Az Artistry a közvetlen értékesítést tekintve a világ első számú márkája.*

 

Az ARTISTRY™ Színes kozmetikumokkal minden nő elkészítheti az általa kívánt tökéletes sminket. Az arc, szem, orca és ajak sminktermékekből álló, komplett termékcsaládunk minden bőrtónusra és minden korosztály számára tartalmazza a megfelelő árnyalatokat.

ARC

 

 

ARTISTRY Alapozókereső

   

SZEMEK

 

AJKAK

 


Vásárolj most!
ARTISTRY SIGNATURE COLOR™

   

KÖRÖM

 

SMINKEK

   
   

TERESA PALMER

Teresa Palmer az ARTISTRY™ bőrápolási termékek és színes kozmetikumok nemzetközi arca. „Nagyon kedvelem az ARTISTRY márkát, különösen a termékeket. Ezek modern, kifinomult luxustermékek, tökéletesen megbízom bennük” - mondta Teresa. A klasszikus szépségű Teresa dinamikus, tehetséges és fiatal színésznő, aki tökéletesen megtestesíti az ARTISTRY márka lényegét. .

 

RICK DICECCA

Rick DiCecca, az ARTISTRY globális sminkmestere a művészetek iránti vonzódásával és tökéletes színérzékével alapozta meg karrierjét a szépségiparban. „Amikor az ember tudja, mi illik hozzá, magabiztosabb lesz, és a magabiztosság mindennél vonzóbbá teszi a hölgyeket” - mondta Rick.

 

Ha lenyűgöző hatásra vágyik, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Kövesse figyelemmel a meghatározott ideg kapható, egyedi ARTISTRY Színes kollekciókat!

 

MEGHATÁROZOTT IDEIG KAPHATÓ SZÍNES KOLLEKCIÓK

* Forrás: Euromonitor International Limited, szépség és testápolás 2016-os kiadás, prémium szépség és testápolás kategóriában, 2015-ös globális kiskereskedelmi UBN eladási adatok szerint.