• image/jpeg;;;1.jpgEmberek
  • image/jpeg;;;photo_-_4.2.jpgTermékek
  • image/jpeg;;;3.jpgTeljesítmény

Emberek

image/png;;;326625_v2.png

Az emberek

Az emberek vállalatunk legfontosabb értékei. Sikereinket munkatársainknak és Amway üzleti vállalkozóinknak köszönhetjük, akiket teljes odaadással támogatunk abban, hogy a lehető legjobban kibontakoztassák tehetségüket. Amway üzleti vállalkozóink számára ingyenes képzésekkel biztosítjuk a jövőbeni sikerekhez szükséges készségek elsajátítását. Üzleti lehetőségünk bárki előtt nyitva áll, mindenki azonos eséllyel és jogokkal rendelkezik, és mindenkivel méltányos és megbízható partnerként működünk együtt. Munkatársaink számára sokszínű, egészséges és biztonságos környezetet nyújtunk, juttatásokkal, fejlődési lehetőségekkel illetve képzésekkel segítjük őket. 

Termékek

image/jpeg;;;photo_-_4.1.jpg

Termékek

Termékeink, szaktudásunk és lehetőségeink célja, hogy jobbá tegyék az emberek életét. Mi úgy szeretnénk megváltoztatni a világot, hogy teszünk az emberek egészségéért és jólétéért. Vezető márkáink fő értékeivel igyekszünk választ adni a szociális problémákra (pl. alultápláltság, tiszta víz). Népszerűsítjük a vállalkozást, mert hiszünk abban, hogy a saját vállalkozás utat nyit az új lehetőségek és az egyéni fejlődés felé.

Teljesítmény

image/png;;;performance.png

Teljesítmény

A fenntartható teljesítmény elérése érdekében törekszünk arra, hogy vállalatunk növekedését társadalmilag felelős módon, a minket körülvevő környezet javításával valósítsuk meg. Az Amway meggyőződése, hogy a fenntartható jövő kulcsa az életünknek helyet adó környezet jobb megértése illetve az egyéni és közösségi hozzájárulás (például a parkok tisztítása vagy a felhasznált energia csökkentése).
Évről évre innovatív és átgondolt kezdeményezésekkel igyekszünk megóvni világunkat a jövő generációi számára.

image/png;;;326576.png

Felelősség

Vállalati felelősségvállalási programunk három pilléren alapul: az emberek, a termékek, és a teljesítmény.