HUF 43 500,00
(További árak)
Mennyiség:

  Két termék, melyek kombinált használata javítja a bőr ragyogását és textúráját.

  Előnyök és hatások:

  Kombinálja az Artistry Intensive Skincare Bőrmegújító Hámlasztás és az Artistry Intensive Skincare Haladó Bőrszépítő Szérum hatását a pórusok megjelenésének javítására:

  • A Bőrmegújító Hámlasztás azonnal megújítja a bőr textúráját és felszínét.
  • A Haladó Bőrszépítő Szérum azonnal csökkenti a látható pórusok megjelenését.
  • Ez a két termék együtt is használható, de egyidejű használatukat kerülni kell (az egyiket reggel, a másikat este hasznád).

  Érvek a termék mellett:

  A 2 kezelés hatékony kombinálásával ragyogóbb és bársonyos bőr érhető el. Ez a két hámlasztó termék javítja a pórusok megjelenését, és a bőr átalakításával ragyogóbb megjelenést biztosít. A termékek kombinált használatával hatékonyabb eredmények érhetők el, ráadásul 10%-kal kedvezőbb áron megvásárolhatók.

  Érdekességek:

  Legfontosabb tulajdonságok:

  • A Bőrmegújító Hámlasztás a kémiai hámlasztás alternatívájaként átformálja pórusok megjelenését, és megerősíti a bőr természetes megújuló képességét.
  • A Haladó Bőrszépítő Szérum a szabadalmaztatott, savmentes hámlasztó összetevőknek köszönhetően a professzionális kezelésekkel összehasonlítható eredményeket* biztosít a látható pórusok tekintetében.

  * Az eredmények nem egyenértékűek az orvosi/kozmetikai eljárásokéval.

  A termék használata:

  Összetevők:

  Az Artistry Intensive Skincare™ POWER DUÓ a két leghatékonyabb bőrmegújító kezelésünket tartalmazzal. A Bőrmegújító Hámlasztás közismerten puhítja a bőrt, és javítja a bőr textúráját. A Haladó Bőrszépítő Szérum legnépszerűbb termékünk a hibátlan megjelenés elérésére. Gyógynövények és exkluzív összetevők kifinomult keverékét tartalmazza, mellyel drámaian átalakítja a bőrt. A Bőrmegújító Hámlasztás a Mucor Miehei gombaenzim természetes hámlasztó hatására épül.