Kezdd a napot jól.
Töltsd meg reggeleidet a jóllétre fókuszáló szokásokkal, hogy megőrizhesd a jó közérzeted.
Töltsd meg reggeleidet a jóllétre fókuszáló szokásokkal, hogy megőrizhesd a jó közérzeted.
Tudtad, hogy a reggelidnek lehetnek tápanyag-hiányosságai?
A hagyományos reggelik sokszor rendelkeznek ezekkel a gyakori tápanyag-hiányosságokkal:(1-2)
• Ásványi anyagok: kalcium, vas, kálium, magnézium
• Vitaminok: D-vitamin és folsav
• Élelmi rost
• Zöldségekből és gyümölcsökből származó növényi tápanyagok
Hozz létre egy személyre szabott egészséges reggeli rutint
A jó közérzet a nap első pillanatától indul
Egy egészséges reggeli(1-2-3) serkenti az anyagcserét, feltölt energiával, támogatja a memóriát és a kognitív funkciókat, valamint a testsúlykontrollt.
A tudományos háttér
Szeretnél többet megtudni az egészséges reggeli nyújtotta előnyökről?
Egy jó nap a megfelelő tápanyagokkal kezdődik
Fontos, hogy a napot egy tápanyagban gazdag étellel kezdd. Próbálj meg csúcsminőségű fehérjét, összetett szénhidrátokat és egészséges zsírokat(4-5) tartalmazó ételeket fogyasztani.
Javítsd a reggeli rutinodat a Nutrilite™ Morning Nutrition segítségével
Többek között:
• Növényi alapú fehérjepor: csúcsminőségű, növényi alapú fehérje
• Rostpor: 3 féle rost a bélrendszer egészségének támogatására
• Double X: 12 vitamin, 10 ásványi anyag és növényi tápanyagok
• Hasznos források az egészséges szokásokhoz
Egy egészséges kezdet, amely túlmutat az első étkezésen
Finom receptek,
hogy még jobban élvezhesd a reggeli létfontosságú tápanyagokat.
Jógaórák,
amelyek segítenek ellazulni, kapcsolódni belső énedhez, és felfrissülve, kiegyensúlyozottan kezdeni a napot.
Egyszerű edzésötletek,
amelyek erősítik a testet, és segítenek, hogy a reggeled a tiéd legyen, és meghódítsd a napot.
Tudatossági gyakorlatok
amelyek elősegítik a kognitív tisztánlátást, az érzelmek szabályozását és az általános jóllétet.
Kezdd el most az egészséges reggeli rutin kialakítását
Juss hozzá az összes alapvető tápanyaghoz, és alakíts ki egészséges szokásokat, hogy támogasd a jó közérzetedet.
1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]