Biztonságos módszer

A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás a dokumentumok internetes aláírására.

Powered by Adobe

Mi az az elektronikus aláírás?

Az elektronikus aláírás (e-aláírás) a kézi aláírás helyettesítésére szolgál. Az üzleti felhasználók számára gyorsabb tranzakciókat, kisebb kockázatot és jobb áttekinthetőséget biztosít. Az elektronikus aláírás legfontosabb előnye, hogy egyszerű és kényelmes megoldást kínál a digitális dokumentumok legális elfogadására.

Legális és biztonságos ez a módszer?

Az elektronikus aláírás a világ szinte összes országában érvényes aláírásnak minősül. Az Adobe eSignature által kínált szolgáltatások minden szempontból, így az alkalmazás kódjában, a hálózati és fizikai létesítmények tekintetében is megfelelnek a legfrissebb online adatvédelmi előírásoknak. Olvassa el az Adobe eSignature Globális jogi útmutatóját.

Miért használjam az elektronikus aláírást?

Íme néhány fontosabb előny a számos érv közül.

Hogyan működik?

 

1. LÉPÉS

Kattintson az „Aláírás” gombra

Nyissa meg a dokumentumot, és egyetlen kattintással indítsa el az aláírási folyamatot.

2. LÉPÉS

Olvassa el a dokumentumot!

Olvassa el a jelentkezési lapot, majd kattintson a „Jelentkezési lap aláírása” gombra.

3. LÉPÉS

Írja alá, és készen is van!

Ne aggódjon, az elektronikus aláírás 100%-osan biztonságos és érvényes.

GYIK

  • Az elektronikus aláírás végigvezeti Önt a dokumentumon és ismerteti az egyes lépésekben szükséges tennivalókat, ezzel jelentősen leegyszerűsíti az aláírás folyamatát. A dokumentum átolvasása után kattintson az aláírást jelző dobozra a dokumentum aláírásához, majd egyszerűen írja be a nevét. Kövesse a kötelező mezők kitöltésére vonatkozó utasításokat. Amikor készen áll a következő részre, kattintson a bal alsó sarokban található „következő rész” gombra. Ha elkészült, elküldheti a dokumentumot. Jó tanács: mindig kövesse a képernyő alsó és felső részén megjelenő utasításokat!
  • Minden elektronikusan aláírt dokumentum tökéletesen biztonságos és védett a módosítások ellen. A biztonsággal kapcsolatban felmerülő esetleges kétségek megelőzése érdekében rögtön a dokumentum beküldése után elküldjük Önnek az aláírt dokumentum egy példányát.
  • Teljesen természetes, hogy az elektronikus aláírása nem úgy néz ki, mint a kézi aláírása, hiszen az elektronikus aláírást digitális környezetben használja. Annak ellenére, hogy az elektronikus aláírás nem egyezik meg teljesen az Ön kézi aláírásával, törvényes és érvényes aláírásnak számít.
  • A dokumentumra mutató hivatkozást e-mailben küldjük el Önnek, így ha e-mail fiókjához kizárólag Önnek van hozzáférése, nem kell aggódnia!