Probléma

 

Világszerte egyre nagyobb problémát jelent a gyermekek alultápláltsága. Évente több millió gyermek veszti életét az elégtelen táplálkozás miatt, és a túlélők is gyakran súlyos egészségi és fejlődési problémáktól szenvednek életük végéig.

A megoldás

A NUTRILITE™ táplálkozástudományi tapasztalatainak felhasználásával megalkotta a növényi tápanyagokkal dúsított NUTRILITE Little Bits étrend-kiegészítőt, ami biztosítja a létfontosságú mikrotápanyagokat az alultáplált gyermekek számára. 

Eredmények

A NUTRILITE Power of 5 kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek alultápláltságára, biztosítsa a megfelelő táplálkozás lehetőségét az 5 évnél fiatalabb rászoruló gyermekek számára, és lehetőséget nyújtson a segítségnyújtásra azoknak, akik támogatni szeretnék ezt a célkitűzést.

Célunk, hogy napi rendszerességgel javítani tudjuk a 6 hónap és 5 év közötti alultáplált gyermekek étrendjének tápértékét. Csatlakozzon Ön is, hívja fel mások figyelmét is a kampányra, és tegyünk közösen ennek a globális problémának a megoldásáért!
 

image/jpeg;;;foto2.jpg

A NUTRILITE Power of 5 kampány szereplői

A NUTRILITE Power of 5 kampány meghatározta, kik azok a szereplők, akik kiemelkedő szerepet töltenek be a gyermekek megfelelő táplálkozásában, valamint testi és lelki egészségében. Az első és legfontosabb kapocs természetesen a gyermek és az édesanya közötti kapcsolat. A civil szervezetek fontos szerepet töltenek be az ő támogatásukban. Az Amway és a NUTRILITE szoros együttműködést ápolnak azokkal a civil szervezetekkel – köztük a CARE-rel –, amelyek különböző módon, például élelmiszerrel vagy oktatással segítik a gyermekeket. Az ötödik fontos kapcsot pedig Önök jelentik a gyermekek felé, hiszen az Önök támogatásával tudjuk eljuttatni hozzájuk a NUTRILITE Little Bits étrend-kiegészítőket.

image/jpeg;;;foto3.jpg

Adományok

Globális adománygyűjtő partnerünk a CARE. A CARE az Önök által felajánlott adományok segítségével eljuttatja a NUTRILITE Little Bits étrend-kiegészítőket a gyermekek számára. Egy gyermek 1 havi étrend-kiegészítése 10 dollárba kerül, egy évre ez az összeg 120 dollár.  

image/jpeg;;;Guinness-World-Record-collage.jpg

Eredmények

2014-ben, a kampány indulásának évében az emberek világszerte kézlenyomatokat gyűjtöttek, hogy felhívják a figyelmet a gyermekek alultápláltságának globális problémájára. Az Amway minden kézlenyomat után 1 dollárt ajánlott fel a CARE számára, és a több mint 75 000 kézlenyomatból álló kollázs végül bekerült a Guiness rekordok közé, mint a világ legnagyobb kézlenyomatokból álló kollázsa (a kampány során összesen 260 872 kézlenyomat gyűlt össze).