Regisztrálj most és szerezz 12%-os kedvezményt minden Amway termékre és takaríts meg 1500 Ft-ot első rendelésed értékéből!*
*Kedvezmény a regisztrált vásárlók első rendelésére, legalább 16 999 Ft értékű rendelés esetén, regisztráció után 5 napon belül, 2021.12.01-2022.02.28. között.

HUF 375 600,00
(További árak)
Mennyiség:

  Ízletes szűrt víz az ásványi anyagok megőrzésével, az egészséges és komfortos élet érdekében. Az eSpring™ Víztisztító rendszer használata feleslegessé teszi a műanyag palackozott ivóvíz vásárlását!

  eSpring™ Víztisztító rendszer kiegészítő csapteleppel (pult alatti) és 5 év meghosszabbított garanciával.

  Előnyök és jellemzők

  • Hatékonyan kezeli az ivóvízben lévő, betegséget okozó baktériumok és vírusok akár 99,99%-át * **.
  • Több mint 160 szennyezőanyag, köztük több mint 140, az egészségre potenciálisan ártalmas szennyezőanyag mennyiségét hatékonyan csökkenti**. Ide sorolhatók a különböző méretű részecskék (például iszap, homok és vízkő), szerves kemikáliák (például növényvédő szerek, PCB-k), szervetlen kemikáliák (pl. ólom, higany) és mikrobiológiai szennyeződések (baktériumok, vírusok, protozoonok). A vezetékes ivóvíz gyógyszermaradványokból és állatgyógyászati termékekből származó szennyeződéseket is tartalmazhat.
  • Megőrzi a vízben a hasznos ásványi anyagokat, például a kalciumot, a magnéziumot és a fluoridot.
  • Kiszűri az ivóvízből az akár 0,2 mikron méretű mikroműanyagokat.
  • Hatékonyan csökkenti a klór és a klór-amin mennyiségét, ezáltal jelentősen javítja a víz ízét, szagát és tisztaságát ***.
  • Kényelmes és praktikus Kiegészítő csaptelepet tartalmaz.
  • Minőségi anyagokból készült, és meghosszabbított garancia biztosítja a vásárlók hosszú távú nyugalmát.
  • A széntömbszűrő hatékonyan kiszűri az akár 0,2 mikron méretű, vagyis az emberi hajszálnál 300-szor vagy akár 500-szor kisebb részecskéket****. (A részecskék közé tartozik az azbeszt, az üledék, a por és lecsapódott vízkő.)

  * Az eSpring™ Víztisztító rendszert nem vizsgálták be koronavírusok (vagyis MERS, SARS vagy COVID-19) mennyiségének csökkentésére.
  ** Az eSpring™ Víztisztító rendszer nem alkalmas betegségek megelőzésére vagy enyhítésére.
  *** A vezetékes ivóvízben lévő klór mennyiségétől függően. Előfordulhat, hogy a körzetedben elérhető vezetékes ivóvíz nem tartalmaz klórt vagy észlelhető mennyiségű klórt.
  **** Az emberi hajszál átlagos mérete 60-100 mikron.

  Érvek a termék mellett

  Az eSpring™ a világon legnagyobb darabszámban értékesített konyhai víztisztító rendszer márka.*

  A víz az egészséges élet forrása. Segít az optimális fizikai és szellemi állapot fenntartásában. Lehetővé teszi, hogy megéld az életet a maga teljességében. Az eSpring™ színtiszta szűrt vizet biztosít, mely finom és ásványi anyagokban gazdag.
  Hogyan illeszthető be a víz az egészséges életmódba úgy, hogy az kedvező legyen családod és a bolygó számára?
  Ehhez tiszta víz szükséges, és mi éppen ezt kínáljuk.

  A szűrő 5000 liter víz tisztítására alkalmas, csak utána kell cserélni.

  * A Verify Markets 2020-as globális értékesítésekről végzett és évente felülvizsgált tanulmánya alapján.

  Érdekességek

  Háromféle víztisztító technológia
  Az eSpring™ Víztisztító rendszer a mechanikus szűrés, az abszorpció és az ultraibolya fénnyel történő inaktiválás kombinációját kínálja, fejlett elektronikus ellenőrzéssel kiegészítve.

  • Előszűrő

  A nagy felületű, bordázott anyag mechanikus szűréssel ejti csapdába a nagyobb méretű részecskéket, ezzel megóvja a széntömbszűrőt az eltömődéstől.

  • Fejlett széntömb-szűrő

  Csökkenti több mint 160 (akár 0,2 mikron méretű) szennyeződés mennyiségét, melyek közül 140 potenciálisan káros lehet az egészségünkre*

  • Ultraibolya fénnyel történő víztisztítás

  Az eSpring™ Víztisztító UV lámpája négyzetcentiméterenként akár 40 millijoule-nak megfelelő UV dózissal hatékonyan csökkenti az ivóvízben lévő, betegséget okozó baktériumok, vírusok és ciszták 99,9%-át* **.

  *Az eSpring™ Víztisztító rendszer nem alkalmas betegségek megelőzésére vagy enyhítésére.
  **A baktériumok 99,9999%-át, a vírusok 99,99%-át és a ciszták 99,9%-át.
  **Az UV-fény cisztaölő hatása a Giardia és Cryptosporidium cisztákra irányul.
  **Az eSpring™ Víztisztító rendszert nem vizsgálták be koronavírusok (vagyis MERS, SARS vagy COVID-19) mennyiségének csökkentésére.  

  Az eSpring™ Víztisztító rendszer harmadik fél által tanúsítottan megfelel a nemzetközileg elismert NSF/ANSI szabványoknak. A tanúsítvány kiterjed a víz ízének, illatának és megjelenésének javítására (42-es szabvány), az ólom és az illékony szerves szennyeződések eltávolítására (53-as szabvány), a fertőtlenített vezetékes ivóvíz kiegészítő bakteriális tisztítására (55-ös szabvány), és az új típusú szennyeződések, például növényvédő szerekből származó szennyeződések, valamint egyes vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek maradványainak eltávolítására (401-es szabvány). Az eSpring™ Víztisztító rendszer elnyerte a Vízminőségi Egyesülés (WQA) által a kimagasló víztisztító rendszereknek adományozott arany pecsétjét (https://wqa.org/find-products#/keyword/espring). A Vízminőségi Egyesülés (WQA) arany pecsétje olyan termékeknek jár, melyeknél szigorú vizsgálatokkal és éves gyártási auditokkal igazolták az iparági szabványok teljesítését, továbbá megfelelnek a WQA Tanúsítási Előírásainak.

  https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?TradeName=espring&Standard=&ProductType=&PlantState=&PlantCountry=&PlantRegion=&submit3=Search&hdModlStd=ModlStd Az NSF International egy vezető független szervezet, mely közegészségügyi szabványok és tanúsítási programok kidolgozásával világszerte segíti az élelmiszerek, a víz, a fogyasztói termékek és a környezet védelmét. Az NSF tanúsítvány biztosíték arra, hogy a terméket az egyik legelismertebb független terméktesztelő szervezet vizsgálta, melynek tevékenysége az átfogó termékteszteléstől és anyagelemzésektől a bejelentés nélküli gyártóüzemi ellenőrzésekig terjed. Egy termék csak a fejlesztési folyamat minden szempontjának gondos kiértékelése után kaphatja meg az NSF tanúsítványt.

  http://info.nsf.org/Certified/dwtu/listings.asp?CompanyName=a
  ccess+business+group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTUasp?CompanyName
  =access+business+group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTU

  Az eSpring™ Víztisztító rendszerből 2002-es bevezetése óta több mint 6 millió darabot értékesítettek. *
  * 2020. áprilisi adat

  Legfontosabb tulajdonságok

  Az eSpring™ Víztisztító rendszer TECHNIKAI JELLEMZŐI:

  • Készülékház magassága: 327 mm (névleges)
  • Átmérő: 178 mm (névleges) Tartós, nagy ütésállóságú műanyagból készült.
  • Tápfeszültség bemenet: 110 -220 V AC.
  • Elektromos bemenet: 19 V DC, 3,16 A
  • Szűrőbetét (rendelési szám: 100186): Préselt széntömb belső UV lámpával.
  • Anyagok: A vízzel érintkező anyagok megfelelnek az amerikai FDA által az emberi fogyasztásra szánt folyadékok szállítására előírt követelményeknek.
  • Maximális üzemi nyomás: 860 kPa (8,6 bar).
  • Minimális üzemi nyomás: 104 kPa (1,04 bar).
  • Maximális üzemi hőmérséklet: 30 °C.
  • Minimális üzemi hőmérséklet: 4,4 °C.
  • Névleges üzemi áramlás: 3,4 liter/perc 415 kPa (4,15 bar) víznyomáson, új szűrőbetéttel. (A tényleges áramlás a víznyomás és a szűrő üzemideje függvényében eltérő lehet.)
  • Névleges üzemidő: A szűrő 6 hónapig vagy 5000 liter eléréséig szolgálja egy átlagos család főzési és ivóvíz-igényét, attól függően, hogy melyik következik be előbb. MEGJEGYZÉS: A szűrőbetét tényleges élettartama a használat intenzitásától és a vízellátás minőségétől függően eltérő lehet.
  • Szűrőbetét-csere: Gyors és egyszerű. A felhasználó által elvégezhető. A szűrőbetét cseréjéhez nem kell visszajuttatni a víztisztító rendszert a gyárba.
  • Bevizsgálás: Harmadik fél által tanúsítottan megfelel a nemzetközileg elismert NSF/ANSI 42, 53 és 55-ös és 401-es számú szabványainak, valamint rendelkezik a Water Quality Association (WQA) arany pecsétjével.

  Használati javaslat

  • A fő eSpring™ Vízszűrő egységet teljesen összeszerelt állapotban szállítjuk.
  • A csővezetékek hosszúsága a kívánt beszerelési pont adottságainak megfelelően változtatható.
  • Beszerelés után az eSpring™ rendszer szűrt vizet biztosít közvetlenül a vízcsapból.
  • A szűrő élettartama 6 hónap vagy 5000 liter (attól függően, hogy melyik következik be előbb) – ezt követően van szükség csereszűrőbetétre.
  • Szervizeléssel kapcsolatos kérdéseiddel vagy a garancia* érvényesítésével kapcsolatban fordulj hozzánk a következő telefonszámon: (06-1) 777-7667 .

  * A meghosszabbított garancia feltételeit a rendeléshez mellékelve megküldjük, illetve a www.amway.hu weboldalról is letölthetők.