image/jpeg;;;l1.jpg

NUTRILITE - AZ AC MILAN HIVATALOS ÉTREND - KEIGÉSZÍTŐI

A CSAPAT SIKERE: LEGENDA
ÉTREND - KIEGÉSZÍTŐJÜK: NUTRILITE™

Az AC Milan egyike a legsikeresebb európai labdarúgó-csapatoknak. Nem meglepő, hogy a különböző bajnoki címek mögött kitűnő játékosok és edzők állnak. És még valami: a NUTRILITE™ étrend-kiegészítő márka.

A NUTRILITE™ 2008 óta az AC Milan étrend-kiegészítőinek hivatalos szállítója, és ez idő alatt folyamatosan biztosította a sportolók világszínvonalú teljesítményéhez szükséges táplálék-kiegészítőket. A csapattal végzett közös munkánkkal sikeresen kitoltuk a sportolók teljesítményének határait.

OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

A világ legsikeresebb labdarúgó-klubja és a világ vezető étrend-kiegészítő márkája közötti kapcsolat nem véletlen. A NUTRILITE™ márka és az AC Milan filozófiája közös:

AZ OPTIMÁIS TERLJESÍTMÉNYHEZ
OPTIMÁLIS TÁPLÁLKOZÁS SZÜKSÉGES

Mivel a NUTRILITE™ termékei a természet legjavát kínálják, a MilanLab töretlenül bízik abban, hogy étrend-kiegészítőinkkel még többet tudnak kihozni a játékosokból.

image/jpeg;;;l2.jpg

MILAN LAB

A NUTRILITE™ szakemberei 2008 óta dolgoznak együtt a MilanLab orvosaival és szakértőivel annak érdekében, hogy személyre szabott étrendet alakítsanak ki az AC Milan játékosai számára. Micheline Vargas, DrPH, CNS, RCEP, a NUTRILITE™ tudományos munkatársa elemzi a játékosok étkezési, genetikai és életviteli adatait. Micheline a kapott információk alapján az AC Milan csapatorvosával, Dr. Dolcival és a MilanLab biokémiai vezetőjével, Dr. Avaldival közösen kidolgozza az étrendi ajánlásokat és meghatározza a megfelelő NUTRILITE étrend-kiegészítőket.

Még a világklasszis sportolók esetén is előfordulhat, hogy hiányoznak bizonyos létfontosságú tápanyagok az étrendjükből. A kiegyensúlyozott étrend kialakításával és a táplálékhiány pótlásával a NUTRILITE szakemberei hozzájárulnak az AC Milan játékosok fizikai teljesítőképességének javításához.

image/jpeg;;;l3.jpg

EREDMÉNYEK

Az AC Milan csapattagok több mint 90%-a részt vesz NUTRILITE™ táplálkozási programjában, és legutóbbi laboratóriumi vizsgálatok igazolták, hogy szervezetükben jelentősen nőtt a D-vitamin szintje. Ez nemcsak jobb közérzetet és több energiát eredményez, hanem a játékosok beszámolója szerint csökkentette az izomgörcsöket és a kifáradásukat. Nagyszerű bizonyíték arra, hogy az optimális teljesítmény kulcsa a megfelelő táplálkozás.

image/jpeg;;;blank.jpg

„A NUTRILITE holisztikus megközelítése tökéletesen illeszkedik a MilanLab filozófiájába. Tudjuk, hogy a NUTRILITE márka vezető szerepet tölt be a táplálkozástudomány területén, és biztosak vagyunk abban, hogy étrend-kiegészítőik hozzásegítik sportolóinkat az optimális teljesítmény eléréséhez.”

– Dr. Alberto Dolci, MD