iCook

iCook™

Az iCook edények mögött tudatos, átgondolt tervezés áll, gyönyörű kivitelezésűek, hogy a főzés eredménye minden alkalommal tökéletes és egészséges legyen. Az iCook rozsdamentes termékek nem pusztán minőségi edények prémium kollekciója. Ebben a gondosan megtervezett rendszerben minden edény, serpenyő, fedő és betét az összes többivel együtt használható, hogy olyan csábító ételeket készíthessen bennük, amelyek kevesebb zsiradék felhasználása mellet megőrzik a tápanyagokat.

image/png;;;1.png

Az emeletes főzés előnyei

Az iCook Rozsdamentes edénykészlet egyik jellegzetes, nagyszerű felhasználási lehetősége a többszintű (emeletes) főzési mód. Egyszerre több étel is készíthető azáltal, hogy egy kis edényt egy nagyobb tetejére helyezünk. Edénykészletünk különleges felépítése biztosítja az emeletes főzéshez szükséges egyenletes hőelosztást. Az emeletes főzéssel hely, energia és pénz takarítható meg. A főzési időket össze kell hangolni úgy, hogy mindegyik étel egyszerre álljon készen a tálalásra.

image/png;;;2.png

VITALOK - az ízek és a tápérték megőrzése

Valamennyi iCook serpenyő a VITALOK főzési módszert alkalmazza. A VITALOK főzési módszerrel ízletesebb és egészségesebb ételek készíthetők, mert lehetővé teszi, hogy az ételek saját természetes zsírjukban és levükben puhuljanak meg. Az iCook Rozsdamentes edények fedele hajszálpontosan illeszkedik az edényhez, így egy vízzáró gyűrű jön létre a fedő és az edény között. Amikor a főzés megkezdődik, az ételben található természetes nedvességből gőz képződik. Ez a gőz cseppfolyósodik, és egy szigetelőréteget hoz létre, amely főzés közben fenntartja a szigetelést.

image/png;;;3.png

DURAMIC™ Tapadásmentes bevonat

Az iCook tapadásmentes edényei rendkívül tartósak, és kitűnő teljesítményt biztosítanak bármilyen étel elkészítéséhez. Az iCook márka nagyszerű terméket ajánl a legújabb tapadásmentes DuramicTM bevonattal, mely a ma elérhető legkorszerűbb technológia felhasználásával készült. A kétrétegű DURAMIC bevonatnak köszönhetően minden serpenyő rendkívül karcálló. Az edények fedele edzett üvegből készült, így az étel sem a fedélre, sem a serpenyőre nem tapad rá – így bármikor nyomon követheti a főzés menetét, miközben a belső hőmérséklet állandó marad.

image/png;;;4.png

iCook Kések

Az iCook kések ergonomikus kialakítása és kiegyensúlyozott súlypontja maximális mobilitást és kényelmet garantál. A kések könnyen megtarthatók, így minden mozdulat tökéletesen elvégezhető a vágás közben.

A legtöbb korábbi kés préseléssel készül, míg az iCook kések pengéje kovácsolt acél. A kovácsolt kés pengéje nehezebb és vastagabb lesz, a kés hegye pedig szilárdabb, ami erősebb és tartósabb kést eredményez. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az erőkifejtés jobban szabályozható használat közben.

image/jpeg;;;WOK_brand_page_picture.jpg

Az iCook Wok igazán megkönnyíti az egészséges ételek elkészítését!

Az iCook 7 rétegű rozsdamentes acél Wok lehetővé teszi az egészséges, kevés vízzel történő VITALOK™ főzési módszer alkalmazását, ezáltal az étel megőrzi természetes színét, ízét, állagát és a tápanyagokat. A Wok 7 alumíniumrétege és acélmagja elősegíti a gyorsabb főzést, ezáltal energiát takarít meg, innovatív kialakítása pedig nagyobb stabilitást biztosít a tűzhelyen, miközben az étel könnyen forgatható.

Az iCook Wok a hagyományos fogásokon kívül számos ázsiai étel elkészítését is lehetővé teszi.

Minden iCook Wokhoz AJÁNDÉK pároló- és lótuszvirág-rács tartozik, amely ideális megoldást kínál a pároláshoz és az ételek melegen tartásához.