image/png;;;amway2.png

 

"Sok oka van annak, hogy miért kezd bele valaki a közvetlen értékesítésbe. Amint az emberek felfedezik az üzleti lehetőségünket, meglátják benne a siker esélyét. Beindítja a képzeletüket."

Doug DeVos, az Amway és az Alticor elnöke

 • image/jpeg;;;1.jpgKépzelje el! Kezébe veszi a saját jövőjét!
 • image/jpeg;;;2.jpgHiggyen benne! A személyes támogatásban és saját magában!
 • image/jpeg;;;3.jpgBővítse üzletét! Most már Ön is készen áll erre!
 • image/jpeg;;;4.jpgFedezze fel! Ön is képes rá!
 • image/jpeg;;;5.jpgPróbálja ki! Nagyszerű dolgokat érhet el!
 • image/jpeg;;;6.jpgÉrje el! Határtalan pénzkereseti lehetőség!
 • image/jpeg;;;7.jpgVágjon bele! Saját jövője most kezdődik!

Képzelje el! Kezébe veszi a saját jövőjét!

image/jpeg;;;333277.jpg

Tetyana, születési év: 1986 Amway üzleti, vállalkozó 2009 óta van az Amway-nél

Képzelje el! Vegye kézbe a saját jövőjét!

Képzeljen el egy olyan jövőt, amelyet Ön alakíthat! Képzelje el, hogy kisebb-nagyobb álmait valóra válthatja abból a pénzből, amelyet saját vállalkozásával keresett! Egyszerűen fogalmazva: tűzze ki és érje el saját célját! Minden lehetséges! Képzeljen el egy olyan világot, ahol a termékeket nagy körültekintéssel fejlesztették ki! Fantasztikus márkák az alábbi termékkategóriákban:

 • szépség
 • otthonápolás és testápolás
 • táplálkozás
 • háztartási eszközök

Képzeljen el egy áttekinthető, kis kockázatú üzleti modellt, amellyel olyan messzire juthat, ahová csak szeretne!

Képzelje el saját magát Amway üzleti vállalkozóként!

Higgyen benne! A személyes támogatásban és saját magában!

image/png;;;Keerati.png

Keerati, születési év: 1985 Thai étterem, Ügyfélszolgálat, 2011 óta van az Amway-nél

Higgyen benne! A személyes támogatásban és saját Magában!

Amway Üzleti Vállalkozóként profitálhat mások tapasztalataiból, akik már véghezvitték azt, aminek az elérésére Ön most készül. Saját üzletét önállóan vezetheti, de nincs egyedül! Útjának első lépéseit az Önt meghívó Amway Üzleti Vállalkozó fogja segíteni. Hozzá fordulhat, ha tanácsra van szüksége saját üzletének elindításához és növekedéséhez.

Nálunk nem lesz szüksége értékesítési tapasztalatokra! Az Amway-nél mindenki megtalálhatja a sikerhez vezető utat, függetlenül attól, milyen háttérrel érkezik. A siker könnyen elérhető, ha az ember hisz saját magában.

Higgyen Magában!

Bővítse üzletét! Most már Ön is készen áll erre!

image/jpeg;;;www_4.jpg

Markus, születési év: 1973 Banki alkalmazott, 1996 óta van az Amway-nél

Bővítse üzletét! Most már Ön is készen áll erre!

„Vállalkozásom első évében arra koncentráltam, hogy megismerjem a termékeket, és kialakítsak egy olyan vásárlói bázist, akik rendszeres megrendelésekkel látnak el. Amikor ezt elértem, szerettem volna tovább bővíteni az üzletemet. Az elején sok ösztönzést kaptam. Elvégeztem az online kurzusokat, és sokat beszélgettem más Amway üzleti vállalkozókkal. Fokozatosan rájöttem, milyen lehetőségeket rejt az, ha én is be tudok vonni másokat az üzletbe. Most, hogy kialakítottam a csoportomat, értékesítéseim volumene jóval meghaladja azt, amit egyedül el tudnék érni. Kétségem nincs afelől, hogy jó úton járok.”

Bővítse üzletét Amway üzleti vállalkozóként!

Fedezze fel! Ön is képes rá!

image/jpeg;;;327205.jpg

Anna, születési év: 1973, Kórusvezető, 2006 óta van az Amway-nél

Fedezze fel! Ön is képes rá!

„Amikor úgy döntöttem, hogy elindítom saját Amway üzletemet, olyan tevékenységet kerestem, amivel kiegészíthetem a jövedelmemet. Édesanyaként szerettem volna megadni gyermekeimnek azokat a dolgokat, amelyek igazán nagy örömet okoznak a kicsiknek. Számomra az volt különösen vonzó az Amway-ben, hogy szabadságot biztosít, és saját kezembe vehetem a jövőmet. Láttam, hogy az ismerősöm, aki bemutatta nekem az üzletet nemcsak többletjövedelemre tesz szert, hanem élvezi is a munkáját. Akkor azt gondoltam, hogy erre én is képes vagyok. És való igaz: én is képes vagyok rá! Mostanra kialakítottam egy időbeosztást, ami nagyszerűen illeszkedik az életemhez és céljaimhoz, és büszke vagyok arra, amit csinálok.”

Fedezze fel a világot Amway üzleti vállalkozóként!

Próbálja ki! Nagyszerű dolgokat érhet el!

image/jpeg;;;www_5.jpg

Martin, születési év: 1974, Vállalkozó, 1994 óta van az Amway-nél

Próbálja ki! Nagyszerű dolgokat érhet el!

„Amikor beléptem az üzletbe, nem volt túl sok tapasztalatom az értékesítés területén. Ugyanakkor biztos voltam benne, hogy a saját főnököm szeretnék lenni, és amikor elolvastam az Amway üzleti tervének lényegét, elhatároztam, hogy felérek a csúcsra. Mindez sok munkát és elkötelezettséget igényelt, de most már élvezem az erőfeszítéseim jutalmát, és valóra váltottam az álmomat: saját vállalkozásomban dolgozok. Szép jövedelmem van, és minden évben egzotikus üzleti utazásokon veszek részt a világ számos táján!”

Próbálja ki az Amway üzleti lehetőséget!

Érje el! Határtalan pénzkereseti lehetőség!

image/jpeg;;;327219.jpg

Katarzyna, születési év: 1978, Állatorvos, Tomasz, születési év: 1977, Értékesítési vezető,
Mindketten 2004 óta vannak az Amway-nél

Érje el! Határtalan pénzkereseti lehetőség!

Jó érzés cselekedni. Ha sokat gondolkodott azon, hogy változásra van szükség az életében (nagyobb pénzügyi szabadságot szeretne elérni, rugalmasabban szeretné beosztani munka- és szabadidejét, nagyobb függetlenségre vágyik), akkor Ön bizonyára készen áll arra, hogy elkezdje Amway üzletét.

Az Amway egy alacsony kockázatú lehetőséget nyújt Önnek, hogy elindítsa saját vállalkozását. A hagyományos vállalkozásoktól eltérően itt nem kell árukészletbe és üzlethelyiségbe fektetnie a pénzét, ráadásul minden termékre 100%-os vevői megelégedettségi garanciát biztosítunk.

Fordítson egy kis időt a tanulásra, gyakorlásra és ügyfélbázisának kialakítására, majd döntse el, milyen messzire szeretne eljutni! A lehetőségek határtalanok, és az Amway az első vásárlójától az első bónuszáig mindig ott áll majd Ön mögött.

Érje el céljait Amway üzleti vállalkozóként!

Vágjon bele! Saját jövője most kezdődik!

image/jpeg;;;www_6.jpg

Pietro, születési év: 1959, Amway üzleti vállalkozó, Antonella, születési év: 1960, Amway üzleti vállalkozó,
Mindketten 1987 óta vannak az Amway-nél

Vágjon bele! Saját jövője most kezdődik!

Ez a honlap mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet az Amway megismeréséhez, így megalapozott döntést hozhat a saját jövőjéről. Megismerheti a filozófiánkat, a termékeinket és azt a támogatást, amely minden Amway üzleti vállalkozó számára elérhető. Ha készen áll, vegye fel a kapcsolatot azzal az Amway üzleti vállalkozóval, aki meghívta Önt! Kapcsolattartója segíteni fog Önnek a belépésben és első rendelése leadásában. Ha személyesen is kipróbálta ezeket a termékeket, az Amway üzleti vállalkozója segítséget nyújt Önnek abban, hogyan mutassa be ezeket első potenciális vásárlóinak.

Köszöntjük egy új kaland kezdetén! Mostantól saját kezébe veheti a sorsát. Csak lelkesedésre, energiára és vágyakra lesz szüksége – a többit bízza az Amway-re.

START MOST!

Tutaj wpisz zawartość