ARTISTRY essentials

ARTISTRY essentials

Az ARTISTRY essentials alapvető kozmetikumokat tartalmaz a mindennapi bőrápoláshoz normál és száraz, érzékeny, valamint kombinált és zsíros bőrre. Bőre speciális igényeitől függően úgy kombinálhatja az ARTISTRY essentials hidratáló és kiegyensúlyozó termékeket , hogy maximálisan hatékonyak legyenek. Mindössze néhány percre van szükség ahhoz, hogy az essentials rendszer három egyszerű lépése során - tisztítás, tonizálás és hidratálás - bejuttassa a bőrbe a tisztított növényi hatóanyagokat és exkluzív, az Egyesült Államokban szabadalmazott Hydrolipid Matrix komplexünket; az eredmény látható és érezhető.

  • Természetes szépség 3 egyszerű lépésben
  • Alaptudomány a lenyűgöző eredmények eléréséhez

Természetes szépség 3 egyszerű lépésben

Természetes szépség 3 egyszerű lépésben

Egyszerűsített nappali bőrápolás, amely figyelembe veszi bőre egyedi igényeit: az ARTISTRY essentials a természet legjavát és a legkorszerűbb tudományos eredmények ötvözetét nyújtja egyenesen az Ön bőre számára. A hidratáló és kiegyensúlyozó készítményekből álló termékcsalád tagjai - a bőr igényei szerint - egymással kombinálva is alkalmazhatók. Arctisztítók, arctonikok és arctejek - három tökéletes és egyszerű lépés, amely garantálja, hogy néhány perc alatt megadhatja bőrének, amire egész nap szüksége van.

Fedezze fel Ön is az exkluzív, tisztított növények és az amerikai szabadalommal rendelkező, exkluzív Hidrolipid-mátrix (HLM) ötvözetét. Ez a hatékony kombináció természetes eredetű összetevőink révén látható és érezhető eredményeket kínál: a normál-száraz, az érzékeny vagy a kombinált-zsíros bőr pillanatok alatt ideálisan sima és ruganyos lesz.

Komoly tudomány és a mindennapok egyszerűsége együtt.

Alaptudomány a lenyűgöző eredmények eléréséhez

Alaptudomány a lenyűgöző eredmények eléréséhez

 

 

 

 

 

 

 

ARTISTRY essentials termékekben megtalálhatók az exkluzív, nagy teljesítményű összetevőink. Akár az egyik vezető svájci gyógyszeripari vállalattal közösen kifejlesztett Hidrolipid-mátrixról (HLM), akár a Nourish-3 hatóanyag-összetételről van szó, az ARTISTRY a komoly tudomány és a hétköznapok egyszerűségének ötvözetével hatékony összetevőket kínál bőrének ápolásához. A természet és a kutatás ötvözete számos szabadalmazott és speciális, növényekben és gyógynövényekben található fitokémiai anyagokból nyert aktív összetevőt eredményez. Az azonnali és hosszan tartó eredmények közé tartozik a bőr nedvesítőanyagainak és lipidjeinek pótlása, valamint az arcbőr korábbi, fiatalos ragyogásának helyreállítása. Gyógynövényeink jelentős része saját tanúsított NUTRILITE környezetbarát farmjainkról* származik, ami garanciát jelent a csúcsminőségű természetes összetevők alkalmazására. A tudomány és a természet ötvözete a leginkább abban a varázslatos pillanatban ölt testet, amikor a termék felfrissíti és új élettel tölti meg a bőrét, és még jobban kiemeli az Ön természetes szépségét.