image/png;;;Your_Rewards.png

Az Ön jutalmai

Az üzlet növekedésével a különféle minősítési szinteken keresztül lehetőség nyílik az adott lépéshez tartozó bónuszok, jutalmak és elismerések elérésére.

  • image/jpeg;;;1.jpgA kemény munka jutalmat érdemel
  • image/jpeg;;;2.jpgTörekedjen többre!
  • image/jpeg;;;3.jpgEgy életre szóló kaland
  • image/jpeg;;;4.jpgA terv megértése

A kemény munka jutalmat érdemel

image/png;;;believes.png

Az Amway hisz abban, hogy a kemény munka jutalmat érdemel

Egyszerűen megfogalmazva: az Amway Értékesítési és marketing terv megjutalmazza Önt a termékek eladásáért, és azért, hogy Ön segíti az Ön által szponzorált többi Amway üzleti vállalkozót a termékek eladásában és üzletük építésében. A jutalmazás bevétel, motivációs utazások, elismerés és az alábbiakban felsorolt egyéb formákban történhet:

  • Havi teljesítménybónusz az üzleti volumen 3%-a és 21%-a között a havi aktivitás függvényében.
  • Havi és éves vezetői bónuszok, illetve más pénzjutalmak és üzleti ösztönzések a csoport teljesítménye alapján.
  • Kiskereskedési haszonkulcs a vásárlóknak* eladott termékek után.

*Vásárlója csak Amway üzleti vállalkozónak lehet.

Törekedjen többre!

image/png;;;strive2.png

Törekedjen többre!

Az Amway törődik Önnel, és bátorítja, hogy elérje a céljait – bármilyen sikerre törekedjen is, legyen az kiegészítő bevétel Ön és családja számára, önmegvalósítás, egy jobb élet megteremtése szerettei számára, vagy valami egészen más, a célokat Ön tűzi ki. Immár több millió embernek segítettünk elindulni a siker felé vezető úton.

Vonzza őket az üzletben rejlő végtelen lehetőség, egy több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkező vállalat támogatása és megértése, a globális közösség, amely mellettük áll, valamint a kiemelkedő jutalékrendszer.

START MOST!

Egy életre szóló kaland

image/png;;;lifetime2.png

Egy életre szóló kaland

Sok sikeres Amway üzleti vállalkozótól halljuk újra meg újra, mennyire örülnek, hogy annak idején megragadták ezt a lehetőséget, és a lehető legtöbbet hozták ki belőle saját maguk és családjuk számára.

Az Amway üzlet egy olyan lehetőség, amely biztosítja a magánélet és a munka ideális egyensúlyát, miközben többletjövedelmet és magabiztosságot nyújt. Az Ön által képviselt csúcsminőségű otthonápolási, szépségápolási és táplálkozási termékek innovatívak, hasznosak és több mint 50 éve a vásárlók töretlen bizalmát élvezik.

Talán éppen ezért döntött úgy Ön is, hogy Amway üzleti vállalkozó legyen. És bizonyára ezek azok az érvek, amelyek hallatán mások is belépnek az üzletbe, amikor bemutatja nekik a termékeket, és meghívja őket az Amway családjába. Mindez nem nehéz. Nem igényel különleges képességeket vagy tudást. Nincsenek rejtett titkok. Az Amway által kínált lehetőség bárki előtt nyitva áll: a tőlünk kapott iránymutatással, valamint sok-sok lelkesedéssel és szorgalommal sikereket érhet el.

Kétségtelen, hogy a sikerért meg kell dolgozni. Az, hogy hová jut el, kizárólag azon múlik, milyen erőfeszítéseket tesz érte.

Ám több millióan tanúsíthatják, hogy éppen ez az Amway-kaland lényege. Reméljük, Ön is éppen annyira élvezi majd, mint mi!

START MOST!

A terv megértése

image/png;;;Understanding.png

Üzletünk alapja.

Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első koncepciót tükrözi.

A koncepció egy multi-level marketing rendszerre és egy kompenzációs rendszerre épül, amely bónuszokkal jutalmazza az Amway üzleti vállalkozók teljesítményét.

Nagyon fontos!

Jövedelmét a teljesítménye – és nem a pozíciója – határozza meg. Ha több időt és energiát fordít az Amway termékek értékesítésére és a szponzorálásra, mint az az Amway üzleti vállalkozó, aki behozta Önt az Amway üzletbe, akkor magasabb jövedelmet érhet el, mint ő.

Az Értékesítési és marketing terv bárkinek lehetővé teszi egy saját vállalkozás elindítását, különleges képességek, szaktudás vagy jelentős kezdőtőke nélkül.

A rendszer sikerét igazolja, hogy napjainkban – több mint 50 évvel az Amway alapítása után – a hálózat világszerte több mint 3 000 000 Amway üzleti vállalkozót foglal magába, és a vállalat minden eddiginél erősebb helyzetben van.

START MOST!