HORVÁTH EDINA

Amway Üzleti Vállalkozó 884101

Ön Amway üzleti vállalkozó Személyes oldalát látogatja.: http://www.amway.hu/user/horvathedina
Ön egy Amway üzleti vállalkozó privát weboldalát látogatja. Az összes alább található információt ez az Amway üzleti vállalkozó hozta létre. Amennyiben szeretné megnézni az Amway hivatalos információit, használja a fenti navigálást.
 
Először egyetemista koromban találkoztam az Amway-jel, ahol környezettel kapcsolatos tanulmányokat folytattam. Akkoriban nem érdekelt az üzleti lehetőség, de nyitott voltam a termékekre, környezetbarát mivoltukból. Szerettem a kipróbált termékeket és örömmel töltött el a környezettudatos választás.
Azóta évek teltek el és én is felnőttem - a felnőttkor minden velejárójával, beleértve a háztartás vezetését. Egy napon miközben mosogattam, rádöbbentem, hogy nemcsak nagyon szeretem ezeket a termékeket, hanem hiszek benne, hogy nem csak számomra lehetne hasznos többet foglalkozni velük, hanem másoknak is, és még fontosabb: a természetnek.
Az emberek gyakran úgy gondolnak az Amway-re, mint egy üzleti lehetőségre, és valóban az is. De az Amway az a cég is, amelynek a termékei 100%-ban környezetbarátok. Számtalan díjat és kitüntetést nyert szabadalmaiért és termékeiért, folyamatosan invesztál kutatásokba és soha nem felejtik el valahai elkötelezettségüket a környezettudatosság iránt. Nekem ez a legszimpatikusabb az Amway-ben.
Másrészről az Amway felkínál egy lehetőséget, hogy pénzt kereshessünk a termékeik használatával, forgalmazásával és megismertetésével. A cég története 1959-ig nyúlik vissza, és mostanra több, mint 100 országban vann jelen, 10+ milliárd dolláros éves forgalommal.

Építse velem üzletét

Lépjen kapcsolatba velem

E-mail:
Telefonszám:
+36 30 7336231

Kérjen személyes találkozót

Amennyiben szüksége van tanácsra, bemutatóra, vagy szeretne átnézni egy nyomtatott katalógust, kérem keressen.

Probléma az adatlap jóváhagyásánál

Név:
Telefonszám:
E-mail:
Megjegyzés:
Küldés
Ajax hiba

Szerver-kommunikációs hiba lépett fel. Valamilyen oknál fogva megszűnt a hálózati kapcsolata? Kérjük, próbálja újra tölteni az oldalt vagy ismételje meg a műveletet.