BODY SERIES

BODY SERIES™

A BODY SERIES testápolási termékcsalád kiváló teljesítményt nyújtó hidratáló krémeket, szappanokat és tusfürdőket, fürdőzseléket és izzadásgátlókat tartalmaz a teljeskörű bőrápoláshoz.

image/png;;;Fresh and clean skin care.png

Hidratáló testápolás

A G&H Testápoló egy glicerint és mézet tartalmazó nappali hidratáló testápoló. Selymes és puha érzést biztosít a bőrnek, nem hagy zsíros nyomokat maga után, allantoin tartalma pedig közismert bőrnyugtató hatásáról.

A BODY SERIES Hidratáló kéz- és testápoló hosszan tartó hidratálást biztosít, zabból kivont proteinje elősegíti a bőr kondicionálását, láthatóan javítja a bőr megjelenését, és óvja a bőrt a napsugarak káros hatásaitól.

Az ALLANO™ Kéz- és testápoló megnyugtatja és ápolja a kiszáradt, érdes bőrt. Allantoint tartalmaz, amely elősegíti a hatásos gondoskodást.

Friss és tiszta bőrápolás

A G&H Tusfürdő kíméletesen és gyengéden kondicionálja a bőrt, és használható hajmosásra is! A BODY SERIES 3 az 1-ben szappan egy krémes szappan, amely tisztítja és dezodorálja a bőrt, és kíméletes hatásának köszönhetően 3 év feletti gyermekek számára is alkalmas.

Ha pedig kényeztetni szeretné a bőrét, válassza a G&H Méztartalmú glicerinszappant. Ez a szappan nyugtatja, tisztítja és hidratálja az arcot és a testet. Használhatja önálló kézmosó- vagy fürdőszappanként, de szükség esetén három kisebb darabra is törheti.

Ha hosszantartó védelemre van szüksége, a BODY SERIES Izzadásgátló golyós dezodor, Izzadásgátló dezodoráló spray és Izzadásgátló dezodorstift hatékony megoldást kínálnak, gyorsan száradó formulájuk pedig minimálisra csökkenti a ruhán megjelenő foltokat.