Ösztönző üzleti utak

Amway üzleteddel csodálatos helyekre is eljuthatsz!

Amway üzleteddel csodálatos helyekre is eljuthatsz!

Izgalmas úticélok, csodálatos élmények, és nagyszerű lehetőségek a tanulásra

A nem készpénzjellegű jutalmak közé tartozó ösztönző üzleti utak izgalmas és tartalmas élményt nyújtanak, amelyek során találkozhatsz és beszélgethetsz más Amway Üzleti Vállalkozókkal, és új szintre emelheted vezetői készségeidet Amway üzleted további építéséhez.

ÚJ PLATINA SZEMINÁRIUM (NPS)

Az Új Platina Szeminárium nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy elismerjük az Új Platinák kiemelkedő eredményeit, új képességeket sajátíthassanak el és olyan európai Amway Üzleti Vállalkozókkal építhessenek kapcsolatot, akik hasonló elkötelezettséget mutattak az üzleti év során. 

Vezetői Szeminárium (Leadership Training Seminar – LTS)

Csatlakozz Te is a legsikeresebb Amway Vezetőkhöz, ünnepeljétek közösen az eredményeiteket, és térj vissza páratlan értékekkel üzlettársaidhoz. Az utazáson inspiráló üzleti találkozók, értékes üzletépítést segítő eszközök, remek szórakoztató programok és sok pihenés vár! 

 LTS Dubai PY24

Gyémánt konferencia

A Gyémánt Konferencia egy különleges rendezvény legsikeresebb Vezetőinknek, ahol páratlan élmények várnak a vendégekre, akik a világ leglátványosabb helyein cserélhetik ki egymással gondolataikat az üzleti stratégiákról!

Minden rendezvényt a kormányzati utazási javaslatok, valamint a WHO egészségügyi és biztonsági ajánlásainak függvényében rendezünk meg, melyeket folyamatosan figyelemmel kísérünk, és tájékoztatást adunk a helyzet alakulásáról.