Útmutató az Amway üzlet indításához

Saját Amway üzleted elindítása alacsony költséggel és kockázattal jár. Ismerd meg, hogyan spórolhatod meg a regisztrációs díjat, valamint tájékozódj az üzletalapítás további előnyeiről!

Saját Amway üzleted elindítása alacsony költséggel és kockázattal jár. Ismerd meg, hogyan spórolhatod meg a regisztrációs díjat, valamint tájékozódj az üzletalapítás további előnyeiről!

Teendők

Az indulás könnyű, és minden lépésben számíthatsz ránk. Kezdd a termékek népszerűsítésével, és keress pénzt minden regisztrált vásárlód termékvásárlása után. Ha üzleted növekedésével segítesz más Üzleti Vállalkozóknak is ugyanebben, további bónuszok és jutalmak várnak Rád.


Amway Üzleti Vállalkozói regisztráció

Segítünk az első lépésekben:

 

A regisztrációs díj mindössze 8100 Ft.

Az első 90 napban pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

Nincsenek rejtett költségek! A regisztrációt követően te döntheted el, mennyi pénzt szeretnél fordítani üzletedre.

A regisztráció után azonnal vásárolhatsz minőségi termékeinkből. Ne maradj le az első rendeléshez járó kedvezményről!!

Első rendeléshez járó kedvezmény

Szeretnénk minél emlékezetesebbé tenni első Amway Üzleti vállalkozói élményedet, ezért kitűnő ajánlatokkal üdvözlünk az Amway családban.


Hogyan vehető ez igénybe?

Add le első rendelésedet. A rendelés bármilyen kis összegű, de akár nagyobb összegű is lehet. Ha a regisztrációt követő 10 napon belül leadott rendelésed eléri vagy meghaladja a 100 PÉ-t (pontértéket), a következő jutalmakra számíthatsz:

  • Ingyenes regisztráció (8100 Ft értékben), ha első rendelésed 100 PÉ és 199,99 PÉ között van
  • Ingyenes regisztráció + 15% kedvezmény, ha első rendelésed meghaladja a 200 PÉ-t (az Amway Üzleti vállalkozói ár alapján kalkulálva), de nem éri el a 300 PÉ-t – még akkor is, ha magasabb pontértékű termékeket vásárolsz.

100-199 PÉ Első rendeléshez járó kedvezmény

Ingyenes regisztráció (8100 Ft)

200 PÉ és afölött (maximum 300 PÉ)

Ingyenes regisztráció (8100 Ft) + 15% kedvezmény
Ajándékkuponok (100 PÉ) Minden 100 PÉ után 1 db 4200 Ft értékű ajándékkupon*

*Minden olyan új Amway Üzleti Vállalkozó és Törzsvásárló Plusz, akinek az első rendelése eléri a 100 PÉ-ket, 90 napig érvényes ajándékkupont kap.