AMWAY HOME

AMWAY HOME™

Az AMWAY HOME háztartás tisztítószerek választéka, amely mosási, felülettisztítási és mosogatási feladatokra kínál hatékony megoldást a BIOQUEST FORMULA™ segítségével. Az egyedülálló formula természetes eredetű összetevőket tartalmaz, amelyek nemcsak kiválóan tisztítanak, de ugyanakkor kíméletesek a környezetre nézve.

image/png;;;powerfully_green.png

Környezetbarát termék a biztonságosabb tisztításért

Az AMWAY HOME termékek sok-sok év tudományos tapasztalatát összesítik, amelynek során kifejlesztettünk egy kiváló teljesítményű tisztítószerekből álló új márkát, amely segít otthonát egészségesebbé tenni, ugyanakkor kíméli a környezetet.

A nagy teljesítményű és erős tisztítószerek területén szerzett tapasztalatunknak köszönhetően termékeink a legmakacsabb háztartási tisztítási feladatokkal is megbirkóznak. Nincs még egy olyan vállalat, amely hozzánk hasonló hírnevet szerzett volna egyenletes és megbízható teljesítményű termékeivel. Ennek köszönhetően az AMWAY HOME termékek sok-sok év tudományos tapasztalatát összesítik, amelynek során kifejlesztettünk egy kiváló teljesítményű tisztítószerekből álló új márkát, amely segít otthonát egészségesebbé tenni, ugyanakkor kíméli a környezetet.

image/png;;;bioquest.png

BIOQUEST FORMULA™

A BIOQUEST FORMULA összetételnek köszönhetően az AMWAY HOME termékek kiemelkednek a kínálatból: ez az, ami megkülönbözteti őket a többi gyártó termékeitől. A BIOQUEST FORMULA összetételt tartalmazó termék a természetes eredetű, kiemelkedően aktív összetevői révén különleges tisztítóerőt biztosít anélkül, hogy károsítaná a környezetet. Ez a koncentrált, biológiailag lebomló és bőrgyógyászok által tesztelt formula kiemelkedő tisztítási teljesítményt nyújt.*

BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ – Minden biológiailag lebomlónak mondott termék természetes módon, a környezet szennyezése nélkül bomlik le. Valamennyi AMWAY HOME™ termék teljes mértékben biológiailag lebomlik.

KONCENTRÁLT - Az AMWAY HOME termékek rendkívül hatékony, koncentrált formulája víz vagy töltőanyagok helyett magas százalékban tartalmaz aktív anyagokat, mivel mindig is hittünk abban, hogy a vásárlóinknak többet kell kapniuk a pénzükért.

BŐRGYÓGYÁSZOK ÁLTAL TESZTELT* - Valamennyi AMWAY HOME terméket bőrgyógyászok teszteltek, ami biztosítja, hogy a termékek használata a bőrre nézve gyengéd és biztonságos†, valamint nem okoznak allergiás tüneteket vagy más irritációt. Az SA8™ Baby Bébiruha-mosópor esetében egy lépéssel még tovább mentünk, és gyermekorvosokkal is teszteltük a formulát, hogy biztosak legyünk benne, hogy a termék valóban nem irritálja a kisbabák érzékeny bőrét.

*ahol érvényes
†az utasításoknak megfelelő használat esetén

Tanúsítás

Immár több mint 50 éve kínálunk olyan háztartási tisztítószereket, amelyek kíméletesek a környezetre. Új termékkínálatunk megfelelő használat mellett garantáltan biztonságos és környezetbarát, ugyanakkor kiemelkedő teljesítményt nyújt, amelyet független tanúsító szervezetek igazoltak.

AISE Charter for Sustainable Cleaning - Az A.I.S.E. (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) az iparág hivatalos európai képviselője. Az A.I.S.E. tanúsította, hogy termékeink teljesítik környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági szabványainak előírásait. Mivel a szövetség az otthonápolási iparág európai képviselője, az általuk kiadott tanúsítvány nagyszerű elismerése annak a kemény munkának, amelynek célja, hogy olyan hatékony tisztítószereket készítsünk, melyek kedvező hatással vannak a világra.

Safer Choice (Környezettudatos terméktervezés) program - Emellett csatlakoztunk a United States Environmental Protection Agency (Amerikai Környezetvédelmi Hivatal – EPA) Safer Choice programjához. Ez azt jelenti, hogy feltüntethetjük a Safer Choice logóját azokon a termékeken, amelyek az egészségügyi és környezetvédelmi skála zöld végén találhatók.

Az EPA/Safer Choice-elismerés nem jelenti a jelen termék jóváhagyását. A Safer Choice címke azt jelzi, hogy – az Amway által az EPA részére közölt információk alapján – a termék összetevői kedvezőbb hatással vannak az emberi egészségre és a termék kedvezőbb környezetvédelmi tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ugyanilyen típusú, hagyományos termékek. Az EPA/Safer Choice kizárólag az Amway tisztességére és jóhiszeműségére támaszkodik a termék összetételének, összetevőinek és tulajdonságainak megítélésében. Az EPA/Safer Choice nem vizsgálta független módszerrel (vegyi elemzéssel) a termék összetételét, és nem értékelte az Amway által tett, de nem az összetevőkre vonatkozó állításokat. Az EPA/ Safer Choice értékelése kizárólag a termék emberi egészségre gyakorolt hatására és környezetvédelmi tulajdonságaira vonatkozik, és a jelenleg rendelkezésére álló információkon és tudományos ismereteken alapul.

A Safer Choice által jóváhagyott termékek:

 

AMWAY HOME™ termékcsalád

Kiegészítő tisztítószerek

Bizonyos tisztítási feladatokhoz célzott megoldásra van szükség: ezekhez a feladatokhoz alkottuk meg kiváló, speciális háztartási tisztítószereinket, amelyek ugyanolyan kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, mint a többi AMWAY HOME termék.

Ezek a célzott hatású tisztítószerek áthatolnak a vastag zsírrétegen és koszon a sütőben, szerszámokon vagy kerti bútorokon, gyönyörűen megtisztítják az üveget, újjávarázsolják a szőnyeget és a kárpitot, valamint fényessé teszik és védik a fafelületeket.

Vásároljon most kiegészítő tisztítószereket!

Kiegészítő termékek - speciális tisztítószerek