Fedezze fel az elbűvölő, nők és férfiak számára tervezett AMWAY™ Illatok kollekcióját, és találja meg az Önhöz leginkább illő parfümöt!  

  

NŐI ILLATOK

Romantikus, Elegáns, Intenzív vagy Friss: az AMWAY Illatok kínálatából bármilyen személyiséghez, hangulathoz vagy stílushoz kiválasztható a megfelelő női parfüm, kölnispray vagy testpermet. Az ANTICIPATE™, ANCESTRY™ és WISTFUL™ női parfümcsaládok lenyűgöző választékában a nőiestől a citrusosig, az édestől a szenvedélyesig, az érzékitől a titokzatosig mindenfajta illat megtalálható.   

 

 

 

 

Villámnézet

A SZENVEDÉLYES ÉS ÉRZÉKI LELKEKNEK

 
A ciklámen és a licsi gyöngéd és érzéki elegye, amely magával ragadja az érzékeket és a puhaság hangulatát adja. A gyöngyvirág és az ilang-ilang kombinációjával csábít: az ilang-ilang áthalad az illat szívén, ahol magához vonzza a borostyánt és a púderes pézsmát. Ellenállhatatlanul nőies, lágy és romantikus illat.

 

 

Villámnézet

A SZENVEDÉLYES ÉS ÉRZÉKI LELKEKNEK

 
Hangsúlyozza ki lelke szenvedélyes oldalát ezzel a keleties és dús illattal, amely a fekete ribiszke és a friss, fehér frézia összhangjával fondorlatos vágyat kelt! Az egzotikus arab jázmin és az orchidea csábító jegyei a szantálfa és a pacsuli jegyeivel keveredve hipnotizálják az érzékeket és megérintik szenvedélyes énjét. A meleg és dús érzékiség körülveszi.

 

 

Villámnézet

A KLASSZIKUS ELEGANCIA KIFEJEZÉSE

 
A fekete ribiszke, a citrom és a bergamott harmonikus illatot eredményez az egyiptomi jázmin és a gyöngyvirág jegyeivel, amely az időtlen érzékiséget sugallja. A szívjegyet alkotó fehér pézsma és a borostyán hamisítatlan eleganciát kelt: ellenállhatatlan, ugyanakkor kifinomult. Az időtálló stílus tökéletes kifejezése.

 

 

Villámnézet

AZ ELEGANCIA KIFINOMULT ÉS DISZKRÉT KIFEJEZÉSE.

 
A finom tengeri fuvallattal körülvett friss virágillat olyan érzést kelt, mintha egy lágy szellő átfújna Cité szigetén - szabaddá teszi az érzékeket. Az éjszaka nyíló jázmin, a diszkrét tubarózsa és a púderes fehér pézsma jegyeivel keveredő őszibarack éppolyan sejtelmes eleganciát sugall, mint egy séta a Pont Neuf hídon. Vegye körül magát érzékiséggel és a kifinomult elegancia hangulatával! Kiemelkedően koncentrált összetétele hosszan tartó, érzéki illatot biztosít.

Villámnézet

PEZSDÍTŐ ÉS FRISSÍTŐ HANGULAT

 
A citrom és a nektarin elegye a színtiszta felfrissülés jegyeivel ér el a lelkéhez, melyet a frézia, a rózsa és a pézsma illata egészít ki, felidézve a gyöngéd törődés érzését. Fedezze fel ezt a fenséges, divatos testpermetet, amelynek E-vitamin tartalma puhábbá teszi bőrét, és egész testét sugárzó ragyogással tölti be! Kóstoljon bele a frissítő érzésbe, és élje át a WISTFUL AROMA felpezsdítő erejét!

 


 

FÉRFI ILLATOK

Klasszikus, sportos vagy prémium: válassza a hangulatához illő parfümöt! A változatos összetevőkkel és illatjegyekkel rendelkező OPPORTUNE™ férfi parfümök közül könnyen kiválaszthatja azt, amelyik tökéletesen illik a személyiségéhez.

 

 

 

Villámnézet

EXKLUZÍV ÉS EZERNYI ARCA VAN: AKÁRCSAK ÖNNEK!

 

Parfümkészítő mestereink a szecsuáni bors és a mandarin tüzét jázminnal és JUNGLE ESSENCE™® kivonattal feloldva, a cédrus és a fenyőfélék intenzív jegyeivel ötvözve hűs és zavarba ejtően érzéki parfümöt alkottak. A hideg és a meleg kettősségével, a higgadt egyensúly, műveltséggel és ravaszsággal párosulva egy rendkívül férfias, sokoldalú és csúcskategóriás fougère illattá elegyedik.

* A V. MANE FILS részvénytársaság védjegye.

Villámnézet

LENDÜLETES ÉS ENERGIKUS: AKÁRCSAK ÖN!

 
A friss citrusos jegyek megragadják az érzékeket és a fűszeres fekete bors és galagonya jegyeivel keveredve látványos lendületet és energiát sugároznak. A rozmaring szívjegy a borostyán és a cédrusfa alapjegyeivel elegyedve a modern férfiasság illatát adják. A frissesség és energia összhangja szívderítő nyugalmat áraszt.
A PARFÜMÖK HASZNÁLATA

A parfümöt naponta kétszer-háromszor érdemes alkalmazni. Egyetlen használat után nem várható el, hogy a hatás egész nap tartós legyen. A parfümben különböző rögzítőszereket (fixálókat) alkalmaznak annak érdekében, hogy az illat a lehető leghosszabb ideig stabil maradjon, és ne tűnjön el a bőrről.

A parfüm felvihető a test pulzáló pontjaira, például a csukló és a könyök belső részére, a térdek mögé, a nyakra vagy a fülcimpákra (de nem a fülek mögé).

Ha bőre érzékeny a parfümökre, permetezze egy zsebkendőre és tegye a zsebébe vagy a táskájába.

Ne dörzsölje a parfümöt a bőrébe, mert ezzel „összezúzza” a parfümöt, és megváltozik az illata. Egyszerűen permetezze a parfümöt a bőrre, és hagyja természetes úton megszáradni anélkül, hogy hozzáérne.

A különböző alkalmakat vagy hangulatokat más-más illattal társíthatjuk. Használjunk külön parfümöt a nappali és az esti órákra.

Ha szeretnénk felfrissülni a forró nyári napokon, tartsuk a parfümöt a hűtőszekrényben. A parfümöket mindig száraz és hűvös helyen tároljuk.

 


 

ÉRTÉKESÍTÉST SEGÍTŐ ANYAGOK

 

AMWAY Illatokat bemutató PPT

 

 

 
.