Alacsony kockázat - alacsony költség

image/png;;;amway3.png

Alacsony kockázat - alacsony költség

Alacsony kezdeti befektetés és 100%-os megelégedettségi garancia a legtöbb termékünkre. Ezen kívül üzletének építéséhez további támogatásra számíthat: szponzorától és más Amway üzleti vállalkozóktól, illetve az Amway ügyfélszolgálatától, ahol választ kaphat bármilyen jellegű kérdésére.

image/png;;;319737.png

Alacsony kockázat - Amway megelégedettségi garancia

Az AMWAY™ termékek minősége mögött állunk, és garantáljuk az Ön elégedettségét. A termékekre a vásárlástól számított 90 napos megelégedettségi garancia vonatkozik. Amennyiben vásárlás után úgy érzi, hogy az áru minősége nem megfelelő, akkor a megrendelt terméket visszaküldheti az alábbi címre*. A 100 %-os megelégedettségi garancia (készpénz-visszafizetés vagy jóváírás) esetében kérheti a termék összegének a beszámítását egy másik Amway által forgalmazott termék megvásárláskor, vagy kérheti a vételár visszatérítését lakcímre. Az Amway megelégedettségi garancia nem érvényes azokra a termékekre, amelyet szándékosan megrongáltak vagy nem rendeltetésszerűen használtak.

*Csomagvisszaküldési cím:

ABG. Int. Bv. Magyarországi Fióktelepe
1239 Budapest
Európa u. 8. C2. épület

image/png;;;319744.png

Alacsony költség - saját Amway üzletének elindítása

Saját Amway üzletének elindításához mindössze 8 100 forint befektetése szükséges. Új Amway üzleti vállalkozóként egy Start csomag jár Önnek Termékkatalógussal, Árjegyzékkel és egy rövid brosúrával, amely segíti az üzlet működésének megértését és a bónuszprogramok előnyeinek kihasználását.

Ingyenes a regisztráció minden olyan új, 2019, március 1. és 2020. február 29. között regisztráló Amway üzleti vállalkozó/Törzsvásárló plusz státusú tag számára, aki első rendelésével 50 / 100 / 200 SZPÉ-t szerez.

Az első rendelésre érvényes promóció egyéb kritériumai változatlanok. Az első rendelés leadására 10/30 nap áll rendelkezésre.

START MOST!

Az Amway üzlet bemutatása egy rugalmas extra jövedelemforrásról