• image/jpeg;;;photo_-_1.2.jpgNem egy átlagos vállalat
  • image/jpeg;;;2.jpgKiemelkedő létesítmények a világ minden táján
  • image/jpeg;;;photo_-_2.2.jpgAmway Élmény- és Promóciós Központok
  • image/jpeg;;;50x60.jpgAz Amway vizuális bemutatása

Nem egy átlagos vállalat

image/jpeg;;;photo_-_1.1.jpg

Nem egy átlagos vállalat

Az Amway és leányvállalata az Alticor a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A z Amway-t a két gyermekkori jóbarát és üzlettárs, Rich DeVos és Jay Van Andel alapította 1959-ben.  Ma a DeVos és Van Andel családok viszik tovább a kemény munkára és szorgalomra épülő filozófiát, amely éppolyan sikeressé tette az Amway-t a 21. században, mint az előző évszázadban. A vállalat teljes árbevétele 2018-ban elérte a 8,8 milliárd dollárt. A világszerte jelenleg több, mint 70 országban működő Amway büszke arra, hogy szilárd alapokra épülő, rugalmas üzleti lehetőséget kínálhat az embereknek. Támogatjuk és tiszteljük Önt, mint partnerünket a sikeréhez vezető úton!

Kiemelkedő létesítmények a világ minden táján

Kiemelkedő létesítmények a világ minden táján

Az Amway a világ minden pontján képviselteti magát: a vállalat tevékenységeit saját kutatóközpontok, fenntartható gazdálkodású farmok és vezető Élményközpontok segítik.

Kattintson a térképre, és találja meg az Ön Amway központját!

Amway Élmény- és Promóciós Központok

image/jpeg;;;photo_-_2.1.jpg

Amway Élmény- és Promóciós Központok

Az Európa-szerte hat országban létrehozott Élmény- és Promóciós Központok újszerű betekintést nyújtanak az Amway múltjába, jelenébe és jövőjébe. A látogatók részletesebben megismerhetik az Értékesítési és marketing tervet, valamint az Amway egészség, szépség és otthonápolási márkáinak termékcsaládjait. Mindezen felül az Amway Élmény- és Promóciós Központok a promóciós napokhoz, magán csoportesemények, szervezett vállalati rendezvények és tréningműhelyek lebonyolításához szükséges felszereltséggel is rendelkeznek.

További információkért látogasson el a www.amway-experience.com oldalra.

Az Amway vizuális bemutatása

Rövid bemutató az Amway adai (Michigan, Usa) központjáról.

image/png;;;10_sm.png

 

„Sok oka van annak, hogy miért kezd bele valaki a közvetlen értékesítésbe. Amint az emberek felfedezik az üzleti lehetőségünket, meglátják benne a siker esélyét. Beindítja a képzeletüket.”

Doug DeVos, az Amway és az Alticor elnöke