Elegendő vizet iszik?

  

 
  A víz elengedhetetlen az emberi szervezet működéséhez.Hozzájárul a fizikai és szellemi funkciók fenntartásához, valamint a testhőmérséklet normál szabályozásához. Az emberi test nem kevesebb, mint 66%-át víz alkotja. A megfelelő hidratáltság megőrzése érdekében egy átlagos felnőttnek naponta körülbelül 2 liter vizet kell fogyasztania. Az ajánlott vízfogyasztás egyénenként eltérő és több tényezőtől függ.  

 
  Melyek ezek a tényezők?


Testsúly és testmagasság


Testmozgás


Éghajlat

 
Az Ön otthonában elérhető ivóvíz biztonsággal fogyasztható?

 

 

 

A víz hosszú utat tesz meg, mielőtt elér az otthonába, és útközben számos szennyeződés érheti.

 

Az eSpring™ bemutatása
Loading the player...
8 élettanilag kedvező tulajdonság

A legkorszerűbb technológia
 

  


4 fő technológia


eCoupled™ vezeték nélküli energiaátvitel

Smart Chip technológia

Fejlett széntömb-szűrő

Ultraibolya fénnyel történő víztisztítás

 

1. UV lámpa

Elpusztítja a betegségeket okozó baktériumok és vírusok több, mint 99,99%-át, javítva ezzel a víz minőségét.

2. Szénszűrő

Ez az amerikai szabadalommal védett, többfokozatú széntömb megszünteti a klór kellemetlen szagát és ízét, eltávolítja a vízből a káros részecskéket és több, mint 160 szennyezőanyag, köztük 145, az egészségre potenciálisan ártalmas szennyezőanyag mennyiségét csökkenti.

3. LED kijelző

Egyszerű ikonokkal tájékoztatja a felhasználót a szűrő hátralévő élettartamáról és a rendszer állapotáról.

4. Önálló elektronikai modul

Wireless (inductive electronic) technology used between the UV lamp and the unit, completely isolating the UV bulb from the power source.

5. Állítható csőhosszúság

A csőhosszúság a beszerelési igényekhez igazítható, és a kívánt méretre vágható.

6. Kompakt terelőszelep

A kompakt terelőszelep a legtöbb csaptelepre könnyen felszerelhető.

Esztétikusabb kialakítás
 

  

Kiegészítő csaptelep

Az eSpring csaptelep a legújabb konyhai trendeket követi. Az ergonomikus csaptelep a fiatalok és idősebbek számára egyaránt tökéletesen kézre álló, tartós karral rendelkezik. Bár az eSpring a mosogató alá is szerelhető, a csaptelep karján lévő eSpring embléma jól látható. A modern formatervezésű és kiemelkedően ergonomikus, krómozott csaptelep-házzal rendelkező eSpring a könnycsepp alakú karnak köszönhetően egyszerűen megnyitható és elzárható.

 
Tanúsítványok
 

 

Az eSpring víztisztító rendszer az első, amely megszerezte az NSF/ANSI 42., 53., 55., és 401. szabvány szerinti tanúsítást.

 

     

42

Az ivóvíz ízének, illatának és esztétikai megjelenésének javítására vonatkozó szabvány

 

53

Szennyezőanyagok, például ólom, illékony szerves szennyezőanyagok mennyiségére vonatkozó szabvány

 

55

Fertőtlenített ivóvíz (B osztály) kiegészítő bakteriális tisztítására vonatkozó szabvány

 

401

Az ivóvízben nyomokban előforduló szennyezőanyagok, köztük bizonyos receptre/recept nélkül megvásárolható gyógyszerek, új típusú növényvédő szerek, stb. mennyiségére vonatkozó szabvány.

 

A termék az alábbi öt szigorú kritériumot teljesítette:

 

 
       
A szennyeződés-csökkentést az NSF International-nek kell igazolnia a saját laboratóriumaiban végzett ellenőrzés alapján.   A rendszer semmilyen káros anyagot nem bocsáthat a vízbe, és szigorú extrakciós vizsgálaton kell átesnie a vízzel érintkező anyagok tekintetében.   A rendszert szilárdan kell kialakítani, és úgy kell megtervezni, hogy megfeleljen a vízvezeték-szerelési követelményeknek, és elviselje a hálózatban fellépő problémákat, például a nyomásingadozást.   A reklámoknak, a szakirodalomnak és a feliratozásnak nem szabad hamis, vagy félrevezető állításokat tartalmazniuk.   Az anyagoknak és a gyártási folyamatoknak összhangban kell lenniük, és éves vizsgálatoknak kell megfelelniük.
 
Beszerelés
     
   


Pult felett


Az egyszerűen felszerelhető eSpring™ Terelőszelep-készlet lehetővé teszi a külső eSpring készülék használatát a meglévő csapteleppel. Ezzel a készlettel a készülék egyszerűen összekapcsolható a meglévő csapteleppel.

 


Pult alatt


A Kiegészítőcsap-készletet a pult felé, a meglévő mosogatóra kell szerelni. Ilyenkor az eSpring víztisztító készülék a pult alá kerül.


Falon


A tartó segítségével a vásárló gipszkarton, fa- és betonfalon is biztonságosan rögzítheti eSpring készülékét, így helyet takaríthat meg a konyhapulton, és biztosíthatja a berendezés tiszta, professzionális megjelenését

   

  

Tegye teljessé a készletét!
Villámnézet

eSpring Kiegészítő csaptelep

Villámnézet

eSpring Kancsó

Villámnézet

eSpring Terelőszelep-készlet

Villámnézet

Csereszűrőbetét

Villámnézet

eSpring Vizesüveg (600 ml)

Villámnézet

eSpring Kancsó

Garanciális feltételek

 

Élvezze az eSpring gondtalan használatát! Az eSpring különösen kedvező garanciális feltételekkel vásárolható meg. A rendszerre a vásárlás napjától számított 90 napos megelégedettségi garancia vonatkozik. Ezen az időszakon belül visszaküldheti a terméket, ha nem teljesen elégedett a működésével. Az eSpring rendszerhez ezen kívül alapáron 3 év teljes körű garancia jár.

     

Villámnézet

 

Villámnézet

 

Meglévő csaptelepre szerelhető eSpring Víztisztító rendszer terelőszeleppel és 5 év meghosszabbított garanciával - pult feletti

 

eSpring Víztisztító rendszer kiegészítő csapteleppel és 5 év meghosszabbított garanciával - pult alatti