Útmutató az üzleted indításához

Saját Amway üzleted elindítása alacsony költséggel és kockázattal jár. Ismerd meg, hogyan spórolhatod meg a regisztrációs díjat, valamint tájékozódj az üzletalapítás további előnyeiről!

Saját Amway üzleted elindítása alacsony költséggel és kockázattal jár. Ismerd meg, hogyan spórolhatod meg a regisztrációs díjat, valamint tájékozódj az üzletalapítás további előnyeiről!

Teendők

Kezdd egyszerűen a termékek népszerűsítésével, és tegyél szert kiskereskedelmi árrésre a regisztrált vásárlók vásárlásai alapján. Legyél mentor, és segíts más Amway Üzleti Vállalkozóknak ugyanebben, hogy megszerezd a bónuszokat és exkluzív jutalmakat.

Csak azok az Amway Üzleti Vállalkozók jogosultak bónuszok és készpénz ösztönzők, továbbá a regisztrált vásárlók vásárlásaiból származó jövedelem megszerzésére, akik a helyi állami és/vagy adóhatóságnál jogszerűen bejelentett vállalkozással rendelkeznek üzleti tevékenység folytatására.

Amway Üzleti Vállalkozói regisztráció

Saját Amway üzleted indítása alacsony költséggel és alacsony kockázattal jár.
 

A regisztrációs díj 8100 Ft.

100%-os pénzvisszafizetési garancia az első 90 napban.

Nincsenek rejtett költségek vagy kötelező termékvásárlások. A regisztrációt követően te döntheted el, mennyi pénzt szeretnél fordítani üzletedre a későbbiekben.
A regisztrációt követően csúcsminőségű Amway termékeket vásárolhatsz, és elkezdheted építeni üzletedet. Ne maradj le az első rendeléshez járó kedvezményekről!

A kedvezmény mértéke az első rendelés/első vásárlás nagyságrendjétől függ:

Amennyiben az első rendelésed a regisztráció napjától számított 10 napon belül leadod 100 PÉ* értékben, jogosult leszel az ingyenes regisztrációra. Ha az első rendelésed  200-300 PÉ értékben (de maximum 300 PÉ) adod le, akár 15% kedvezményben részesülhetsz. Ez az ajánlat 2021. szeptember 6-tól érvényes.

Legalább 100 PÉ értékű rendelésed mellé 3000 Ft értékű ajándékkupont adunk. Az ajánlat az újonnan regisztrált Amway Üzleti Vállalkozókra érvényes, 2021. szeptember 28-ig.

                                                       
100 SZPÉ** és 199 SZPÉ között
200 SZPÉ és 300 SZPÉ között

Kedvezmény az első rendelésből***

ingyenes regisztráció

15% + ingyenes regisztráció 

Ajéndékkupon

3000 Ft minden 100 PÉ esetén 3000 Ft minden 100 PÉ esetén
* A PÉ jelentése: pontérték. Csaknem minden termék rendelkezik egy pontértékkel.** Az SZPÉ jelentése: személyes pontérték. Csaknem minden termék rendelkezik egy pontértékkel.  
*** A kedvezmények nem terjednek ki a következőkre: irodalom, aktuális promóciók és állandó ajánlatok. További információ>>