image/png;;;foto4.png

Üdvözöljük az Amway-nél!

Globális központunk az Amerikai Egyesült Államokban, a Michigan állambeli Adában található. A kelet-nyugati irányban másfél kilométerre húzódó telephelyen 80 épület található, összesen 325 000 négyzetméternyi irodai és gyártóterülettel. A vállalat teljes 14 000 alkalmazottjából több mint 4000-en dolgoznak Adában, ami továbbra is ugyanolyan kisváros, mint amilyen 50 éve, az Amway indulásakor volt.

image/png;;;amway1.png

Rich DeVos

Rich DeVos gyermekkori barátjával és üzleti partnerével, Jay Van Andellel közösen 1959-ben megalapította az Amway Corp. vállalatot. A közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat ma világszerte több mint 100 országban és területen működik, és 3 milliónál is több embernek biztosít lehetőséget saját vállalkozása fenntartására. DeVos számos professzionális sport franchise joggal, például az NBA-ben játszó Orlando Magic jogával is rendelkezik. Jó szónoki képességeinek köszönhetően korábban világszerte többezer embernek tartott előadásokat. 1997-es szívátültetése után az Egyesült Nemzetek szervtranszplantációért felelős Szóvívői Irodájának elnökévé választották. DeVos és felesége, Helen bőkezű adományokkal segíti a szülővárosukban működő kórházakat, főiskolákat, egyetemeket és művészeti szervezeteket. Adományaikkal számos egyéb amerikai szervezet munkáját is segítik. A házaspárnak négy gyermeke és 16 unokája van. Legkisebb fiuk, Doug jelenleg az Amway elnöke.

image/png;;;Jay Van Andel.png

Jay Van Andel

Jay Van Andel gyermekkori barátjával és üzleti partnerével, Rich DeVos-szal közösen 1959-ben megalapította az Amway Corp. vállalatot. A közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat ma világszerte több mint 100 országban és területen működik, és 3 milliónál is több embernek biztosít lehetőséget saját, független vállalkozása fenntartására.
Van Andel a szabad vállalkozás egyik legnagyobb szószólója. Korábban az Amerikai Kereskedelmi Kamara elnöke, a Jamestown Alapítvány igazgatója, a Genoa Expo '92 amerikai nagykövete és biztosa, valamint a Heritage Alapítvány igazgatósági tagja volt. A Jay and Betty Van Andel Alapítványon keresztül számos közösségi projekthez járult hozzá a gazdaságfejlesztés, az egészségügy, az oktatás és a művészetek területén.
Van Andel gyermekei a vállalat igazgatótanácsának tagjai. Steve Van Andel az Amway elnöke.