NUTRILITE™

A nem kiegyensúlyozott étrend a szervezetünk számára fontos makrotápanyagok, mikrotápanyagok és növényi tápanyagok hiányához vezethet. Ezekre az univerzális tápanyagokra életkortól és életmódtól függetlenül mindenkinek szüksége van. A NURILITE™ az étrendből eredő tápanyaghiány megszüntetésére megalkotta a Bázis TRIO-t, egy három termékből álló készletet, amelyek egymást kiegészítve biztosítják a szervezet számára szükséges tápanyagokat. Az Alapvető trió a Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket, az Omega-3 komplexet és a DOUBLE XTM vagy a Naponta termékeket tartalmazza. Biztosítsa Ön is szervezetének a tápanyagok teljes skáláját a NUTRILITE™ Bázis TRIO-val!

A NUTRILITE a világ vezető vitamin- és étrend-kiegészítő márkája.* Olyan vitamin- és étrend-kiegészítő márka, amely teljes termékválasztékában egyaránt megtalálhatók az étrend-kiegészítők és a jóllét fenntartásához szükséges termékek, ezenbelül esszenciális vitaminok és ásványi anyagok, antioxidánsok, növényi eredetű étrend-kiegészítők, sportitalok, valamint étkezéshelyettesítők.
Biztosítsa Ön is szervezetének a tápanyagok teljes skáláját a NUTRILITE™ Bázis TRIO-val!

A vállalat alapítója, Carl Rehnborg távol-keleti tapasztalatai által inspirált NUTRILITE márka 1934 óta egyesíti a természet kedvező hatásait a tudománnyal. A NUTRILITE márka a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy a tudomány innovatív alkalmazásával minél jobban kihasználja a növényi tápanyagok (a növényekben megtalálható tápanyagok) kedvező tulajdonságait. Büszkék vagyunk arra, hogy immár 80 éve segítünk az embereknek világszerte abban, hogy jól érezzék magukat, és aktív életet éljenek.

*Forrás: Euromonitor International Limited; Vitaminok és étrend-kiegészítők, 2013. évi értékesítési adatok alapján.


 

Érvek a NUTRILITE mellett

A NUTRILITE márka a magtól a késztermékig terjedő filozófiára épül, amely tökéletes harmóniában egyesíti a természetet a tudománnyal. 
A Nutrilite alapítója, Carl Rehnborg közel 100 évvel ezelőtt, kínai tartózkodása során ismerte fel a növényi alapú táplálkozás fontosságát. Valós tapasztalatai alapján és a növényi alapú tápanyagok területén végzett kiterjedt kutatásai eredményeként megalkotta a NUTRILITE étrend-kiegészítő márkát. 
A Nutrilite 1934-ben mutatta be az Egyesült Államokban kapható első multivitamin/multiásványianyag/növényi tápanyag étrend-kiegészítőt. 
A 80 éves tudományos és kutatási háttérrel rendelkező NUTRILITE™ a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája.**

**Forrás: Euromonitor International Limited, vitaminok és étrend-kiegészítők, kiskereskedelmi eladások világviszonylatban, %-os kimutatás, 2017.
 
Tudomány:
• A Nutrilite csapatában több mint 150 tudós, kutató és oktató dolgozik, ezzel a vállalat az egyik legnagyobb tudományos szakemberháttérrel rendelkezik az egész iparágban.
• A Nutrilite évente több mint 15 milliárd vitamin- és ásványianyag-tablettát és lágyzselé kapszulát készít.

Természet:
• A NUTRILITE™ márka egyike azoknak a vezető étrend-kiegészítő márkáknak, amelyek a saját fenntartható növénytermesztési módszereiket alkalmazzák.
• Ahelyett, hogy káros rovar- és gyomirtószerekre, vagy kémiai műtrágyákra támaszkodnánk, hagyjuk, hogy a természet végezze el a munkát.
• Az elmúlt nyolcvan évben a fenntartható gazdálkodási technikák folyamatosan jelen voltak a NUTRILITE termékfejlesztési tevékenységeiben.
• A Nutrilite csapata kidolgozta a „magtól a késztermékig” elnevezésű filozófiát, melynek célja a NUTRILITE termékek állagának, hatékonyságának és biztonságának megőrzése és fokozása.

A különbség a növényi tápanyagokban rejlik:
• A növényi tápanyagok adják a zöldségek és gyümölcsök élénk színét.
• A növényi alapú étrend-kiegészítők növényi tápanyagokat (azaz természetes növényi vegyületeket) tartalmaznak.
• A Nutrilite munkatársai - több mint 150 tudós, kutató és oktató segítségével - folyamatosan azon dolgoznak, hogy a javítsák a NUTRILITE termékek minőségét. A minőség biztosítása érdekében a Nutrilite havonta 25 000 tesztet végez, évente pedig több mint 500 000 esetben vizsgálja a termékek minőségét

image/jpeg;;;Faming new image_240x180.jpg

Növénytermesztés

A több mint 2590 hektár (6000 hold) összterületű Washington államban, Mexikóban és Brazíliában található farmjainkon pótoljuk a talaj tápanyag-tartalmát, és kerüljük a szintetikus rovarirtó szerek, növényvédő szerek és műtrágyák használatát. Farmjaink ezen kívül a globális jó szomszédság politikáját követve igyekeznek minél többet visszajuttatni a közösség részére.

Minden növényt a betakarítást követő néhány órán belül feldolgozunk, hogy a lehető legtöbbet megőrizzünk értékes tápanyagaiból.

Növényi tápanyagok

A gondos feldolgozás során a nyersanyagokat kiszárítjuk és finom porrá (más néven koncentrátummá) koncentráljuk, amelyek víztartalom nélkül tartalmazzák a növény természetes tápanyagait és fitokemikáliáit. Bár minden Nutrilite koncentrátum egyedi, közös tulajdonságuk, hogy tápanyagban gazdag növényekből nyertük őket. Ezeket a koncentrátumokat számos NUTRILITE termékben felhasználjuk, mivel a növényi tápanyagok széles spektrumát biztosítják.

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

A NUTRILITE tudományos tevékenysége

Évekkel ezelőtt alapítónk, Carl Rehnborg olyan különleges technikai megoldásokat fejlesztett ki, amelyek lehetővé tették az egyes növények tápértékének elemzését. Ma a NUTRILITE tudósai világszerte a legújabb módszereket és technikai megoldásokat alkalmazzák a növények kedvező tulajdonságainak maximális kivonására, valamint termékeink új összetevőinek értékelésére. Tudósaink új formulákat és innovatív feldolgozási eljárásokat kutatnak, új és továbbfejlesztett termékeket és összetevőket fedeznek fel, valamint nagy teljesítményű vizsgálati és analitikai berendezésekkel igyekeznek fokozni a növényi koncentrátumok erejét és optimális tápanyag-tartalmát.

Minden NUTRILITE termék a tudósok, mikrobiológusok, vegyészek, gyógyszerészek, táplálkozástudományi szakemberek és egyéb szakértők által végzett kiterjedt helyszíni tesztelés és laboratóriumi elemzés közvetlen eredménye.

Bár a törvény nem írja elő, mi úgy döntöttünk, hogy minden NUTRILITE étrend-kiegészítő előállítása során alkalmazzuk a helyes gyártási eljárásokat (GMP-ket), amelyek garantálják a NUTRILITE termékek biztonságát, megfelelő megjelölését és csúcsminőségét. Havonta 15 000 minőségellenőrzést és évente több mint 500 000 termékértékelést végzünk el. 

image/png;;;wellbeing.png

Jó közérzet

Az optimális közérzet nem azonos a tökéletes egészséggel. Az optimális közérzet azt jelenti, hogy az ismert egészségügyi kockázatokat és a jelenlegi életmódunkat úgy alakítjuk, hogy személyes döntéseinkkel a lehető legegészségesebb életmód elérésére törekszünk. A megfelelő egészség eléréséhez alakítsuk ki a számunkra legjobb étrendet, életmódot, pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket, majd válasszunk olyan étrend-kiegészítő termékeket, amelyek hozzájárulnak az egészséges élet eléréséhez. A NUTRILITE márka középpontjában a táplálkozás és az optimális közérzet elérésére való törekvés áll.

image/jpeg;;;Power-of-5-Teaser.jpg

Power of 5 

A NUTRILITE Power of 5 kampány keretében világszerte mindannyian hozzásegíthetjük a gyermekeket az egészséges táplálkozás és a jobb életkilátások eléréséhez. Az összegyűlt pénzt a CARE és a helyi humanitárius szervezetek kapják meg, amelyek gondoskodnak a Little Bits étrend-kiegészítők szétosztásáról. Kattintson ide és tudjon meg többet!

Kiemelt márkák