a normál szívműködéshez*.
  • Az omega zsírsavak mellett E-vitamint is tartalmaz, és a jó minőség érdekében a zsírsavak a fogást követő 72 órán belül kapszulába kerülnek.
  • Minden halszállítmányt bevizsgálunk, hogy ellenőrizzük a minőségi és tisztasági előírások teljesítését.
  • Mesterséges színezékeket, aromákat vagy hozzáadott tartósítószereket nem tartalmaz..
  • A termék nem megfelelő a vegán/vegetáriánus étrendet követők számára.

  *A kedvező hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el.

   

  Használata:

  Vegyél be naponta egy kapszulát étkezés közben.

   
  ÁTLAGOS TARTALOM  NAPI ADAG (1 KAPSZULA)   % NRV * 
  Zsír 1,0 g  
  ebből telített zsírsav 0,25 g  
  egyszeresen telítetlen zsírsav 0,23 g  
  többszörösen telítetlen zsírsav 0,51 g  
  ebből:
  Omega-3 zsírsavak 380 mg  
  ebből:
  EPA (eikozapentaénsav) 180 mg  
  DHA (dokozahexaénsav) 120 mg  
  E-vitamin 5 mg α-TE 42

  * Táplálkozási beviteli referenciaérték %-a felnőttek számára

  Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak, akik kevés omega-3 zsírsavakban gazdag ételt, például halat, tenger gyümölcseit, zöldségféléket, szójaolajat, canola olajat, diót fogyasztanak, ezért nem visznek be elegendő mennyiséget ezekből a zsírsavakból.
  • Azoknak, akik biztosítani szeretnék szervezetük számára az omega-3 zsírsavak előnyös hatásait, például a normál szívműködés elősegítését.

  Javasolt adagolás

  Napi egy kapszula étkezés közben.

  Figyelem!

  Kisgyermekek elől zárjuk el. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépd túl a javasolt adagolást. Szorosan zárd le a dobozt. Száraz, hűvös helyen tárold.

  A változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód, alapvető fontosságú.