ONDI TIBOR

Amway Üzleti Vállalkozó 796105

Ön Amway üzleti vállalkozó Személyes oldalát látogatja.: http://www.amway.hu/user/tibcsa66
Ön egy Amway üzleti vállalkozó privát weboldalát látogatja. Az összes alább található információt ez az Amway üzleti vállalkozó hozta létre. Amennyiben szeretné megnézni az Amway hivatalos információit, használja a fenti navigálást.
 
Üdvözlöm weboldalamon!
Köszönöm, hogy ide látogatott, és megtekinti ajánlatomat!
Bevezetésként szeretném megemlíteni, hogy már jó ideje ismerem az Amway termékeket, de igazából egy kicsit mindig szkeptikus voltam velük szemben. Olyan "hiszem, ha látom" hozzáállásom volt, mindaddig, amíg ki nem számoltam, hogy hogyan járok jobban: használom továbbra is a boltban vásárolt, nem olcsó, de jó minőségű termékeket, vagy belevágok, és lecserélem a háztartást az Amway termékekre. Voltak számításaim, de én lepődtem meg a legjobban, amikor végeztem egy újraszámolást, és kiderült, hogy havi szinten is nagyon sok pénzt spóroltam meg! Nos, ez és a termékek vitathatatlanul jobb minősége győzött meg, és vágtam bele ebbe az üzletbe. És mondhatom, nem bántam meg!
Az Amway termékek széles skálája szerte a világon már bizonyította hatékonyságát, megbízhatóságát, és gazdaságosságát. Most Önnek is lehetősége van, hogy kipróbálja ezeket a termékeket, illetve, hogy Ön is részese lehessen ennek a világméretű hálózatnak, amely képes lehet akár az egész élete pozitív megváltoztatására. Lépjen be velem az Amway egyedülálló világába!

Saját híreim

10-08-2015Fogkrém, másképpen!
Azon kívül, hogy tökéletesen és ragyogóra tisztítja a fogsort, mire lehet még jó az Amway fogkrém?
10-08-2015Mosógél
Egy mosópor, mosó gél hatékonyságát a habzás mutatja legjobban. Vagyis, minél jobban habzik egy mosópor vagy gél, annál hatékonyabb. Nézd meg ezt a videót!
10-08-2015Üvegtisztító
azt hiszem, ehhez a videóhoz nem igazán kell komment. Ha valaki próbált már zsíros, erősen szennyezett ablakot, szélvédőt tisztítani hagyományos szerekkel, az tudja, hogy nem lehetetlen, de rengeteg energia, és idő, amíg az üvegfelület tökéletesen tiszta és csillogó lesz! Nos, nézzük, hogyan oldja meg ezt a problémát az Amway!
1-3 /3 tétel
Tétel oldalanként:
 

Építse velem üzletét

Lépjen kapcsolatba velem

E-mail:
Telefonszám:
+36 30 4496966

Kérjen személyes találkozót

Amennyiben szüksége van tanácsra, bemutatóra, vagy szeretne átnézni egy nyomtatott katalógust, kérem keressen.

Probléma az adatlap jóváhagyásánál

Név:
Telefonszám:
E-mail:
Megjegyzés:
Küldés

Látogatók

Ajax hiba

Szerver-kommunikációs hiba lépett fel. Valamilyen oknál fogva megszűnt a hálózati kapcsolata? Kérjük, próbálja újra tölteni az oldalt vagy ismételje meg a műveletet.