Biztonságos módszer

A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás a dokumentumok internetes aláírására.

A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás a dokumentumok internetes aláírására.

Mi az az e-aláírás?

Az elektronikus aláírás, vagy „e-aláírás” a kézi aláírás helyettesítésére szolgál. Üzleti szempontból főbb előnyei a gyorsabb tranzakció, az alacsonyabb kockázat, a jobb rálátás és áttekinthetőség. Az e-aláírás legnagyobb előnye, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a digitális dokumentumok törvényes jóváhagyását.

Ez legális és biztonságos?

A világon szinte minden fejlett országban törvényesen elfogadják az elektronikus aláírást. Az Adobe eSignature szolgáltatások minden lépésben, így az alkalmazás kódjában, a hálózatok és a fizikai létesítmények tekintetében megfelelnek a legkorszerűbb online biztonsági előírásoknak. Tanulmányozd az Adobe eSignature globális jogi kézikönyvet.

Miért használjam az elektronikus aláírást?

Íme néhány fontosabb előny a számos érv közül.

Gyors és költséghatékony

Biztonságos és hiteles

Környezetbarát

Hogyan működk?

1. LÉPÉS

Kattints az „Aláírom most” gombra.

Nyisd meg a dokumentumot, és egyetlen kattintással indítsd el az aláírási folyamatot.

2. LÉPÉS

Olvasd el a dokumentumot

Olvasd el a jelentkezési lapot, majd kattints a „Jelentkezési lap aláírása” gombra.

3. LÉPÉS

Írd alá, és készen is van!

Ne aggódj, az elektronikus aláírás 100%-osan biztonságos és hiteles.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan történik a dokumentum aláírása?

Az elektronikus aláírás végigvezet Téged a dokumentumon és ismerteti az egyes lépésekben szükséges tennivalókat, ezzel jelentősen leegyszerűsíti az aláírás folyamatát. A dokumentum átolvasása után kattints az aláírást jelző dobozra a dokumentum aláírásához, majd egyszerűen írd be a nevedet. Kövesd a kötelező mezők kitöltésére vonatkozó utasításokat. Amikor készen állsz a következő részre, kattints a bal alsó sarokban található „következő rész” gombra. Ha elkészültél, elküldheted a dokumentumot. Jó tanács: mindig kövesd a képernyő alsó és felső részén megjelenő utasításokat!

Módosíthatja-e valaki a dokumentumot, miután én aláírtam?

Minden elektronikusan aláírt dokumentum tökéletesen biztonságos és védett a módosítások ellen. A biztonsággal kapcsolatban felmerülő esetleges kétségek megelőzése érdekében rögtön a dokumentum beküldése után elküldjük Neked az aláírt dokumentum egy példányát.

Az igazi aláírásom teljesen másképp néz ki. Hogyan lehet ez érvényes?

Teljesen természetes, hogy az elektronikus aláírásod nem úgy néz ki, mint a kézi aláírásod, hiszen az elektronikus aláírást digitális környezetben használod. Annak ellenére, hogy az elektronikus aláírás nem egyezik meg teljesen a kézi aláírásoddal, törvényes és érvényes aláírásnak számít.

Nem tudja bárki aláírni a dokumentumot a nevemben?

A dokumentumra mutató hivatkozást e-mailben küldjük el Neked, így ha e-mail fiókodhoz kizárólag Neked van hozzáférésed, nem kell aggódnod!