image/jpeg;;;ps.jpg

YOUTH XTEND Power System

A Szérumból, Nappali bőrápolóból, Éjszakai bőrápolóból és Szemránckrémből álló Power System (Hatékony bőrápoló rendszer) használatával már mindössze egy hét múlva észre fogja venni a fiatalosabb megjelenésű bőr első jeleit.

A vizsgálatban résztvevő nők 81%-a egyetértett abban, hogy a Hatékony bőrápoló rendszer mindössze egy hét alatt fiatalosabb megjelenésűvé tette bőrét.

ARTISTRY YOUTH XTEND Kollekció
 

 

Technológia
 

  • image/jpeg;;;1t.jpg.
  • image/jpeg;;;2t.jpg.
  • image/jpeg;;;3t.jpg.

.

image/jpeg;;;tab-1-img.jpg

A mediterrán régióban honos mirtusznövény kivonatából készített LifeSirt bizonyítottan akár 280 %-kal serkenti a természetes fehérjék termelődését (egy in vitro genetikai tanulmány alapján).

.

image/jpeg;;;tab-2-img.jpg

A kizárólag az ARTISTRY kínálatában megtalálható Micro-X6 Peptid hat aminosavat tartalmaz, amelyek bizonyítottan serkentik a bőr kollagén tevékenységét. A fokozott kollagén tevékenység hozzájárul a finom vonalak és a mélyebb ráncok megjelenésének csökkentéséhez.

.

image/jpeg;;;tab-3-img.jpg

Az „élet fájaként” is ismert afrikai majomkenyérfa gyümölcse antioxidánsokban és hidratáló tápanyagokban gazdag. Az afrikai majomkenyérfa gyümölcsének kivonata táplálja, hidratálja és nyugtatja a bőrt, ezáltal megőrzi és megóvja a bőr fiatalos megjelenését.     

   

image/jpeg;;;fragrance.jpg

 

Illat

 

A klasszikus bőrápoló illatának modern értelmezése

Ez a könnyű és tiszta, exkluzív illat a lágy magnólia, a törékeny rózsa és a harmatos jázmin illatát elegyíti a zöld teával és közkedvelt citrus és cédrusfa aromákkal. Az egyedi és magabiztos, természetes, mégis modern ARTISTRY YOUTH XTEND illat tökéletesen kihangsúlyozza az ARTISTRY-t használó nők valódi értékeit.

Az ARTISTRY™, ARTISTRY™ CREME LUXURY, ARTISTRY™ ESSENTIALS, ARTISTRY SIGNATURE EYES™, ARTISTRY™ INTENSIVE SKINCARE, ARTISTRY YOUTH XTEND™ és az ARTISTRY™ FORWARD BEAUTY márkák az Amway védjegyei.