image/png;;;Responsible_2_sm.png

Felelősség

A vállalati felelősségvállalás több, mint fél évszázada része az Amway hosszú távú küldetésének, amelynek célja, hogy jobbá tegye az emberek életét. Ez a felelősség az Alapítói alapelvekben is tükröződik: család, szabadság, remény és jutalom.

image/jpeg;;;323845.jpg

Az alapítók alapelvei

Jan Van Andel és Rich DeVos alapítók állították fel azokat az etikai és működési normákat, amelyek napjainkban is útmutatásul szolgálnak mind a vállalatnak, mind pedig az Amway üzleti vállalkozóknak valamennyi tevékenységükben. Ezeket az alapelveket szó szerint kőbe vésték a vállalat központi székháza előtt: Szabadság (Freedom), Család (Family), Remény (Hope) és Jutalom (Reward).
Az Amway mindig támogatni fogja az emberek alapvető SZABADSÁGÁT, hogy dönthessenek a saját jövőjükről, időt és forrásokat biztosítva számukra ahhoz, hogy megóvják CSALÁDJUKAT, és gondoskodjanak róla. Emellett az Amway mindig REMÉNYT ad az embereknek, és lehetőséget kínál arra, hogy erőfeszítéseikkel arányosan részesüljenek JUTALOMBAN.

image/png;;;foto3_v2.png

Az Amway célkitűzései

Célkitűzésünk egyszerű: nap mint nap azért dolgozunk, hogy hozzásegítsük az embereket egy jobb élethez. Célkitűzésünket úgy érjük el, hogy a világ bármely pontján élő embereknek segítünk felismerni lehetőségeiket és elérni céljukat azzal, hogy jobb termékeket és jobb, a jövőbe mutató lehetőségeket kínálnak; és mindezt nagyvonalúan megosztjuk a globális közösséggel.
Büszkék vagyunk az üzlet kiválósága melletti elkötelezettségünkre, arra, hogy törődünk az emberekkel és közösségeikkel, valamint arra, hogy figyelünk a környezetvédelemre, hiszen elkötelezetten azt tesszük, ami helyes, és nem pusztán azt, ami beválik.