HUF 26 500,00
(További árak)
Mennyiség:

  Egy hámlasztó, amely a professzionális kezelésekhez hasonló eredményeket kínál a puhább és simább bőr eléréséhez mindössze 8 perc alatt.

  Előnyök és hatások:

  • Megóvja bőröd a túlzott hámlasztástól. A gombaenzim automatikusan semlegesíti önmagát, így nem hámlasztja le a normál, egészséges sejteket.
  • Már egyetlen használat után simává teszi a bőrt, amely puhább tapintású és sugárzóbb megjelenésű lesz.
  • 6 heti használat után érezhetően csökken a finom vonalak és az öregségi foltok megjelenése.

  Érvek a termék mellett:

  Az Artistry Intensive Skincare™ Bőrmegújító Hámlasztás eltávolítja a bőr felületén lévő elhalt, elszáradt bőrsejteket, így bőröd puhább és simább lesz. A professzionális kémiai hámlasztáshoz hasonló eredményeket kínál. Ez a kíméletes hámlasztási folyamat nem irritálja a bőrt, mert az aktív összetevő automatikusan semlegesíti önmagát, amikor eléri a hámlasztott sejtek alatt lévő normál, egészséges sejteket. A bőr jobban magába tudja szívni a hidratáló termékek nedvességpótló összetevőit. Továbbá egy 6 hetes kezelést követően láthatóan javul a finom vonalak és az öregségi foltok megjelenése.

  Érdekességek:

  • A klinikai vizsgálatok eredményei szerint már egyetlen használat után javítja a bőr textúráját.
  • 6 hét elteltével a bőr feszesebb, egyenletesen tónusú és hidratáltabb lesz, valamint csökken a finom vonalak és az öregségi foltok megjelenése.
  • A 2011-es UK Beauty Awards versenyen az Artistry Intensive Skincare™ Bőrmegújító Hámlasztás bekerült a Legjobb új luxus bőrápolási termékek kategóriájába.

  Legfontosabb tulajdonságok:

  Az Artistry Intensive Skincare™ Bőrmegújító Hámlasztással a kémiai hámlasztás előnyeit élvezheted saját otthonodban.

  • Kiegészíti normál bőrápolási rutinodat egy intenzív hámlasztó kezeléssel, amely megakadályozza a száraz, érdes bőr kialakulását.
  • A hámlasztó hatásért felelős aktív gombaenzim a bőrfelszínen lévő elhalt bőrsejtek eltávolítása után természetes úton képes semlegesíteni önmagát, így a kezelés nem érinti az elhalt bőrsejtek alatti egészséges sejteket.

  A termék használata:

  • Arctisztítás után óvatosan simíts el a termékből egy vékony réteget a bőrödön. Hagyd a terméket a bőrödön 6-8 percig.
  • A bőrmegújító kezelés után napközben használj fényvédőt, mert a bőr ilyenkor érzékenyebbé válik a napsugárzásra.
  • Ha még gyorsabb hámlasztásra vágysz, kombináld a termék használatát az Artistry Intensive Skincare Haladó Bőrszépítő Szérummal úgy, hogy hetente két napon reggel használod a Bőrmegújító hámlasztást, a többi napon pedig reggel és este használod a Haladó Bőrszépítő Szérumot.
  • Használata más hámlasztó termékekkel egyidejűleg nem javasolt.

  Összetevők:

  Az Artistry Intensive Skincare™ Bőrmegújító Hámlasztás fő összetevője a Mucor Miehei természetes gombaenzim, amely alkalmazkodik a bőr természetes pH-értékéhez, és kíméletes hámlasztást biztosít. Ez a gombaenzim a bőr felszínén lévő elhalt bőrsejtek hámlasztása után képes automatikusan semlegesíteni önmagát. Ez megóvja a bőrt az irritációtól és a túlzott hámlasztástól. A Nutrilite™-eredetű Chia mag olaj kondicionáló hatásának köszönhetően ápolja a bőrt.