image/png;;;Accessible.png

Hozzáférhető

Az Amway folyamatosan új utakat talál üzleti vállalkozói támogatására, és arra, hogy segítse őket a lehető legjobbá válni. Az internet ideális megoldást nyújt mindehhez, hiszen az online források elérhetőek a nap során bármikor, a világ bármely pontján.
Új Amway üzleti vállalkozóként Ön zártkörű hozzáférést kap majd országa Amway webodalához, ahol rengeteg fontos információt megtalál – a termékadatoktól az aktuális ajánlatokon át az üzlet támogatásig.

  • image/jpeg;;;1.jpgAmway mobil alkalmazás
  • image/jpeg;;;2a.jpgPartnerboltok
  • image/jpeg;;;3.jpgAz Amway Academy
  • image/jpeg;;;4.jpgKezdje az online tréninggel!
  • image/jpeg;;;5.jpgTermékbemutatók
  • Amway márkatermékek

Amway mobil alkalmazás

image/png;;;Amway App.png

Amway mobil alkalmazás!

Az Amway üzleti vállalkozók útközben is intézhetik ügyeiket egy teljes körű üzleti mobil alkalmazással Android és Apple mobil eszközökre. Használja az egységes üzleti Infó panelt folyamatosan frissülő havi értékesítési eredményei nyomonkövetésére, bevétele kiszámítására, az Amway márkák megismerésére, termékek beszerzésére, és férjen hozzá a támogató eszközökhöz bárhol, ahol csak szüksége van rájuk! Vigye magával üzletét, bármerre is jár, és építse útközben!

Partnerboltok

image/jpeg;;;37997.jpg


Partnerboltok

Az Amway üzleti vállalkozók az értékesítési volument partnerboltjainkban történő vásárlásokkal is növelhetik. Újabb módja ez a bevétel maximalizálásának, hiszen extra lendületet adhat a következő bónusz szintre lépéshez.

Fedezze fel a partnerboltokat az Ön országában!

Az Amway Academy

image/png;;;Academy.png

Az Amway Academy

A 2009-ben alapított Amway Academy 22 nyelven kínál képzéseket az Amway üzleti vállalkozók számára Európaszerte. A legrugalmasabb lehetőségeket online tréningünk nyújtja, beleértve az önképző kurzusokat valamint az élő webes tréningeket szakértői csapattal. Személyes tréningjeink olyan Amway üzleti vállalkozóknak ajánlottak, akik egyéni vállalkozást indítanának, és már jól ismerik termékeinket és márkáinkat. A személyes tréningeket az Amway létesítményekben tartják, egész Európában.

Az Amway Academy együttműködik számos igen elismert egyetemmel, ügynökséggel és vállalati akadémiával, ahogyan tapasztalt Amway üzleti vállalkozókkal is. 2009 óta a European Corporate Learning Forum (ECLF) tagja.

Kezdje az online tréninggel!

image/png;;;start.png

Kezdje az online tréninggel!

Amway-tanulmányai megkezdéséhez jó választás az internetes önképzés. A www.amway.hu oldalon különféle kurzusokat, játékokat, ismertetőket, e-könyveket és sok mást talál majd ismeretei bővítéséhez. Ezek az anyagok kizárólag Amway üzleti vállalkozók számára érhetők el.

Az online tréningprogram ingyenesen és mindig elérhető minden Amway üzleti vállalkozó számára; sok más mellett azt is megtanítja majd Önnek, hogyan prezentálhatja a termékeket, hogyan kaphat pozitív választ a vásárlóktól, és hogyan irányíthatja üzletét.

Ha már regisztrálta üzletét, és megkapta bejelentkezési adatait, máris elkezdheti első online kurzusát. A kurzus végén, egy rövid online teszt sikeres teljesítése után már ki is nyomtathatja saját oklevelét.

Termékbemutatók

image/png;;;333081.png

Termékbemutatók

A termékek vásárlóknak való prezentálásakor a személyes élményen alapuló érvek a legmeggyőzőbbek.

Ebben segítünk Önnek online médiaközpontunk számtalan bemutató videójával, amelyek tartalmát Ön is könnyedén elsajátíthatja. Látogasson el még ma a www.amwaymedia.eu/hu oldalra!

Amway márkatermékek

Amway márkatermékek

A termékbemutatókhoz szükséges különleges eszközök is rendelhetők, ezen felül sok más mellett termékminták, bevásárlótáskák és az Amway Élményközpontokban márkajelzéssel ellátott ruházati cikkek. Az Amway kínálatában megtalál mindent, ami üzlete professzionális megjelenéséhez szükséges lehet!

START MOST!