• image/jpeg;;;photo_-_3.2.jpgKapcsolatok
  • image/jpeg;;;2.jpgTársadalmi kötelezettségek
  • image/jpeg;;;3.jpgÜzleti lehetőség
  • image/jpeg;;;4.jpgMárkacsalád

Kapcsolatok

image/jpeg;;;photo_-_3.1.jpg

Kapcsolatok

Az Amway a kapcsolat alapelvére épül, kezdve az alapítóink közötti partnerséggel. Vállalatunk alapját képezi az a kapcsolat, amely az alapító családok, dolgozók és üzlettulajdonosok között fennáll. Az erős és megbízható kapcsolatok képezik az Amway üzleti modell alapját is, hiszen ezek jelentenek előnyt a vásárlóink számára: a nagyfokú kényelem és a lehető legjobb ügyfélszolgálat, amelyek a személyes beszélgetéseken alapulnak. Mélyreható termékismeretükkel és a vásárlók szükségleteinek érzékelésével üzleti vállalkozóink mindig külön-külön gondoskodnak mindenkiről, legyen szó termékekről vagy egy új Amway üzlet indításáról.

Társadalmi kötelezettségek

image/jpeg;;;www_7.jpg

Társadalmi kötelezettségek

Elismerjük a minden személyben benne rejlő egyéni értéket. Ezért az Amway társadalmi kötelezettséget vállal. Hiszünk abban, hogy kötelességünk jó állampolgáraivá válni annak a közösségnek, amelyben élünk és dolgozunk. Dolgozóink és üzleti partnereink a világ minden pontján aktívan tesznek ezért, hogy segítségükkel jobbá legyen a világ.
Az AMWAY™ One bY One - Egyenként a gyermekekért kampány 2003-ban indult, és azóta több, mint 35 milliárd forintot adományozott. Európában az Amway 2001-től a UNICEF partnere. Az Amway dolgozóinak és Amway üzleti vállalkozóinak köszönhetően több mint hatmillió euró gyűlt össze a UNICEF-projektek támogatására.

Üzleti lehetőség

image/png;;;HU.png

Üzleti lehetőség

Az Amway támogatja a szabadságot és a szabad vállalkozást. Az Amway üzleti lehetőség mindenki számára lehetőséget kínál, hogy felépítsék saját vállalkozásukat, és egyéni ambícióiknak megfelelően sikeresek legyenek. Az Amway tisztességes jutalmazási rendszer szerint támogatja Amway üzleti vállalkozóit, és erős, kiváló minőségű termékvonal-családot biztosít. Az Amway Academy internetes tanfolyamokat, prezentációkat, valamint személyes tréningeket kínál. 2018-ban az Amway Academy több mint 3 000 oklevelet bocsátott ki Európa-szerte.

A regisztráláshoz kattintson ide!

Márkacsalád

Márkacsalád

Táplálkozás, szépségápolás és háztartási tisztítószerek: íme csúcsminőségű termékeink portfóliója. Az olyan márkák, mint a NUTRILITE™, ARTISTRY™ vagy AMWAY HOME™ hozzájárulnak a fogyasztók jóllétéhez és örömükre szolgálnak.

A márkákkal kapcsolatos további információért kattintson ide!

image/png;;;foundation_2.png

Üzletünk alapja

A rendszer sikerét igazolja, hogy napjainkban – több, mint fél évszázaddal az Amway alapítása után – a hálózat világszerte több mint 3 000 000 Amway üzleti vállalkozót foglal magába, és a vállalat minden eddiginél erősebb helyzetben van.