image/png;;;Inspirational.png

Inspiráló

Az Amway-jel soha nincs egyedül az üzleti világban! A támogatás mellett, amelyet szponzorától kap majd, az Amway világszínvonalú tréninget, marketinget, termékeket és ügyfélszolgálatot biztosít.

  • image/jpeg;;;1.jpgEz az üzlet csak az öné, de sohasem marad magára!
  • image/jpeg;;;2-HU.jpgÉrtékesítés-központú
  • image/jpeg;;;3.jpgÖn tűzi ki a célokat. Ön választja ki a helyet.
  • image/jpeg;;;4.jpgEz mind Önön múlik!

Ez az üzlet csak az öné, de sohasem marad magára!

Ez az üzlet csak az öné, de sohasem marad magára!

Sőt mi több, valamennyi termékünkre vonatkozik az Amway Megelégedettségi Garancia. Ha Ön vagy vásárlója nem tökéletesen elégedett valamelyik termékkel, egyszerűen juttassa vissza, és visszaadjuk a pénzét. Nem teszünk fel kérdéseket. Amikor belép az Amway üzleti vállalkozók sorába, egy olyan hálózatba kerül, amelyet  Amway üzleti vállalkozók milliói működtetnek több mint 100 országban és felségterületen. Kapcsolatba kerül ugyanakkor egy helyi Amway üzleti vállalkozó csapattal is, akik támogatják, bátorítják, és tanácsokkal látják el Önt, mint az üzleti csoport tagját. Ennek a csoportnak kulcsfontosságú alkotóeleme az Ön szponzora, aki segít majd megtenni az első lépéseket, és később is ellátja tanácsokkal és képzéssel.

Kattintson a térképre, és találja meg az Ön Amway központját!
 

Értékesítés-központú

Értékesítés-központú - Az Amway ott áll ön mellett, így elérheti a kitűzött célokat!

Ügyfélszolgálatha bármivel – például a regisztrációval, megújítással, üzlettel vagy termékekkel – kapcsolatban kérdései vannak, ügyfélszolgálati munkatársainktól megkapja a választ.

Marketingweboldalak és termékfüzetek segítik az eladásban, hogy egyre nagyobbra növelhesse üzletét.

Rendelések kezelése: Ön egyszerűen eladja a termékeket, mi pedig gondoskodunk a többiről, vagyis feldolgozzuk a rendelést, kezeljük az ügyfélszámlákat, és elintézzük a szállítást.

Képzésingyenes, egyszerűen használható online kurzusok, videóanyag, valamint tréner által vezetett képzés – íme néhány módja annak, ahogyan megosztjuk önnel a tudást, hogy hozzásegítsük egy sikeres, független vállalkozás felépítéséhez.

Ön tűzi ki a célokat. Ön választja ki a helyet.

Ön tűzi ki a célokat. Ön választja ki a helyet. Mi itt vagyunk, hogy hozzásegítsük a sikerhez!

Bármilyen sikerre törekedjen is, – legyen az kiegészítő bevétel Ön és családja számára, önmegvalósítás, egy jobb élet megteremtése szerettei számára, vagy valami egészen más – a célokat önmaga tűzi ki.

Ez az ön vállalkozása – ön irányítja

Vezetheti az üzletet, ellenőrizheti a volumenét, termékeket rendelhet, megújíthatja az üzletet, mindezt saját személyre szabott üzletvezetési központjában az Amway Online segítségével.

Ez mind Önön múlik!

Ez mind Önön múlik!

Amint láthatja, minden Amway üzleti vállalkozó igen sokféle segítségben részesülhet. Online és hagyományos kurzusok, értékesítés-támogató eszközök, termékbemutatók, partnerboltok és még sok más; Önnek minden lehetősége megvan hát arra, hogy olyan sikeres legyen, amilyen lenni szeretne. És mindezen túl ott van még Önnek egy különleges, támogató kapcsolat azzal az üzleti vállalkozóval, aki bevezette Önt az Amway világába, aki segíti majd üzlete felépítésében és vezetésében, lépésről lépésre.

Lazítson hát, és élvezze az utazást! Ön vezet, de mi mindig ott leszünk, amikor csak szüksége lesz ránk!