Üzleti lehetőség

Ismerd meg az Amway üzlet előnyeit!

No. 1
Az Amway lett
a világ 1. számú közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata
1+ millió
Amway Üzleti Vállalkozó
világszerte
1,2 millió €
adomány
katasztrófa utáni helyreállításra 2023-ban az ESAN régióban

Valódi emberek, valódi sikerek

Válaszok a kérdésekre

Milyen vállalat az Amway?

Az Amway exkluzív termékeket kínál vevőinek az Otthon, Testápolás, Szépségápolás és Táplálkozás kategóriákban. Mi azonban nem áruházakban értékesítjük termékeinket, hanem egy üzleti vállalkozókból álló globális hálózatot tartunk fenn, melynek tagjai közvetlenül értékesítik termékeinket a Vevőknek.

Miért válasszam az Amway-t?

Az Amway egy családi tulajdonban lévő, globális, stabil pénzügyi helyzetű vállalat, amely több mint fél évszázados, jól bevált üzleti modellen alapul. Jelenleg világszerte mi vagyunk a közvetlen értékesítési iparág egyik vezető vállalata.
Üzleti Vállalkozóinknak ingyenes üzleti képzést és mentorálást biztosítunk. Az általunk nyújtott támogatással és kitartó munkáddal sikeresen alakíthatod saját üzletedet.

Konkrétan mivel foglalkozik egy Amway Üzleti Vállalkozó?

Minden Amway üzlet három tevékenységet ölel fel:
1) Termékek bemutatása és ajánlása új Vevőknek
2) Meglévő Vevők kiszolgálása
3) Ha úgy döntesz, segítségnyújtás másoknak saját Amway üzletük elindításában és építésében.
A napi munkavégzés megszervezése során rugalmasan kialakíthatod a saját életviteledhez leginkább alkalmazkodó programot!

Mennyi időt vesz igénybe?

Ez tőled függ. Te döntheted el, mennyi időt tudsz üzletedre fordítani. Természetesen minél több időt fordítassz rá, annál jobb eredményeket érhetsz el. Ám mivel a saját üzletedről van szó, rugalmasan kezelheted az időbeosztásodat, és akkor dolgozhatsz, amikor a leginkább megfelelő Számodra. Sokan mellékállásként vágnak bele, majd az üzlet növekedésével később teljes állásban folytatják ezt a tevékenységet.

Mennyi pénzre van szükség egy üzlet indításához? Meggondolhatom magam?

Egy saját Amway üzlet indítása alacsony költséggel és alacsony kockázattal jár. Mindössze egy regisztrációs díjat kell befizetni az új Amway üzlet indításakor – erre viszont 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az első 90 napban.
Nincsenek rejtett költségek vagy kötelező termékvásárlások. A regisztrációt követően te döntheted el, mennyi pénzt szeretnél fordítani üzletedre a későbbiekben.

Milyen támogatást kaphatok az üzlet elsajátításához?

Az Amway jutalmat fizet az Üzleti Vállalkozóknak a termékek értékesítéséért és azért, ha másokat is hozzásegítenek ehhez. Nincsenek kitűzött havi célértékek, te döntöd el, mit szeretnél elérni. Ám minél több terméket értékesítessz, annál nagyobb jövedelmet érhetsz el.
Az Amway egyéni céljai eléréshez mentorálást, eszközöket és további segédanyagokat kínál. A tapasztalataidnak megfelelő szintű támogatást kínálunk. A személyes mentorálástól az online tanfolyamokon át a telefonos ügyfélszolgálatig és a termékekkel kapcsolatos tájékoztatásig minden lépésben számíthatsz ránk.