DoubleX

NUTRILITE™ DOUBLE X™ és Naponta

A NUTRILITE™ Naponta és a NUTRILITE™ DOUBLE X™ megfelelő, biztos alapot adnak a legfontosabb vitaminokból és ásványi anyagokból, és hozzájárulnak a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A NUTRILITE termékek célja, hogy támogassák és megerősítsék a test természetes erőforrásait.

image/png;;;Good nutrition makes the difference.png

A megfelelő táplálkozás óriási különbséget jelent

Az egészséges és aktív életmód eléréséhez szervezetünk minden létfontosságú funkciójához szükség van vitaminokra és ásványi anyagokra. Ezek a fontos tápanyagok számos különféle gyümölcsben és zöldségben megtalálhatók, ezért a kiegyensúlyozott táplálkozás a legjobb módszer arra, hogy szervezetünk hozzájusson a naponta szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz.

Napjaink rohanó életmódja miatt gyakran nincs elegendő időnk a valóban tápláló ételek fogyasztására, vagy egyszerűen kihagyunk bizonyos étkezéseket. A friss ételeket gyakran feldolgozott termékekkel helyettesítjük, és az időhiány miatt sokszor tápanyagokban szegény étrendet követünk. Az étrend-kiegészítők hatékonyan pótolják a hiányzó tápanyagokat, ezáltal segítenek a kiegyensúlyozott étrend, az optimális egészség és az általánosan jó közérzet elérésében.

image/png;;;Which nutrients are important.png

Melyek a legfontosabb tápanyagok?

Vitaminok: az élet színtiszta képviselői

A vitaminok létfontosságú szerepet töltenek be minden alapvető metabolikus funkcióban, például más tápanyagok feldolgozásában, vagy a vérsejtek, hormonok, az örökítőanyag és az idegrendszerben lévő vegyi anyagok képződésében. A vitaminokat kémiai tulajdonságaiktól függően vízben oldódó vagy zsírban oldódó kategóriába sorolhatjuk. A vízben oldódó vitaminok közé tartozik a C-vitamin és a B-vitamin. Az A-, D-, E- és K-vitamin zsírban oldódó vitaminok.

Ásványi anyagok: hatékony szakértők

Az ásványi anyagok ösztönzik a szervezet sejtjeinek növekedési és regenerálódási funkcióit, ugyanakkor létfontosságú szerepet töltenek be más komplex kémiai rendszerekben, elsősorban az idegrendszerben is. Az olyan ásványi anyagok, mint a kalcium alapvető szerepet töltenek be a csontok és a fogak regenerálódásában. A vas létfontosságú szerepet játszik a vörös vérsejtekben található hemoglobin fehérje megfelelő működésében, a magnézium pedig több mint 300 biokémiai feladatot lát el a szervezetben!

Természetes védelem: antioxidánsok

A szabad gyökök az oxidáció révén károsíthatják a szervezet sejtjeinek örökítőanyagát (a DNA-t), ami betegséghez és idő előtti öregedéshez vezethet. Az antioxidánsok szembeszállnak a sejteket károsító szabad gyökökkel, ezáltal megvédik a szervezet sejtjeit. A leggyakoribb antioxidánsok a C- és E-vitaminok, valamint számos egyéb olyan vitaminjellegű vegyület, mint a karotinoidok (alfa- és béta-karotin), a likopin és a lutein, de a nyomelemek is, mint például a szelén.

Növényi tápanyagok: a természet csodái

A növényekben megtalálható tápanyagok mindig fontos szerepet töltöttek be a zöldségek és gyümölcsök kémiai összetételében. Csak az elmúlt években sikerült egyes növényi tápanyagokat izolálni, azonosítani, és előnyös tulajdonságaikat megvizsgálni. A világszerte folyó kutatások azt mutatják, hogy a növényi tápanyagokban gazdag étrend elősegítheti az optimális egészség elérését.

A növényi tápanyagok a növényekben természetes úton megtalálható vegyi anyagok. Úgy vélik, hogy ezek a hatékony vegyületek természetes úton hozzájárulnak a szervezet védelméhez, és biztosítják a legfontosabb vitaminok optimális hatékonyságát.

Multivitaminok a különböző igények kielégítésére – egész évben

Naponta öt adag zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanunk. Ez egy fontos szabály. A megfelelő vitamin- és ásványianyag-bevitel rendkívül fontos az immunrendszer erősítése, valamint a rendes növekedés és fejlődés érdekében, továbbá elősegíti, hogy a sejtek és szervek ellássák a feladatukat. Ugyanakkor a megfelelő mennyiség pótlása nem könnyű, mert a kiegyensúlyozott táplálkozást feldolgozott ételek fogyasztásával helyettesítjük. Az alkohol, a koffein és a nikotin szintén megteszi a hatását, hiszen szinte „kifosztja” szervezetünket a fontos vitaminokból és ásványi anyagokból.

Bár az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást, a multivitaminok biztosítják azt a kiegészítő vitamin- és ásványianyag-bevitelt, amely szükséges a napi tápanyag-szükséglet fedezéséhez, és amely hiányozhat a normál étrendünkből. Megbízható és hatékony formában pótolják a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat, ezáltal elősegítik a kiegyensúlyozott táplálkozás elérését.

Fedezze fel optimális formáját!

A NUTRILITE kétféle multivitamin/multi-ásványianyag terméket kínál, amelyek lefedik a különféle tápanyagok hiányát, és egész évben természetesen egészítik ki az étrendjét.

  • A NUTRILITE Naponta az alapvető tápanyagokat tartalmazza, így szedésével biztos lehet benne, hogy megfelelően vigyáz a saját egészségére.
  • A NUTRILITE DOUBLE X étrend-kiegészítő fejlett összetétele kiegészítő tápanyagokat biztosít a magasabb tápanyagigényű szervezet számára.