A SATINIQUE egy innovatív, prémium hajápolási márka, amely komplett hajápolási rutint kínál bármilyen hajtípusra és hajápolási igényre.

•       Új formula, csomagolás és technológia.

•       Saját laboratóriumainkban igazolt eredmények:

-        A Könnyű hidratáló sampon akár 6-szor simábbá teszi a hajat*.

-        A Regeneráló sampon festett hajra 9-szer erősebbé teszi a hajat**
 és akár 45 mosáson keresztül megőrzi a haj színét.***

               

* A Könnyű hidratáló kollekcióra, mint rendszerre vonatkozó állítás, ** A Regeneráló Kollekcióra, mint rendszerre vonatkozó állítás


SATINIQUE EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA

A SATINIQUE lelke, az ENERJUVE™ megalkotása. Természetes eredetű növényi anyagokkal kombinálva Az ENERJUVE™ az Amway (amerikai) szabadalommal rendelkező technológiája:  a hajerősítő lipideket, hajerősítő kreatint és kisimító hatású 18-MEA anyagot tartalmazó, pozitív töltésű hatóanyagegyüttes a haj mindhárom szintjén hat: behatol a hajszálak mélyére és a sérült területekhez kötődve megerősíti a gyenge pontokat, ezzel belülről kifelé hatva hozzájárul a haj helyreállításához és új életre keltéséhez. Az intelligens hatóanyagegyüttes meghatározza a haj sérült/meggyengült területeit, majd helyreállítja és új életre kelti a hajat.

Az ENERJUVE összetételében megtalálható 18-MEA a haj egyik természetes, és nagyon sérülékeny összetevője, amely a haj egészségéért és fényességéért felel.
 

Kezelés előtt/ Kezelés után 

Az ENERJUVE összetételében megtalálható 18-MEA a haj egyik természetes, és nagyon sérülékeny összetevője, amely a haj egészségéért és fényességéért felel. Egy egyszerű hajfestés során ennek az összetevőnek több mint 80%-a távozik, és természetes úton nem is pótolható.

Tudósok felfedezték, hogy a károsodott haj negatív töltésűvé válik, a károsodás pedig meggyengíti, kócosabbá és élettelenné teszi a hajat.

 

Az Amway által kifejlesztett, exkluzív ENERJUVE™ hatóanyagegyüttes hozzájárul a károsodott haj negatív töltésének kijavításához. Az ENERJUVE a haj károsodásának számos formáját kezeli, és több szinten hat, így átalakítja a hajat, amely minden eddiginél egészségesebb megjelenésű és élettelibb lesz.


NÖVÉNYI EREDETŰ ANYAGOK ÉS TÁPANYAGOK GONDOSAN VÁLOGATOTT KEVERÉKE

A SATINIQUE™ tudósai a táplálkozástudományi és szépségipari ismereteik kombinálásával növényi eredetű anyagok és tápanyagok gondosan válogatott keverékével alkották meg a termékek innovatív összetételét.

 

A gondosan válogatott növényi eredetű anyagok és tápanyagok regenerálják, megújítják és új életre keltik a hajat, alkalmazkodva annak egyedi igényeihez

 

 

ILLATOK

Érzéki élmények, minden szinten. Tudatosan kialakított illatok.

Bár a hajápolási termékek vásárlói elsősorban az elérhető eredményeket nézik, az illat fontos szerepet tölt be a döntésükben: az illat a teljes élményre hatással van, ezért a SATINIQUE™ kollekció illatait kifejezetten ezekhez a termékekhez fejlesztettük ki.

Minden SATINIQUE-termék gyümölcsös és virágillatok gondosan válogatott kombinációját tartalmazza, amelyek kellemesebbé teszik a termékek használatát, és kényeztetik az érzékeket. A SATINIQUE-termékek három egyedi illatban kaphatóak: mindegyiket kifejezetten az adott termékhez fejlesztették ki.


 


ÉLÉNK, FELTŰNŐ CSOMAGOLÁS ÉS SZÍNEKHEZ KÖTŐDŐ ÜZENETEK

A SATINIQUE™ kollekció élénk, feltűnő színekkel segíti a megfelelő termékek kiválasztását.

A színekhez energikus és erőteljes üzenetek kapcsolódnak, amelyek jól tükrözik a SATINIQUE ígéretét, miszerint a termékek felpezsdítik a haj vitalitását. 

Könnyű hidratálás

Dúsítás

Regenerálás

2 az 1-ben

Hajhullás ellen

Korpásodás ellen

Formázás

Kezelés

GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE:

TELJESÍTMÉNY

Minden belülről kezdődik. Az új 
SATINIQUE™ és a korszerű ENERJUVE™ 
hatóanyagegyüttes regenerálja és
új energiával tölti fel haját, hogy az újra pozitív,
energiával teli és egészséges legyen. Az aktív 
növényi eredetű anyagok és tápanyagok minden
eddiginél csodálatosabbá teszik a haját.
.

ÉLVEZZE:

A HATÁST

Élvezze a vonzó megjelenés örömét. A 
továbbfejlesztett összetételű SATINIQUE a
három új illatával kényeztető érzést biztosítanak 
a hajnak és az érzékeknek egyaránt.A gyümölcsök 

és a friss virágok minden érzéket megragadó élménnyel ajándékozzák meg Önt.

ÉLJE ÁT:

AZ ERŐT

A SATINIQUE energiája és vitalitása kívül-
belül pozitívan átalakítja Önt, hisz haja lenyűgöző 
ragyogással tanúskodik arról, mennyire jól érzi 
magát a bőrében. Úgy érzi, új életre kelt,készen áll 
arra, hogy magabiztosan és ragyogással vágjon neki

a napnak, és sugárzó szépségét megmutassa az egész világnak. 


Bővebben a hajápolási termékekről