Ismerd meg az Amway üzlet előnyeit!

Az Amway támogatásával olyan üzletet építhetsz, amely tökéletesen igazodik az életmódodhoz. Te választhatod meg a munkavégzés időpontját, helyét és mennyiségét – rugalmasan alakíthatod saját üzletedet.
Az Amway támogatásával olyan üzletet építhetsz, amely tökéletesen igazodik az életmódodhoz. Te választhatod meg a munkavégzés időpontját, helyét és mennyiségét – rugalmasan alakíthatod saját üzletedet.

Az Amway üzleti lehetőség

Saját Amway üzleted elindítása nem jár semmilyen nehézséggel.

Az Amway üzleti koncepciója egyszerű. Független üzleti vállalkozóként használhatod az Amway csúcsminőségű termékeit a mindennapok során, ajánlhatod ezeket a termékeket másoknak, és kapcsolatba léphetsz másokkal, hogy segíts nekik elindítani saját üzletüket. 

Háromféleképpen juthatsz pénzhez és jutalmakhoz:

Árrés

Minden nálad regisztrált vásárló vásárlása után, kiskereskedelmi árrést keresel. Vásárlóidra hivatkozba Ajánlási Kedvezményben részesülhetsz.

Ösztönzők

Minél jobban teljesít az üzleted, annál több jutalmat szerezhet. A kiemelkedő eredményeket, így például a rendkívüli mértékű növekedést vagy mások sikereihez való hozzájárulást ösztönzőkkel jutalmazzuk. A jutalmakat készpénzfizetés vagy exkluzív helyszínekre szervezett utazások formájában biztosítjuk.

Bónuszok

Az értékesített termékek után pontok járnak, az üzlet növekedésével pedig az általad szponzorált üzleti vállalkozók által értékesített termékek után is pontokat lehet szerezni.


Egy jól bevált lehetőség

Számos előnnyel jár, ha csatlakozol az egyik vezető közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalathoz

Egy saját üzlet indítása gyakran embert próbáló feladat. Sok új vállalkozás jelentős pénzügyi befektetést és nagyon sok ráfordított időt igényel. Az Amway-nél nem így van. Ha csatlakozol hozzánk, egyike lehetsz annak a hárommillió embernek, akik egy alacsony költségű és alacsony kockázatú lehetőséget kaptak üzleti sikereik elérésére. Számadataink magukért beszélnek. Csak 2016-ban világszinten 8,8 milliárd dolláros forgalmat értünk el. Az Amway 1959 óta világszerte több mint 53 milliárd dollár bónuszt és ösztönzőt fizetett ki üzleti vállalkozóinak.

Minden Amway Üzleti Vállalkozó ugyanazokat az előnyöket élvezheti:

Alacsony kockázat

Saját Amway üzleted elindításakor mindössze egy alacsony kezdeti regisztrációs díjat kell kifizetni. Ha az első 180 napban úgy döntessz, hogy nem szeretnéd folytatni, a befizetett regisztrációs díjat visszatérítjük. 


Alacsony költség

Nincs szükség jelentős beruházásra a saját üzlet indításához. Új üzleti vállalkozóinknak kedvezményes kuponokat biztosítunk. Nálunk mindig Te döntheted el, mikor és mennyi terméket szeretnél rendelni.

Prémium minőségű, exkluzív termékek

Az Amway több mint 450 terméket kínál négy - napi fogyasztású - termékkategóriában: otthon, testápolás, szépségápolás és táplálkozás. Üzletünk alapját termékeink minősége jelenti, ezért jelentős összeget fektetünk kutatási és fejlesztési tevékenységekbe, ezen belül az elmúlt négy évben több mint 315 millió eurót fordítottunk új gyártó és kutató létesítmények építésébe. Termékeinkre megelégedettségi garanciát vállalunk*.
*Kattints ide a garancia feltételeinek megtekintéséhez

Mindenki számára elérhető

Nem számít, milyen szakmai háttered, mennyi tapasztalatod vagy milyen végzettséged van; szenvedélyes és kitartó munkával te is sikeres Amway Üzleti Vállalkozó lehetsz. 

Lépésről lépésre építjük a sikert

Amway Üzleti Vállalkozóként soha nem maradsz egyedül. Minden lépésben számíthatsz ránk, és személyre szabott támogatással segítünk. 

Ebben elsődleges szerepet kap a személyes mentor és szponzor: az a személy, aki bemutatta Neked az Amway-t. Szponzorod tippekkel és tanácsokkal segít üzleted növekedésében. 

Üzleti vállalkozóként egy tapasztalt szakemberekből álló hálózat tagjává válsz. Világszerte több mint hárommillió üzleti vállalkozót felölelő hálózatunk jelentős szaktudást és támogatást biztosít. 

Képzés

Az Amway Academy online képzési anyagokat és tanfolyamokat kínál. Átfogó képzés saját otthonod kényelmében, vagy rugalmasan, a mobil eszközödön. Oktató által vezetett online képzéseken is részt vehetsz.

Marketing

Különféle marketing anyagokkal segítünk az Amway termékeket népszerűsíteni a vásárlók körében. Ide tartoznak a termékkatalógusok, bemutatók, videók, alkalmazások és digitális eszközök.

Szemmel tarthatod üzletedet.

Számos eszközzel és alkalmazással segítjük az üzlet irányítását.

Az „irodám” menüpont megkönnyíti az üzletvezetést: egy egyszerű bejelentkezés után nyomon követheted és szemmel tarthatod rendeléseidet és értékesítéseidet. Akár a tényleges és várható jövedelem mértéke is kiszámítható. Mobil üzleti alkalmazásunknak köszönhetően rugalmasan, akár utazás közben is dolgozhatsz és irányíthatod üzletedet.

Csatlakozz a világ egyik vezető közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatához!

Töltsd ki jelentkezési lapunkat, és tedd meg az első lépéseket, hogy saját magad főnöke legyél.

További tudnivalók

Ha kérdésed merül fel saját Amway üzleted elindításával kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.