• Optimális én elérése? Igen, képes vagyok rá!
    Részletek
 
image/jpeg;;;logo.jpg


Számtalan diéta létezik, ám ezek többsége egyáltalán nem igazodik az egyéni életmódhoz és preferenciákhoz, ezért gyakran csalódást okoz a résztvevőknek. A diéták többsége univerzális módszerre épül, vagyis figyelmen kívül hagyja az egyéni sajátosságokat.

A legújabb kutatások szerint a DNS alapján nagy biztonsággal megállapítható, hogyan reagál az emberi szervezet a táplálkozásra és a testmozgásra. A NUTRILITE™ átfogó szemléletét képviselő Nutrilite Egészség Intézet a fenti megállapítások alapján elismert tudósokkal, táplálkozástudományi szakemberekkel és edzőkkel közösen kidolgozott egy  hatékony testsúlycsökkentő programot, amely fenntartható testsúlycsökkentést tesz lehetővé.

A bodykey by NUTRILITE™ egy olyan testsúlycsökkentő program, amely a táplálkozással és a testmozgással kapcsolatos genetikai sajátosságok elemzésére épül. A bodykey™ szakértői személyre szabott Étrendet és edzéstervet készítenek, amely segít a testsúlycsökkentési célok elérésében és az optimális testsúly hosszú távú fenntartásában.


Kezdje a programot a bodykey Készlet megvásárlásával!

A bodykey Készlet a program kezdőpontja, egyben az első lépés a megújult FORMÁJA felé. 
A Készletben megtalálhatók a program megkezdéséhez nélkülözhetetlen elemek, például a Genetikai teszt és a termékek, illetve hozzáférés a Személyes online bodykey tanácsadó oldalhoz, ahol szakértőink folyamatos online szaktanácsadással állnak rendelkezésére. 

 

image/jpeg;;;2.jpg

A génjei tudják a választ

A DNS-minta elemzésével a laboratórium megállapítja, hogyan reagál az Ön szervezete a zsírokra és szénhidrátokra, meg a különböző típusú testmozgásra. Egy korszerű, modern eljárással az egyéni DNS-kód alapján megállapítjuk a személyre szabott Étrend és edzésterv elkészítéséhez szükséges legfontosabb információk egy részét. A DNS-minta egyszerűen és biztonságosan, saját otthona kényelmében levehető.

image/jpeg;;;1.jpg

Személyes online bodykey tanácsadó –  Az Ön online segítőtársa

Az Egyéni tervezés funkció segít abban, hogy ne csak diétázóként tekintsünk Önre, hanem megismerjük személyes szokásait. Az Ön által kedvelt és kevésbé kedvelt dolgok figyelembe vételével teljes mértékben személyre szabott tervet készíthet - saját magának!

Azt Ön határozza meg, hány kilót szeretne leadni, a mi feladatunk, hogy segítsünk Önnek a cél elérésében és fenntartásában. Éppen ezért a bodykey by NUTRILITE program középpontjában a Személyes online bodykey tanácsadó áll. Ezen az oldalon a bodykey by NUTRILITE tudósokból, táplálkozástudományi szakemberekből és edzőkből álló csapata útmutatást és ösztönzést nyújt Önnek a program során. A praktikus tanácsokat, ízletes ételrecepteket, több mint 60 egyszerűen követhető gyakorlatot bemutató videót és hasznos interaktív eszközöket tartalmazó Személyes online bodykey tanácsadó folyamatos és motiváló társa lesz a siker felé vezető úton.

image/jpeg;;;body_group_v3.jpg

Jó étvágyat kívánunk!

A testsúlycsökkentés akkor lehet hosszú távon sikeres, ha megfelelő ételeket fogyasztunk.  Az egészséges életmód és a megfelelő táplálkozás nagyon fontos szerepet töltenek be az optimális egészség elérésében. Ám az egészség, az étrend és a táplálkozás egyensúlyáról gyakran könnyebb beszélni, mint megvalósítani. Ezért a bodykey by NUTRILITE program egy átfogó tervet kínál, amely különféle finom instant ételekkel, teával és étrend-kiegészítőkkel segíti, hogy étrendjét bárhol és bármikor be tudja tartani, a Genetikai teszt eredményeinek megfelelően.

Tartsa kordában étvágyát a NUTRILITE™ Weight Controllerrel!

A NUTRILITE™ Weight Controller segíti a testsúlykontroll betartását és a túlzott étvágy leküzdését. Az Weight Controller elfogyasztás után felszívja a vizet, majd géllé alakul, amely kitölti a gyomor egy részét. Így jóllakottnak érzi magát, és könnyebben tudja kontrollálni az adagokat. A termék titka egy természetes összetevőjében rejlik: ez a glükomannán a konjac gyökérből kivont, természetes élelmi rost. A Weight Controller bármilyen étrenddel összeegyeztethető, és fokozottan ajánljuk a bodykey by NUTRILITE™ program követőinek. Étrendi profiljától függően a Természetes zsírcsökkentővel vagy a Természetes szénhidrát-csökkentővel együtt használja.

image/jpeg;;;5.jpg

Siker

Mivel az Ön által követett testsúly-csökkentő program személyre szabott, csak Ön tudhatja, milyen testsúlyt szeretne elérni. Elhatározhatja például, hogy szeretne beleférni egy régebbi ruhájába, vagy magabiztosabbnak szeretné érezni magát egy állásinterjú során. A bodykey by NUTRILITE nem csupán kilogrammokban méri a sikert, hanem a jobb közérzet és a saját testünkkel való elégedettség is fontos cél.

Ön egyike lehet annak a számos résztvevőnek, akik számára az optimális testsúly elérése nem a végleges cél, ezért a program folytatható azzal a céllal, hogy megőrizze méreteit és testsúlyát, valamint továbbra is jól érezze magát a bőrében.

GYIK

Letőltéshez kattintson ide