HUF 2 500,00
(További árak)
Mennyiség:

  Karcolás nélkül eltávolítja a rászáradt ételmaradékot és a zsiradékot. A DISH DROPSTM SCRUB BUDSTM Rozsdamentes fémszivacs kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, tartós és sokoldalúan használható. Tökéletes a rászáradt ételmaradékok eltávolítására a nem tükörfényes felületű serpenyőkről, grillrácsokról és forgónyársakról, vagy a kosz eltávolítására a kerekekről és szerszámokról.

  • A DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ sokoldalúan használható, például üvegedények, grillrácsok, de akár kerekek és szerszámok tisztításához is.
  • Gyümölcsök és zöldségek dörzsöléséhez is kiváló, és biztonsággal használható az iCook™ rozsdamentes acél edényeken, illetve más bevonat nélküli főzőedényeken anélkül, hogy a felületet megkarcolná vagy károsítaná.
  • A DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ Rozsdamentes fémszivacs több mint kétszer hosszabb élettartamú, mint a rozsdamentes fém dörzsszivacsok, és négyszer hosszabb
   élettartamú az acélgyapot párnáknál.
  • Könnyen leöblíthető, mosogatógépben mosható.

  A DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ a házon kívül és belül egyaránt használható. Annyira kíméletes, hogy nem karcolja meg az edényeket, ugyanakkor olyan erős, hogy eltávolítja a koszt, rozsdát és zsírt a műhelyben, vagy a rászáradt ételmaradékot a grillrácsról.

  • Főzőedényeken: használja a DISH DROPS Folyékony mosogatószer koncentrátummal. Használat után nyújtsa ki, öblítse át alaposan, és hagyja, hogy visszanyerje eredeti formáját.
  • Ha szerszámokról távolítja el a zsírt és szennyeződést, használja a megfelelő tisztítószerrel, és öblítse ki a fent leírt módon.

  Figyelmeztetés:

  • Ha a DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ Rozsdamentes fémszivacsot kinti szerszámokon, keréken vagy rozsdás felületen használja, ne használja újból edények vagy zöldségek tisztítására, mivel a rajta lévő maradványok átkerülhetnek az edényekre.