Kiskorúak és 18,5 alatti BMI-vel rendelkező személyek nem vehetnek részt a bodykey by NUTRILITE™ programban. A terhes és szoptató nők, valamint a 30 feletti BMI-vel rendelkező személyek a bodykey by NUTRILITE programban való részvétel előtt kérjék ki orvosuk tanácsát. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Amway orvosi megerősítés hiányában automatikusan kizárja a súlycsökkentő programból a terhes és szoptató nőket. 
A bodykey készletet és genetikai tesztet is tartalmazó súlycsökkentő programra az Amway Megelégedettségi Garancia nem vonatkozik. A bodykey készletet Amway üzleti vállalkozók és Törzsvásárló plusz tagok csak saját részükre vásárolhatják. A készlet tovább nem értékesíthető. Kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásban visszaküldött bodykey készlet árát tudjuk visszafizetni az Amway számla dátumától számítva 90 napon belül
 A felnyitott bodykey készletek visszaküldése csak akkor lehetséges, ha a készlet valamennyi eleme sértetlen állapotban van, és a genetikai tesztet tartalmazó doboz bontatlan. Mindez a törvényes garanciákat és elállási jogokat nem érinti. A bodykey by NUTRILITE súlycsökkentő programban történő részvételhez és a teszteredmények, javaslatok és egyéb kapcsolódó információk megtekintéséhez internetkapcsolat szükséges. Ennek hiányában a programban történő részvétel nem lehetséges. Az egyedi kód nem reprodukálható. Ha a Személyes online bodykey tanácsadói oldalra történő első regisztráció előtt elveszítené egyedi kódját, egy másik bodykey készletet kell vásárolnia a program folytatásához.